Trip yapan erkeğe nasıl davranmalı

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
Tripten vaz geçirilebilir mi erkek normal davranan biri haline nasıl dönüştürülür? En ufak şeyde kırılıp sessizliğe gömülüyor artık tahammül edemeyeceğim bu gidişle.

trip yapınca ilgilenme normal davran hiçbişey yokmuş gibi mesjj at konuş falan tripli olduğunu görmezden gel oda vazgeçer sonra tripliyken hep ilgi istiyorlar onu kullanıyorlar benm eşimde çok tripliydi kız gbi trip yapıoyordu ben yapamıyordum o yapnca

hıc ılgılenme kendı halıne bırak
sen ustune dustukce uzuldukce devam edecektır
egosunu tatmın edıyor

herşeyin konuşulması gerektiğine inanaıyorum gerekirse bağır çağır kavgayla gerekse güzel güzel sakince.trip attığında ne derdi olduğu anlamadığını üstüne bu durumdan sıkıldığını ve bunun çözüm değil sorun getirecğini söyle bence.tabi sen güzel bir dille söylersin ona :) ben de öyleydim en küçük sorunda sessiliğe gömülür,küçücük bir tartışmada küser alakayı keserdim sağolsun erkek arkadaşım bıkmaadan usanmadan konnuştu benimle çözmek istedi bu sorunu çünkü benmle olmak ve güzel bir ilişki olgun bir ilişki istiyordu.şimdi çook aşamalar kaydettim.eğer sen de seviyosan ve onunla gerçekten ciddi düşünüyorsan bıkmadan usanmadan trip attığında sustuğunda küstüğünde eğilmelisin üstüne.canım cicim yap çcuk gibi şımart demiyorum. karşısına geçip problemin ne? diye kararlı bi şekilde söylemek gerek.bıktım yeter çekemiyorum söylemlerinde de bulunnma.dene bakalım belki işe yarar canıım.

aynen en sinir olduğum erkek tipi
malesef ex kocam da böyleydi, tiriplerinden midem bulanıyodu artık
kadın olan ben ama o benden çok naz yapıyodu
bişeye kırılmasın gücenmesin
şakayla karışık bile bişe desem burnumdan getirirdi

erkek dediğin trip atar mı yahu?
çok mu arıyorsunuz bu adamları?

Trip atan erkek....
Şimdiden önlemini al yoksa sürekli alttan almaya başlarsın en sonunda da bir kıymetin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…