• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Tripollar Pose kullanan var mı?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
benim gittiğim merkezde ultrason jeli kullanıyolardı arkadaşlar aletle verilen jel sanırım inceltici bişey sürekli alınmazki o çok pahallı diğeride koca kutu 10-20 hepsi burdada var ama benim merak ettiğim aletin garantisi kaç yıl ve bişey olduğunda kimle muhatap olucaz o . bilgisi olan allah aşkına bişeyler yazsın ciddi düşünüyorum bende çünkü kavitasyon yaptıran biri olarak bende işe yaradı bu alette merkezdekiler gibiyse işe yarar yanlız goldslim in çin malı olduğunu duydum bu aletin menşei ne kızlar aleti alanlar bilirler çin malıysa uzak durmak lazım ...

benim gittiğim merkezde ultrason jeli kullanıyolardı arkadaşlar aletle verilen jel sanırım inceltici bişey sürekli alınmazki o çok pahallı diğeride koca kutu 10-20 hepsi burdada var ama benim merak ettiğim aletin garantisi kaç yıl ve bişey olduğunda kimle muhatap olucaz o . bilgisi olan allah aşkına bişeyler yazsın ciddi düşünüyorum bende çünkü kavitasyon yaptıran biri olarak bende işe yaradı bu alette merkezdekiler gibiyse işe yarar yanlız goldslim in çin malı olduğunu duydum bu aletin menşei ne kızlar aleti alanlar bilirler çin malıysa uzak durmak lazım ...

ben hepsiburadadan almıştım. ürün, yanlış hatırlamıyosam, damla sağlık garantisi ile geliyor. zaten tripolların türkiye distribitörü damla sağlıkmış. hepsiburadada da belirtiyorlar 24 ay garantili olduğunu.
ultrason jelini nerden buldunuz?

ultrason jeli de hepsi buradada var. hemde fiyat uygun diğeri inceltici kremler var ya onlardan ultrason jeli almak daha mantıklı bence jel nekadr inceltir ki hem alete okadar para alıp jellemi incelicez bence gereksiz aletle hediye gelen bitin ce almaya gerek yok bence . merkezlerdede öyle yapıyolar hemde birsürü insan kullanıyo o aletleri bozulsa onlarınki bozulur bolbol da sürüyolar . parayı ağaçtan toplamıyoruz ya en ekonomik olan neyse onu alırım makinemede zararı olmadıktan sonra

kızlar Allah aşkına gelişmeleri yazın lütfen herkes kaybolmuş bende goldsilim alıcam ama emin olamıyorum kullananlar lütfen yazsıııııınnnnnnnnn!!!

merhaba
ben de tripollar pose almayı düşünüyorum, en son gelişmeler nedir kullananlar arasında??? boşuna paramı sokağa atmayayım :(((

ben de tripollar stop yani yüz için olanını araştırıyorum..videolarını inceledim..daha da araştırıcam..acaba gerçekten faydalı bişey mi? blumavi sen almışsın..kullanmışsındır..ekim de beri bir fark oldu mu cildin de? olumlu veya olumsuz? bizimle paylaşırmısın deneyimlerini? ya da tripollar stop alıpda kullanan var mı?

ben hepsiburadadan almıştım. ürün, yanlış hatırlamıyosam, damla sağlık garantisi ile geliyor. zaten tripolların türkiye distribitörü damla sağlıkmış. hepsiburadada da belirtiyorlar 24 ay garantili olduğunu.
ultrason jelini nerden buldunuz?

firfor trıpoller pose ne alemde bende aldım yenı ıkı gundur kullanıyorum fakat bu elektrık çarpıyormuş gıbı oluyor özellıgı bu yoksa bende mı böyle bı sorun oldu...? ayrıca benım turuncu ışık yanması gerekıyormuş sanırım ama yanmıyo...

firfor trıpoller pose ne alemde bende aldım yenı ıkı gundur kullanıyorum fakat bu elektrık çarpıyormuş gıbı oluyor özellıgı bu yoksa bende mı böyle bı sorun oldu...? ayrıca benım turuncu ışık yanması gerekıyormuş sanırım ama yanmıyo...

