Triendy21'in Diyet Günlüğü

başlangıç : 79.8 kg:43:
geçen hafta : 65.6 kg:63:
bu hafta : 65 kg:62:
giden : 600gr:64:
toplamda giden : 14.800kg:119:
hedef :62 :131:

bu hafta tam bi fiasko geçti ama bunada şükür ben alırım diye bile düşündüm hatta dün akşam yemeğinde koca bi tabak yoğurtlu makarna yedim valla şaşırdım yinede 600 gr gitmiş:65:

başlangıç : 79.8 kg:43:
geçen hafta : 65.6 kg:63:
bu hafta : 65 kg:62:
giden : 600gr:64:
toplamda giden : 14.800kg:119:
hedef :62 :131:

bu hafta tam bi fiasko geçti ama bunada şükür ben alırım diye bile düşündüm hatta dün akşam yemeğinde koca bi tabak yoğurtlu makarna yedim valla şaşırdım yinede 600 gr gitmiş:65:

Tebrik ederim, kilolar gitmeye devam ediyor, tabii sen de güzelleşmeye devam ediyorsun :7:

Tebrik ederim, kilolar gitmeye devam ediyor, tabii sen de güzelleşmeye devam ediyorsun :7:

AH AH İNŞALLAH gitsinde kurtulalım artık bıkmıştım kilolu yaşamaktan allahtan kararı çabuk verdimde şimdi bu hale gelebildim:24:

Ne güzel ya maşallah walla.
Bende3 gündür diyetteyim konunuzu okudum biraz daha hırslandım inş bende veririm kilolarımı.
Çok üzülüyorum çünkü böyle olmaktan :(

Ne güzel ya maşallah walla.
Bende3 gündür diyetteyim konunuzu okudum biraz daha hırslandım inş bende veririm kilolarımı.
Çok üzülüyorum çünkü böyle olmaktan :(

hoşgeldin canım ne derler cefa çekmeden sefa sürülmezmiş,bizde kilolu olarak cefa çektik şimdide sefasını sürüyorum sende tez zamanda kilo verirsin kararlı ol yeter,kaç kiloson bu arada boy falan:55:

1- KADERSİZLER: Bu tip kadınlar genelde üniversiteyi iyi dereceyle bitirirler, sigara içerler. Konuşurken en uygun kelimeleri seçmeye özen gösterirler. Her ne yaşarlarsa yaşasınlar deneyimlerinden bir şeyler kazanmaya çalışırlar. Genelde makyaj yapmazlar. Genelde erkekler tarafından terk edilirler, duygusal ilişkilerinde başarılı değillerdir. Alkole düşkündürler.

2- GÜLENLER: Hayatın her alanından keyif almaya çalışan bu kadınlar çok duygusal olurlar. En basit bir olay karşısında kolayca ağlayabilen bu kadınlar hala kahramanlık hikayelerine yürekten inanırlar. Erkeklerin egemenliğini seven bu kadınlar televizyon izlemeye bayılırlar. Erkekler tarafından kolayca güldürülebilirler.

3- UTANGAÇLAR: Kitap okumayı severler. Örgü gibi el işlerini sevmezler. Arkadaşlarıyla genelde son çıkan kitaplar üzerine sohbete girerler. Sabit fikirlidirler. Ağırbaşlı erkeklerden hoşlanırlar. Evcil hayvanları severler. Etraflarındaki insanlar onları genel olarak "mükemmel" diye tanımlarlar.

4- FİLOZOFLAR: Bu kadınlar inanılmazlardır. Genelde erkek kıyafetleri içinde gördüğümüz bu kadınlar görünüşlerine pek önem vermezler. Kolay kolay ağlamayan bu kadınlar kimse için de kolay kolay dışarısını izleyerek düşüncelere dalıp geçirebilirler. Karşı cinsle çok az ilgilenirler. Kimse kolay kolay yakın dostları olamaz. Sırları genelde birilerinin kaderlerini belirleme yeteneklerinde yatar.

