- 8 Haziran 2013
- 56.985
- 151.365
- 898
inşallah sende istedigin kiloya ulaşırsınben sizin o yediklerini zi eritmek için neler yapıyorum hiç düşündünüz mi beni bunları söylerken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah sende istedigin kiloya ulaşırsınben sizin o yediklerini zi eritmek için neler yapıyorum hiç düşündünüz mi beni bunları söylerken
Tşk ederim canım inşallah o gunelri görürüm :))inşallah sende istedigin kiloya ulaşırsın ❤
Oyyy gel bi sarılayımm kıyamam
İnşaallah canım. Bende 63 kiloyum bu arada. Doguma girerken 79 dum. 59 la hamile kalmıştım. 20 kilodan 4 kilom daha varTşk ederim canım inşallah o gunelri görürüm :))
Eşime bugün dedim amaç şu cekete gireceğim o ne dedi ..60 kilo iken giydiğim son ceket dedim
Maşallah hızlı gitmişİnşaallah canım. Bende 63 kiloyum bu arada. Doguma girerken 79 dum. 59 la hamile kalmıştım. 20 kilodan 4 kilom daha var
Ya sus sus ,ben de tanımıyorum Emojilerin içinde de yok havuçBu adam kim
Benim hanım ablalar da başka renk çıkıyorYa sus sus ,ben de tanımıyorum Emojilerin içinde de yok havuç
Çirkin de benimki, nerden geldi anlamadımBenim hanım ablalar da başka renk çıkıyor
Sagol canımMaşallah hızlı gitmiş
Yerinde duruyor, nereye gidecekBir bakıp çıkayım dedim
Tatlı yerinde duruyormu
Yerinde duruyor, nereye gidecek
Az önce 2 dilim yedim
İnşaallah canımMmmm afiyet bal şeker olsun
Benim içinde yeee
Bende yapacağım senin tarifle 2-3 gün sonra
Teşekkür ederim canım.Ooo C A N O de döktürmüş
Vay arkadaş vaaay
Allah'tan dün yedim
Yoksa bir tabak getirmek zorunda kalacaktin
Ellerine sağlık canimm
Başarılar diliyirm
Biliyorm canmTeşekkür ederim canım.
Yakın komşu olsak tepsiyle yapar getiririm, ne demek
Cemi cümlemizden inşallah :)Biliyorm canm
Allah razı olsun :)
Bizde çok severiz.Bayilirim. Bizim evin en cok sevilen tatlisi sanirim trilece. Eline saglik canim.
Teşekkür ederim canım. Beğenmene sevindim. Eminim sen daha harika yapıyorsundurGözlerim bayram etti ellerine sağlık bitanem mükemmel olmuş ❤