- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Şuan nekadannn tırstııım anlatamamKoyda polemik çıkartayımdava açarım sana. Ona göre, ayağını denk al
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan nekadannn tırstııım anlatamamKoyda polemik çıkartayımdava açarım sana. Ona göre, ayağını denk al
![]()
Bende profil sayfanda gelir, duvarını kararlarım ona göreŞuan nekadannn tırstııım anlatamamtriliçeni karalama kampanyası yaparım akıllı ol
![]()
Beni mi cımbızlatacaksınBak bak çaktı beğenmedimimuneeee aplaaaa nirdesin gııı
![]()
![]()
Trileçenide al uzaklaşBeni mi cımbızlatacaksın![]()
Sacımdan sürüklüyor birdeMalesef canım
![]()
Ben yiyip kilo almayanlardanımSacımdan sürüklüyor birdetamam bee gidiyorum yiii yiii tombik ol emiii
![]()
ay çok severimm. son zamanların popüler pastası
Teşekkür ederim canım benim, sagolasınOyy,fırının azizliği olmasaymış ne olacakmışEllerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
![]()
Rica ederim canım, sen de sağolTeşekkür ederim canım benim, sagolasın![]()
Ben yiyip kilo almayanlardanım![]()
NapakBendeeee
![]()
Bu adam kimOyy,fırının azizliği olmasaymış ne olacakmışEllerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
![]()
olduğu kadar olmadığı kader
![]()
ben sizin o yediklerini zi eritmek için neler yapıyorum hiç düşündünüz mi beni bunları söylerkenKısmet![]()
Oyyy gel bi sarılayımm kıyamamben sizin o yediklerini zi eritmek için neler yapıyorum hiç düşündünüz mi beni bunları söylerken![]()