5- SANATÇILAR: Yetenekli olan bu kadınlar çoğu zaman yeteneklerinden yorulup gizliden gizliye yalnız bir hayat sürmeyi isterler. Tanrının onları, güzellik artı yetenek ikilisiyle özel olarak yarattıklarını düşünürler. Evlerinde çok sık misafir ağırlayan bu kadınların arkadaşları genelde içkiye düşkündürler. Hayatın anlamı üzerine arkadaşlarıyla uzun sohbetler gerçekleştiren bu kadınların, birini çok mutlu edebilme yetenekleri vardır.

6- NAZİKLER: Erkekleri gereğinden fazla seven bu kadınlar, evliliğe meyillidir. Genelde sakin ev hayatına aileye düşkün olan bu tip kadınlar erkeklerin eş seçimi sırasında ilk tercih ettiği kadınlardır.

7- ÇÖZÜMCÜLER: Bu kadınlar doğuştan iyidirler, nazik ve akıllı olan bu kadınlar öz eleştiri yapabilme özelliğine sahiptirler, ilişkilerde kendi hatalarını çok kolay kabul ederler ve çözmeye çalışırlar. Genelde sigara içen bu kadınlar, aynadan nefret ederler. Kendi görüntülerinden çoğu zaman hoşnut olmayan bu kadınların en büyük hayali bebek sahibi olmaktır. Genelde doğadan ilham alarak şiir ve yazı yazmayı severler, romantiklerdir
:51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

Son düzenleme:
:79::79:12.07.2011 salııı

diğer topiklerde vakit geçirmekten kendi topiğimi boşladığımın farkına vardım neyse,,

saat:11.16 kızlar günaydıııınnnnn ben dahil olmak üzere çıtır bayanlar ve geleceğin çıtır bayanları hepinize kocaaamaann günaaayddıın aslında tünaydın olayım diyoneyse valla ben çok heycanlı ve meraklıyım 2 haftadır hergün tartılan ben eski düzenime döndüm haftalık tartılmaya tekrardan karar verdim kilo verimi durmuştu grmlarla veriyodum,çünkü hep aklımda artılarım geliyodu bugün dikkat ediyim artık diye strese giriyodum ama artık buhafta çok güzel gidiyo herşeyi gönlümce yiyorum zaman ve miktar önemli tabii,akşam 6-7den sonra bişey yemiyorum suu olursada yeşil çay başka yokk istisnalar kaideyi bozmaz ama arada geç yediklerimde oluyo kociş meyve falan yerken bende onla yiyorum,,işte bakalım buhaftada grmlarla verirsem napcamneyse artıda olmaktan iidir dimiii

bugünkü menüm

sabah kalkınca yarım litre ılık su içtim yani 2 su bardağı
kahvaltı:11.30

3dilim ekmek:39:

domatesli kabak kızartması(fırında):39:

3zeytin:39:

2 kk peynir:39:

bol yeşil salata(marul ve yeşil soğan-domates):39:

2kaşık yoğurt:39:

1bardak az şekerli çay:68:

kalktıktan 10dk sonra:6:

4-5tane üzüm:39:

ara :nazar:

6 tane kayısı:39:

akşam:nazar:

kara mercimek pilavı:39:azcık sulu

yoğurt ve 1domates yemeği düşünüyorum:39:

ve şimdiden2litre su içtimyatana kaqdar 3 hatta 3.5litreyi bulur

:3:eşim ayın 16sında izne çıkıyo 2 hafta doya doya bizim bizde kendimizce alıcaz bebişleri gidicez biyerlere bol bol gezmek eğlenmek istiyorum bunaldım evde,,bakalım inşallah kilo alıpta dönmem yinede dikkat edicem bakalım neyse şimdilik bukadar oğlan uyuyo kızda başımda mauseyi kurcalıyo:55: gıcık masanın üstünde şuan:1: neyse ben bi diğer taraftaki işlerimi hallediyim müsadenizle
:10:

