- 8 Nisan 2008
- 1.108
- 415
- 648
- Konu Sahibi black_catt
-
benim gittiğim merkezde ultrason jeli kullanıyolardı arkadaşlar aletle verilen jel sanırım inceltici bişey sürekli alınmazki o çok pahallı diğeride koca kutu 10-20 hepsi burdada var ama benim merak ettiğim aletin garantisi kaç yıl ve bişey olduğunda kimle muhatap olucaz o . bilgisi olan allah aşkına bişeyler yazsın ciddi düşünüyorum bende çünkü kavitasyon yaptıran biri olarak bende işe yaradı bu alette merkezdekiler gibiyse işe yarar yanlız goldslim in çin malı olduğunu duydum bu aletin menşei ne kızlar aleti alanlar bilirler çin malıysa uzak durmak lazım ...
ben hepsiburadadan almıştım. ürün, yanlış hatırlamıyosam, damla sağlık garantisi ile geliyor. zaten tripolların türkiye distribitörü damla sağlıkmış. hepsiburadada da belirtiyorlar 24 ay garantili olduğunu.
ultrason jelini nerden buldunuz?
firfor trıpoller pose ne alemde bende aldım yenı ıkı gundur kullanıyorum fakat bu elektrık çarpıyormuş gıbı oluyor özellıgı bu yoksa bende mı böyle bı sorun oldu...? ayrıca benım turuncu ışık yanması gerekıyormuş sanırım ama yanmıyo...
işyerinde msn yasak ama özelden mail adresimi gönderiyorum cevabını mailden okuyabilirim. teşekkürler ilgine...bu arada tubis87 özel msj atmışsın ama benim özel msj hakkım yokmuş. Senelerdir aboneyim sürekli okurum amma az msj atmışım yaa :)
özelden mailini gönderirsen sana geri dönebilirim.
Jelini almana gerek yok tatlım, kimya şirketlerinde litrelik gliserinler satılıyor fiyatlar 15 civarı bir şey, onlardan edinirsen çok uzun süre kullanabilirsin. Bu arada bebişin hayırlı olsun.Kızlar ben bu konuyu 20 mart 2011 de açmışım yeni mesaj gelince fark edip yazmak istedim, bilmiyorum belki yapıdan belki de kullanırken yediğime olmasa da içtiklerime dikkat ettim kola içmeyi kestim, bol su içtim. Hareketli bir hayatım malesef yoktu hala da yok. Ancak 2 aya yakın bir sürede 4 cm incelmem olmuştu sonrasında çok düzenli kullanamadım ancak o zaman da incelmem olmuştu ve basenlerim ilk defa 95 cm e düşmüştü. Herkes şok soran sorana tabi :)
Sonra bıraktım bu zamana kadar hiç kullanmadım geçen sene doğum yaptım vs derken şuan basenlerim 105 cmtekrar kullanmayı düşünüyorum ama jelini almam lazım bir de makina inşallah bozulmamıştır. Karanlık serin ortamda sakladım hep cihazı :) bakalım ne olacak. Sizlere yararı olur umarım yorumumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?