Malesef ben aktif olarak kullanmiyorum bu siralar, gercekten ona vaktim kalmiyor. Onun yerine su siralar spor yapiyorum. Vallahi ben de cok isterdim buradan gelismeleri yazmayi. Ama dedigim gibi vaktim kalmiyor. Tekrar baslayacagim ama ne zaman.

İlk kullandigimda ben de cok tedirgin olmustum, sonucta pilli degil elektrikli bir alet. Carpilcam korkusu vardi, uzun sure tutamiyordum. Eger ayni bolgede turuncu isik yanana kadar gezdirmezsen bi ise yaramiyor zaten. Beraberinde gelen cd de daha aciklayici anlatiyor zaten. Ufak bir bolgede yaklasik 10 sn kadsr gezdirince turuncu isik yanmaya basliyor, vucudunda da hafif bir yanma hissi, ufak bi aci oluyor. Bu arada ben bolgeye gore once dusuk ayardan baslayip sonra yukseltiyordum. Turuncu isik yandiktan sonra da 5 sn ayni bolgede gezdirmen lazim. Sonra diger kucuk bolgelere gec. Her yer bittiginde de turuncu isigin yanmasini beklemeden daha kisa surelerle tum bolgede soyle bir gezdirmen gerekiyor. Uygulama bittikten sonra bi sikilasma oluyor zaten. Ama ben uzun sure uygulayamadigim icin tam verim alamadim.

Bir de bol su icmeyi unutma. Sonucta bu ev tipi bi kavitasyon aleti. Kavitasyonda su icilmesi cok onemli. Kan pihtilasmasi falan yapiyor obur turlu.

İnsallah guzel sonuclar alirsin. Buraya da yaz lutfen gelismeleri, belki ben de gaza gelir vakit ayirmaya calisirim :)

ben aldım, aldığım gibi de duruyor diyebilirim. ilk bir iki hafta kullandım o da düzensiz olarak, ama kullananlar kesin işe yaradı diyor. Sonuç olarak düzenli kullanımda herşeyin faydası var, o inceltici kremlerin bile... Bunun kremi oldukça pahalı ama güzelik merkezlerinde ultrason eli kullanıyorlar, aletin içinden çıkan hayli kıvamlı ve sürerken bile ısıtıyor.. bi de çok güzel kokuyor.

bu arada tubis87 özel msj atmışsın ama benim özel msj hakkım yokmuş. Senelerdir aboneyim sürekli okurum amma az msj atmışım yaa :)
özelden mailini gönderirsen sana geri dönebilirim.

bu arada tubis87 özel msj atmışsın ama benim özel msj hakkım yokmuş. Senelerdir aboneyim sürekli okurum amma az msj atmışım yaa :)
özelden mailini gönderirsen sana geri dönebilirim.
işyerinde msn yasak ama özelden mail adresimi gönderiyorum cevabını mailden okuyabilirim. teşekkürler ilgine...

arkadaslar bu cihazlari bilen kullanan varmi. arastirma yapiyorum tripollar mi derma-wand mi yoksa nuface mi yoksa silk'n reju mi. bu arada tripollar cihazi made in china mi ( internetten alinca biliyorsunuz bu tarz bir tehlike oluyor) yoksa made in america mi? benim icin cok onemli, cunku cin mallari hem ramami ile fake ve cok cabuk bozuluyor hem duzgun calismayip tehlikeli dahi olabiliyor. bukadar parayi cin malina vermek istemiyorum, kaziklanip. lutfen tecrubelerinizi paylasirmisiniz.ise yariyormu, jeller pahalimi, orjinal mallarmi vs. bekliyorum yardimlarinizi.

