- 15 Aralık 2015
- 21
- 12
- 3
- Konu Sahibi black_catt
-
Merhabalar, ben de aldim cihazi.fakat bunun zayiflatacagundan supeliyim cok kucuk.benim kalca basen bolgem var.acaba kullananlardan kullanim sekli hakkinda yorum alabilir miyim.yani bi arkadas turuncu isik yanmadigi surece faydasinin olmayacagini yqzmis.kolum yoruluyor benim ya.ben mi bilmiyorum acaba.lutfen yardim
Tesekkur ederim OKYANUSYAA ben bi an umitsizlige kapildim galiba olmayacak diye.insallah ise yararEvet canım yaptığın bölgeyi parçalara ayıracaksın ve yeşil ışık turuncuya dönene kadar o parçada dolandıracaksın. Turuncuya döndükten sonre 2-3 sn daha gezdirip yanındaki parçaya geçeceksin. Kolunun da yorulması normal.
Tesekkur ederim OKYANUSYAA ben bi an umitsizlige kapildim galiba olmayacak diye.insallah ise yarar
Haklisin OKYANUSYAA.Kullanmayi ogrendim ben hizli hareketlerle yaptigim icin bolge gec isiniyodu ve islem uzuyodu.Simdi yavas yavas hareketlerle yapiyorum faydasini goruyorumCanım süreklilik istiyor bıkmamak bırakmamak gerek ki sonuç alınabilsin :)
Haklisin OKYANUSYAA.Kullanmayi ogrendim ben hizli hareketlerle yaptigim icin bolge gec isiniyodu ve islem uzuyodu.Simdi yavas yavas hareketlerle yapiyorum faydasini goruyorum
Bilgi güncelleme...
Annem cihazı hala haftada 1 defa kullanıyor, ne yaparsa yapsın eritemediği göbeğinin %80 i gitti, bu sürede kendinde fazlalık olarak gördüğü 6 kiloyu da verdi özel bi rejim yaptığını söyleyemem... Kollarında yumuşama ve selulit tarzı bir görüntü vardı onu da tamamen geçirdi, bilginize kızlar. 60+ yaşında bir kadında böyle sonuç alınıyorsa daha genç arkadaşlarda daha hızlı ve iyi sonuç alınacağı kesin.
Bu arada biz vucut için olanın bu kadar başarılı olduğunu görünce yüz için üretilmiş olanı da aldık o da yüz-gıdı daki sarkmaları gideriyor, dekolte bölgesi ve el içinde etkili sonuç veriyor.
Baştan peşin peşin söylemiştim ama iki gün kullanıp bırakacaksan hiç alma diyeBen bırakmıştım uzun süre önce. Maymun iştahlı oluşumun bana zararları işte :))
Bunu okudum ya iki günde bir yapmaya devam edeceğim :))))))))
Kalıcılığı sana kalmış birşey ama.Kizlar peki bu sikilasma kalici mi ????
Faydasını gördünmü çok meral ettım . İndirim varken kacırmak ıstemıyorumBen de aldım bu aleti kargoyla bugün elime ulaştı. Kullanıp sonuçları paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?