Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Cuma günü hifu yaptırdım fokuslu ultrason muş diğer adı 3 ay da sonuç veriyormuş ben simdiden farkediyorum sende beni haberdar eder misin
Benim gıdım çok azaldı yanaklarım hafifte olsa yukarı kalktı uzerinden yine bir kat daha gececekler. Bodox tavsiye ettiler 450 tl imiş. Birde Ali expires te 150 civarı uygun fiyata radyo frekans makineleri var fayda edeceğini bilsem hemen yarin alırım ama denemek için yine alma niyetim var bu haplari kullaninca lütfen banada yaz bende cok takik oldum bu işe yaa seda sayana baksana kadin bende 15 yas buyuk ama daha genc gibi duruyor. Yuz asma falan var somon dnasi . Ben de sana haber ederim sende yazmayı unutma lütfen
Yasemsin nedir hifu sonucu kuzum ? Bizim alet geldi ama annem sağlık sorunları nedeniyle duzenli kullanamadı, ben de vakit bulamadım, ama şimdi yine başladı, fark etti diyor:) biraz daha kullansın bakalim ,Hifuyu 600 tlye yaptırdım bin TL demişlerdi pazarlik yaptım. Baska bir yerde bin bes yüz diyorlar pazarlık payı da yok bende uygun bulduğuma yaptırdım. Pahalli olan da sadece yüz için diyordu boyuna ayri ucret istediler aslinda okadar parayı istemeleri yanlış işlem bir saatte bitiyor
Yüz asma işini ben de araştırdım ama güvendiğim doktor hiç önermiyor. Geri dönüşümler çok Iyi olmuyor diye . Hadi bakalım o zaman araştırmaya devam kuzum:) çok öpüyorum çok sevgilierYok yanaklarim göcmedi gıdım gitti . Yuz konturum belirginlrsti . Ben yanaklarimdan cok fark goremedim bir defa da ucretsiz tekrar uyguladilar busefer sonuc daha iyi belli oldu annamde fark etti ama istedigim sonuc bu degil yine pisman degilim çubki azda olsa fark var bide gidiyi hic sevniyordum o gitti. Ben birde ev tipi radyo frekans cihazlari denemek istiyorum yanaklari ne kaldirir bilmiyorum. Yuz asma denilen uygulama var ama 2.500 tl istoyolar cok fazla keske devlet bunlarida karsilasa botox 450 tl hep yuksek rakamlar