Trip atan erkek!

goksinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
199
65
98
merhaba hanımlar. Çok alıngan bir sevgilim var. Ve kendisi küçükte sayılmaz(27 yaşına girecek) kavgalarımızda genelde trip atan taraftır. En ufak birşeye bile alınabilir. Ben ona şu çocuk gibi tavırlarını bırak trip atma davranma vs. dediğimde daha çok alınır ve uzatır duruma geldi. Ve bu durumdan çok sıkıldım ne yapabilirim bu durumu değiştirmek için.

Son düzenleme:
Degisecegini saniyorsan gercekten yaniliyorsun. Iliskilerde karsindakini oldugu gibi kabul etmek gerekir diye cok temel bir kural vardir. Ufak tefek torpulemeyi saymazsak.

merhaba hanımlar. Çok alıngan bir sevgilim var. Ve kendisi küçükte sayılmaz(27 yaşına girecek) kavgalarımızda genelde trip atan taraftır. En ufak birşeye bile alınabilir. Ben ona şu çocuk gibi tavırlarını bırak kız gibi trip atma davranma vs. dediğimde de daha çok alınır ve uzatır duruma geldi. Ve bu durumdan çok sıkıldım ne yapabilirim bu durumu değiştirmek için.
çok zor bi erkek benimde eşim öyleydi. herşeye küser trip yapar yatağını ayırırdı. erkeğin küseni çekilmiyo. değişmiycek bunu bil

Bu erkeklere ne olmus gercekten merak ederim bizim sevgili zamanlarimizda nerde erkek nazlanicakti.Kizlarin bir kelimesine bakardi hersey simdi nerdee:KK12:

Şahsen ileride evlenince nasıl bir evlilik içinde olabileceğini düşünebiliyorsan kaç kurtul derim..

Bir arkadaşımın en ufak şeyde günlerce konuşmayan, hemen ayrı yatan, ayrı yiyen bir eşi var. Kızın artık canına tak etti umursamıyor. Ama umursamamak da bir yere kadar. İnsanın ömrünü yer bu tipler..

Ay hiç hoşlaşmam. Evlenince daha kötü. Babamdan biliyorum :KK48: Yüzünü asıp gezer kaçacak yerin de yok :KK45:

merhaba hanımlar. Çok alıngan bir sevgilim var. Ve kendisi küçükte sayılmaz(27 yaşına girecek) kavgalarımızda genelde trip atan taraftır. En ufak birşeye bile alınabilir. Ben ona şu çocuk gibi tavırlarını bırak kız gibi trip atma davranma vs. dediğimde de daha çok alınır ve uzatır duruma geldi. Ve bu durumdan çok sıkıldım ne yapabilirim bu durumu değiştirmek için.
trip atan erkek bacın olsun tavsiye sana

En sevmediğim erkek rol modeli; pinti erkek! ve trip atan,alıngan erkek! Alıngan bir adamla evliydim hayatımdan 6 yıl 2 ay gitti. Yapma bunu kendine bırak ömür törpüsü gibi ömrünü vakumlar bu er kişisi

Né burcu

eski sevgilim böyleydi. hem alıngan, hem tripli hem de kinci. huylarıyla voltran oluşturuyordu resmen! gayet normal lafların altında gizli mana arar kırılır, triplere girer günlerce konuşmaz yüzüne bakmaz, konuşmaya başladıktan sonra da “misilleme” adı altında benim yaptığımla alakasız çok büyük hareketler yapardı.

çok konuştum, çok dil döktüm, çok uyardım. trip attığında alttan alıp o sakinleşince konuştuğum oldu, tribini hiç takmayıp her şey normalmiş gibi devam ettiğim oldu, hatta onun saçma sapan triplerine artık sinir krizi geçirdiğim de oldu. sonuç: hiçbiri hiçbir işe yaramadı.

lanet olası bir huy bu. ya düzelmeeez ya da çoook zor düzelir :/

Back
X