Trip atan koca

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Merhaba hanımlar...
3. Yıla girecek evliliğim bir de bebeğim var. Eşim onunla birlikte olmayı reddettiğimde kavga çıkartıyor, surat asıyor, yaptığım yemeği yemiyor. Geçen sene hep hastanede geçmişti annemin sağlık sorunlarıyla ilgileniyordum ve yeni Doğum yapmıştım, o dönemde inkar edemem istemediğimde anlayış gösterdi hep. Şimdiye kadar beni hiç reddetmedi. Sevgililer gününden beri aramız çok kötü. İstiyor ki her an yan yana olalım biseyler yaşayalım ama ben çok yoruldum. Normalde Bebek olana kadar çok hareketli bi cinsel yaşantımız vardı. Şimdi artık haftada 2ye düştü hatta bazen haftada bir. Biraz bile anlasa isteksiz olduğumu yarıda bırakıyor kavga ediyor benimle. Dün yanımda yatmadı ilk defa. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hangimiz anormaliz emin değilim. Kusura bakmayın bu kadar özele girdim ama bu konuyu aşamazsak ne olur halimiz bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

neden isteksizsin ki? haftada bir çok az, yetmiyor demek ki adama.
Ev hanımıyım ama yoruldum Bebek bakıyorum, annemle de ilgileniyorum gün içinde. Eskiden çok iyiydik ben de anlamıyorum. Aksama kadar yolunu gözlüyorum gelince de başıma ağrı gidiyor. Haftada bir oluyor ama bir kere olmuyor. Artık yoruluyorum.

haftada iki kere öpsünde basina koysun

:)))

yani adamın trip atması yanlış ama isteksizim diye kenara çekilmek de olmaz. yani siz ömür boyu ev hanımı olacaksınız yani bu süre içerisinde vakit ayırmanız gerek. siz isteseydiniz adam da çalışıyorum diye yok deseydi?

Bence de haftada ikiyi öpsün başına koysun .bebis varmış ,hasta bir anne varmış .. yalnız isteksizlik ileri boyuttaysa ve yorgunluğu asiyorsa yardım almalısın . Evlilikte cinsellik önemlidir ..

Ya ben dönemsel bisey yasıyorum sanırım ama bunu ona anlatamıyorum. Böyle konularda ikimiz de doyumsuzluk derecesinde istekliydik ben son bi aydır istekli hissetmiyorum. Hamilelik falan olabilir mi acaba?

Sizi çok iyi anlıyorum..
Ama eşinizi reddetmemeniz gerekiyor bu durumda aynı şekilde sürekli siz reddedilseniz zorunuza gider..
Yorgunda olsanız eşiniz için sabırlı olmanız gerektiğini düşünüyorum..

Bence de haftada ikiyi öpsün başına koysun .bebis varmış ,hasta bir anne varmış .. yalnız isteksizlik ileri boyuttaysa ve yorgunluğu asiyorsa yardım almalısın . Evlilikte cinsellik önemlidir ..

Hayatımda ilk defa böyle bisey yaşıyorum. Özellikle son bi aydır böyleyim. Havalardan olabilir mi acaba?

Sizi çok iyi anlıyorum..
Ama eşinizi reddetmemeniz gerekiyor bu durumda aynı şekilde sürekli siz reddedilseniz zorunuza gider..
Yorgunda olsanız eşiniz için sabırlı olmanız gerektiğini düşünüyorum..

Ben eşimi çok seviyorum, genelde olayı başlatan taraf hep ben olurdum ama özellikle son bir aydır böyleyiz. Gündüz mesaj atıyorum akşama iş var falan diye adam geliyor heyecanlı heyecanlı bende iş Yok. Ondan da çok sinirleniyor.

Hayatımda ilk defa böyle bisey yaşıyorum. Özellikle son bi aydır böyleyim. Havalardan olabilir mi acaba?
Havadan olur ,sudan olur ,elektrikten olur

Son bir aylık bir sorunsa, yorgunluktandir. .ben de yeni anneyKen böyle sorunlar yaşamıştım fakat eşim trip atsaydı yataktan gitmesini beklemez ben kovardim .ayrıca ilişki esnasında durup kavga etmek de bayağı onur kırıcı ..beğenmiyorsan güle güle yani ..

Yazık adamcağıza ya bari heyecanlandırmayın ben olsam ben de çok bozulurdum

Trip atan erkek çekilmiyor.

Hele ki cinsellik için böyle trip atması, yemeği yememesi vs.

Ben olsam hiç umursamam...

Gündüzleri mesaj atıyorum Akşam tık yok vende o yönden haksız değil ama haftada 2 de kötü bi skor değil bence. Sabahlıyoruz nerdeyse.... ne yapacağımı şaşırdım.

Yazık adamcağıza ya bari heyecanlandırmayın ben olsam ben de çok bozulurdum

Mesaj yazarken keyif alıyorum ben de heyecanlanıyorum ama Akşam ölü taklidi yapıyorum. İçimden gelmiyo. Yazık adam triplere girdi parfüm alıyor, cilt bakımı falan yapıyo extradan, sen beni beğenmiyorsun diyor aksine çok temiz ve çok da seviyorum.

Yani hastane döneminde böyle sorunlar yoktu. Üzüntüm olduğu İçin ben istemedikçe yaklaşmıyordu, sorun etmiyordu. Sonra normale döndük ama ben bi aydır isteksizim.

Gündüzleri mesaj atıyorum Akşam tık yok vende o yönden haksız değil ama haftada 2 de kötü bi skor değil bence. Sabahlıyoruz nerdeyse.... ne yapacağımı şaşırdım.

Açıkçası bizim haftada birden bile daha seyrek olduğu zamanlar oluyor. Oğlum 3,5 yaşında. Hamilelik sırasında ve Doğum sonrasında eşim biraz uzak durdu, tedirgin yaklaştı vs.

Sonra da bende bir isteksizlik oldu. Yani daha doğrusu bazen istiyorum ama üşeniyorum resmen yahu

Düşüncesi bile yoruyor. Akşamları yatağa ve yastığa kavuştuğumda bir daha kalkmak istemiyorum duş için vs

Bu olay karı koca ilişkinizi etkilemiyor mu? Yani sevginize, ilginize etkisi var mı?

Bu olay karı koca ilişkinizi etkilemiyor mu? Yani sevginize, ilginize etkisi var mı?

Benim açımdan değişen birşey yok açıkçası, seviyorum öpüyorum kokluyorum. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum. Hangi düzeyde olduğunu bilmiyorum ama depresyondayım Doğumdan beri.

Eşim açısından birşey diyemiyorum. O da geçici olduğunu düşünüp anlayışla yaklaşıyor olabilir. Anlayışlı davranıyor gibi gözüküp aslında benden uzaklaşıyor olabilir. Birşey söylemiyor, içini de bilemiyorum tam olarak.

Anlıyorum canım. Benim Doğumdan sonra da normaldi annem hastalanana kadar. Bebek de yoruyor insanı. Allah yardımcımız olsun. Her sey cinsellik değil ama o da önemli. Allah aşkınızı daha da güçlendirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…