- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
Şuan nekadannn tırstııım anlatamam triliçeni karalama kampanyası yaparım akıllı olKoyda polemik çıkartayım dava açarım sana. Ona göre, ayağını denk al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan nekadannn tırstııım anlatamam triliçeni karalama kampanyası yaparım akıllı olKoyda polemik çıkartayım dava açarım sana. Ona göre, ayağını denk al
Bende profil sayfanda gelir, duvarını kararlarım ona göreŞuan nekadannn tırstııım anlatamam triliçeni karalama kampanyası yaparım akıllı ol
Beni mi cımbızlatacaksınBak bak çaktı beğenmedimi muneeee aplaaaa nirdesin gııı
Trileçenide al uzaklaşBeni mi cımbızlatacaksın
Malesef canımTrileçenide al uzaklaş
Sacımdan sürüklüyor birde tamam bee gidiyorum yiii yiii tombik ol emiiiMalesef canım
Ben yiyip kilo almayanlardanımSacımdan sürüklüyor birde tamam bee gidiyorum yiii yiii tombik ol emiii
BendeeeeBen yiyip kilo almayanlardanım
ay çok severimm. son zamanların popüler pastası
Teşekkür ederim canım benim, sagolasınOyy,fırının azizliği olmasaymış ne olacakmış Ellerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
Rica ederim canım, sen de sağolTeşekkür ederim canım benim, sagolasın
Ben yiyip kilo almayanlardanım
NapakBendeeee
Bu adam kimOyy,fırının azizliği olmasaymış ne olacakmış Ellerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
olduğu kadar olmadığı kader
Kısmet
olduğu kadar olmadığı kader
ben sizin o yediklerini zi eritmek için neler yapıyorum hiç düşündünüz mi beni bunları söylerkenKısmet
Oyyy gel bi sarılayımm kıyamamben sizin o yediklerini zi eritmek için neler yapıyorum hiç düşündünüz mi beni bunları söylerken