Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilacinizin dozu yeterli gelmiyor olabilir.Kizlar yorumlarinizi bekliyorim
Evet oyle gorunuyor ama T4 baya dusuk cikmis sinirjn altinda ilac kulanimin acaba etkilemismidir onu T4 bir onemi varmi gebelik icinIlacinizin dozu yeterli gelmiyor olabilir.
Endokrinoloji bölümüne gitmelisiniz ,doktorunuzun ilaç dozunu yeniden ayarlaması gerekir.
Geçmiş olsun
Gebelik için tsh in 2.5 ve altı hatta 2 ve alti istenir. Çünkü gebelik döneminde hcg hormonu tsh i yukseltir. Tsh degerinin 2 nin altinda olmasi istenir.Evet oyle gorunuyor ama T4 baya dusuk cikmis sinirjn altinda ilac kulanimin acaba etkilemismidir onu T4 bir onemi varmi gebelik icin
Ozmn bdnimki baya yuksek bayaGebelik için tsh in 2.5 ve altı hatta 2 ve alti istenir. Çünkü gebelik döneminde hcg hormonu tsh i yukseltir. Tsh degerinin 2 nin altinda olmasi istenir.
Ilacin dozu ayarlanır merak etmeyinOzmn bdnimki baya yuksek baya![]()
Ilac kulaniyordum 2 aydir ne ara bu kadar yukseldi ters tepkimemi yapti acabaIlacin dozu ayarlanır merak etmeyin
Degeriniz de cabucak düşer
Ilac kulaniyordum 2 aydir ne ara bu kadar yukseldi ters tepkimemi yapti acaba
Yok tup bebek tedavisi gormuyorum suan amaa bi ara bagiskligim dustu diye 4 ay boyunca viraminlere abandim ozlleikle c vitamini kullandim b12 fln ondan olabilirmu bilmiyorumTüp bebek tedavisi goruyorsaniz eger orada kullandığınız ilaclar da yukseltir , marul , lahana , brokoli bunlar da yükseltir.
Ama dedigim gibi ilac dozu yetersiz kaldi yüksek ihtimalle. Belki doktorunuz tiroid ultrasonu da isteyebilir kontrol amaçlı
Vakit geçirmeden endokrin doktorunu görünün gebelik düşünüyorsaniz özellikle.Yok tup bebek tedavisi gormuyorum suan amaa bi ara bagiskligim dustu diye 4 ay boyunca viraminlere abandim ozlleikle c vitamini kullandim b12 fln ondan olabilirmu bilmiyorum