Trip atan koca

reddedilmek çok kötü bir duygu. berbat hissettiriyor. 2 ay evli kaldım bizde adamın başı ağrıyordu. çok ağır depresyonlara sürüklendim. bir erkeğin kadını istemesi ne demek hiç anlamadan boşandım gitti. şükrünü bilin, enerji almak için bir şeyler yapın ve ona istenilmiyor duygusunu yaşatmamaya çalışın derim, inşallah düzelir.

Benim buraya yaptigim yorumlar genelde erkekleri savunuyormusum gibi biraz elestiriliyor ama yine de yazacagim. Zira burda kadinlar cogu zaman birbirini doldurup iyice eslerine karsi sogutuyorlar :))
Cinsellik bir evlilik icin bence %90onem tasiyor. Bu kadar onemli gelmeyebilir cogumuza, ama oyle. Burdaki yorumlari okuyorum haftada ikiyi alsin bas ustune koysun ne demek.. Siz esinizi ona zorla lutfetmiyorsunuz ki.. Uzgunum ama esler bu konuda birbirini tatmin etmek zorundadirlar, aksi yok.
Neden bu kadar onemli, çünkü cinsellik evliligin butunune yansiyacak bir konu. Haftada 1 bilimsel olarak yeterli degil. Bebeginiz olabilir evet ama bu esinizi rafa kaldirmanizi gerektirmiyor. Ozur dileyerek soyluyorum ki adam sizden tum gununuzu istemiyordur,bunu devlet meselesi haline getirmeyin. Esiniz acisindan bu biyolojik bir ihtiyac ve ayni zamanda size olan sevgisinin fiziksel bir gostergesi.
Bence kendinizin doktoru olun ve esinizi anlamaya calisin. Kendi sorunlarinizi tespit edin cozum yolu arayin. Yapamiyorsaniz yardim alin.

Sabahlıyoruz nerdeyse mi?

Yaaa bu performansı nasıl gösterir insanlar hiç anlamıyorum.
İş güç yok mu?
Eşiniz de mi çalışmıyor?
İnsanın hayatında türlü türlü stres sıkıntı.
Yemin ediyorum bazen içimden gelse dışım kalkmıyor

Siz mi anormalsiniz biz mi ben de bunu sorguluyorum :)

Neyse bari adamı heveslendirme akşam için madem isteğin yok.
Adama yazık yahu ! :)

Haftada 1-2 bence gayet ideal ama adama yetmiyor demek..

Emziriyorsan isteksizlik olur bende de var birde yoruluyorum diyorsun açık acik konusup bir orta yol bulabilirsiniz

Şimdi hafta 1- 2 normal .
Ama her bireyin ihtiyacı farklıdır.

Ve ilişki anında isteksız davranırsan tabı ki yarıda bırakır. Zorla olcak bısey değil ki . (Eğer sapık değilse.)
İsteksiz olmanın sebebı yorgunluk mu ?

Komık bişey söylücem . Bende bazen okadar yorgun oluyorum kı eşimde yanaşıyor içimden çığlıklar atıyorumoff diye ama ilişki bitince bir rahatlama geliyor ve ondan sonra yapılan banyoo , inanılmaz rahatlatıyor.

Eğer yok ben istemıyorum falan dıyosan . Adama sexülü gözükme . Fındık mındık yedırme , yemeklerıne şap at .
Ama böylede nereye kadar gider bilemem...

Herkesin de maşallahı varmış. Yav evlilik bu havalar miskinlik yapar libido düşer, işin stresli zamanıdır libido düşer, hastalık yoğunluk yorgunluk vs. Bizim ayda bire de düştüğü olur haftada ikiye çıktığı da. Canım istemediği zaman da assssla sevişmem yoksa iyice soğurum kocamdan öyle şey mi olur. Trip atarsa da tribin Allah’ını atarım seks iki taraf da istekli olduğunda güzeldir. Her gün yüz adım atmak gibi tıbbi bedensel bi aktivite değildir sadece

Reddetmeniz eşinizin özgüvenini zedeliyor bu yüzden size böyle davranıyor kanımca. Onu özlediğinizi akşamı iple çektiğinizi ama bu aralar sexe karşı soğukluk hissettiğinizi güzelce Anlatın bence

Bebekten sonra haftada 1 gayet normal diyorum sadece.. Hatta bazen 10 günde 1..

Duygu konularını biliyorum annenin neler yaşadığını senin kv vs. Sana önceden de söyledim yaşadıkların zor olduğu için acaba biraz yardım mı alsan o zaman kendini daha iyi hissedeceksin ve böylelikle sende eşinle ayni anda bazı şeyler yaşamak isteyeceksin diye düşünüyorum

Her ne konuda olursa olsun trip yapan adamı hiç çekemem.

Haftada 2 kez ilişki de gayet normal çeşme suyu mu bu hergün birliktelik nedir? Bazı erkekler herşeyin b.kunu çıkarmaya bayılıyor.

Bebek olmasa haydi tamam diyeceğim bebek var birde şükretsin haftada 2 kez ilişkiye.

Ben başımı taşlara vurayımm
2 haftadir bir halt yemedim haftada 2 çok bile bana hele hamilelikte hiç çekilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…