Trim bike

samanyolu

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
2.358
709
:uhm::uhm:Arkadaşlar merhaba trim bike diye kondisyon bisikleti kullanan var mı aranızda.Ben yer kaplamıyor ve taşıması kolay diye almıştım.Normalde yürüyüş bandına biniyorum.Fakat arada kalori farkı çok anlayamıyorum.Yürüyüş bandında 1 saatt 180 kalori gösterirken trim bike 700 kalori gösteriyor....Bilgisi olan var mı?

eğer amacın sadece bacaklarını çalıştırmaksa trim bike yapabilirsin ama yürüyüşün faydaları çok daha farklı ve fazla amaç kalori olmamalı sağlık olmalı bence o yüzden yürüme bandına dvm etmelisin aynı zamanda bisiklete de binebilirsin ama yürüme bandını sakın bırakma o alışkanlığı kazanmak zor oluyor benim evimde var ama ben binemiyorum hep üşeniyorum alışkanlık kazanamadım o yüzden sakın bırakma hem yürüyüşle ısınırsın daha sonra bisiklete biner daha fazla sonuç alırsın bacak bölgendenopuyorumnanaktan

Sağol arkadaşım gündüz 45 dk yürüyüş bandına biniyorum,akşamda 50 dk bisiklete bi
niyorum.Ramazan ayında bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum,bakalım kilo vermemde bir değişiklik olacak mı?opuyorumnanaktan

X