Son düzenleme:
bugünkü menüm:56:
kalkınca yarım litre suuu:68:

kahvaltı''saat 11.00'':56:

fırında baharatlı patates kızartması:39:

yarım kk peynir:39:(batudan bana kalmadı yine yaww başlıcam bu çocuğun keyfine kardeşine bile zor aldım biraz önünden):59:

4zeytin:39:

2kaşık yoğurt:39:

bol yeşil salata:39:

1bardak çay:68:

kalkınca 5dk sonra 3vişne:39:

ARA:nazar:

2 kayısı:39:

öğlen zaten yine kahvaltı geç olduğu için yapmadım:50::1:

akşam saat 17.30:56:

1 kase kırmızı mercimek çorbası:39:

1kase yoğurt:39:

1domates:39:

1bardak portakal suyu:68:

şimdide maydonozlu limonlu form çayı içiyorum:68:

şimdiye kadar 1.5 litre su içtim yatana kadarda 1.5 daha içicem gün bittiii hemde kaçamaksız:64:

akşamda yeşil çay içerim artık sadece:68::46:

Son düzenleme:
veee yine kendim ve yine ben kendim çalıp kendim oynadığımı görünce gülme krizine giriyorum yaaw:60:neyse önemli değil biz işimize bakalım bildirimimi yapcam amaa tartılıp geleyim :18:

Son düzenleme:
başlangıç : 79.8 kg :43:
geçen hafta : 65 kg :63:
bu hafta : 64 kg:62:
giden : 1 kg:64:
toplamda giden : 15.800kg:65:
hedef :62:21::24::87:

hemde kaçamaklarla dolu bi haftaydıı okadarda çok yapmadım canım uçlarından çaldım dermişim dururmuyum heeeççç:39::39::40:

wooow ne kadar çok yemek var listede yaaa bunları yiyip kilo vermek mümkün müüüüüüüüüü :52:

görünen oki mümkün demekki tatlım herşey kafada bitiyo önce karar vericeksin azimle herşey oluyo menülerim gayette doyurucu kasmadan yemek varken ölçülü ama niye diyet stresine giresinizki dimi ama :64:

bugünkü menüm
kalkınca yarım litre suuu

kahvaltı''saat 11.00''

4zeytin:39:

4kaşık yoğurt:39:

2 domates:39:

4d. tb. ekmeğini kızartıp yağ sürüp yedim:39:

öğlen zaten yine kahvaltı geç olduğu için yapmadım

akşam saat 19.00

1 kase çorba:39:

1 tabak şakşuka:39:

1kase yoğurt:39:

bol salata:39:

toplamda 2.5lt su içtim:68:

özlemişim kaçamakta yaptım baya abur cubur yedim 1 kek 1 eti puf bi halley bide meyve suyu içtim:64::62::62::62:

GÜNAYDIN sevgili günlüükkyarın gidiyoruuuzzz bizz artık yüreğimizin götürdüğü yerlereeeee burayı özliycem ama ne zaman evde oluruz bilmiyorum belkide 2gün sonra geliriz ne var yani soluk almak için eve dönemezmiyiz :60:neyse şaka biyana gideriz burdan geçerken yine eve uğrarız bigün kalırız yine yola çıkarız falan filan bakalım bu sıcakta 2 çocukla iznin tadını çıkarmaya çalışcaz bugün eşimin izninin 1. günü hadi hayırlısı:64:

Son düzenleme:
fırında tavuk patates ilk defa tavuğu poşette yapıcam yeni aldım bakalım becerebilicekmiyim:1::56:
makarna :39:
yeşil salata:39:
yoğurt:39:
karpuz:39:

kalkıncada şöylee bi gezintiye çıkcaz aşkımla ve bebişlerlee:7: yediklerimizi eritmemiz lazım dimi amaa:119:(ama bugün dışarda dondurmada yicem bananeee:131:)

Valla helal olsun... bende bir kiz annesiyim 25 kilo vermistim dogumdan sonra ama su vermek istedigim 10 kilo sanki bana yapisip kaldi bende insallah sizinle birlikte veririm su kiloyuda yaza daha dinamik bir sekilde devam ederim :)

Back
X