bayanlar bu arada tripollar kesinlikle kavitasyon degil lazer de degi. tripollar sadece radyofrekans yayan bir alet. sakin kavitsyonla karistirmayin.ancak kavitasyon sonrasi kesin (eger gymnastik yapilmazsa) olusan sarkmalar adina (lpg de bunun adina birer bir ancak onu kendin yapamiyorsun) en etkin toparlama yontemidir. bunu cok iyi bilip etut etmek gerek. ayrica tripollar tag kirici degildir sadece lokal bolgeleri sikilastiricidir. ancak yaydigi isidan dolayi oradaki ust bolgede olusan yaglari oynatir. su icmen gerek islem oncesi ve sonrasi su icmiyorsan ve yuruyus yapmiyorsan yine gercek manada faydasi yok. ben doktorda yaptirmistim ancak ev tipini bilemedim ve arastimasindayim

slm
5-6 sene önce hepsiburada.com'dan almıştım. 2. kullanımda bozuldu. Geri gönderdim, hepsiburada hiç sorun etmeden parayı geri ödedi.
Ben kavitasyonu cidden sağlık için riskli buluyorum. Hava kabarcığı ve yağ pıhtısı risk var. Bu sadece radyofrekans ise iyi işte.
Ben aldığımda 500 TL idi. Şimdi baktım 700 TL olmuş.

Kızlar ben bu konuyu 20 mart 2011 de açmışım yeni mesaj gelince fark edip yazmak istedim, bilmiyorum belki yapıdan belki de kullanırken yediğime olmasa da içtiklerime dikkat ettim kola içmeyi kestim, bol su içtim. Hareketli bir hayatım malesef yoktu hala da yok. Ancak 2 aya yakın bir sürede 4 cm incelmem olmuştu sonrasında çok düzenli kullanamadım ancak o zaman da incelmem olmuştu ve basenlerim ilk defa 95 cm e düşmüştü. Herkes şok soran sorana tabi :)
Sonra bıraktım bu zamana kadar hiç kullanmadım geçen sene doğum yaptım vs derken şuan basenlerim 105 cm :( tekrar kullanmayı düşünüyorum ama jelini almam lazım bir de makina inşallah bozulmamıştır. Karanlık serin ortamda sakladım hep cihazı :) bakalım ne olacak. Sizlere yararı olur umarım yorumumun

Ürünü anneme aldım, göbek bölgesi için kullanmaya başladı şu an 5. seansta. 1. ve 2. ayın sonunda sizi haberdar edeceğim.

Kızlar ben bu konuyu 20 mart 2011 de açmışım yeni mesaj gelince fark edip yazmak istedim, bilmiyorum belki yapıdan belki de kullanırken yediğime olmasa da içtiklerime dikkat ettim kola içmeyi kestim, bol su içtim. Hareketli bir hayatım malesef yoktu hala da yok. Ancak 2 aya yakın bir sürede 4 cm incelmem olmuştu sonrasında çok düzenli kullanamadım ancak o zaman da incelmem olmuştu ve basenlerim ilk defa 95 cm e düşmüştü. Herkes şok soran sorana tabi :)
Sonra bıraktım bu zamana kadar hiç kullanmadım geçen sene doğum yaptım vs derken şuan basenlerim 105 cm :KK43: tekrar kullanmayı düşünüyorum ama jelini almam lazım bir de makina inşallah bozulmamıştır. Karanlık serin ortamda sakladım hep cihazı :) bakalım ne olacak. Sizlere yararı olur umarım yorumumun
Jelini almana gerek yok tatlım, kimya şirketlerinde litrelik gliserinler satılıyor fiyatlar 15 civarı bir şey, onlardan edinirsen çok uzun süre kullanabilirsin. Bu arada bebişin hayırlı olsun.

Ben de sipariş verdim perşembe günüydü. Önceliğim başka bir ürünken KilicBaligi KilicBaligi m ın tavsiyesiyle aldım zaten annesi kullanıyor sonucunu bekliyordum iyi olduğunu söyleyince öncelik sıramı değiştirdim :) Pazartesi elimde olur, umarım jeli ile gelir çünkü o detaya dikkat etmedim sipariş verirken. Gelişmeleri yazarım bende, pek kullanan yok sanırım :)

Back