Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriTresan Papatya Özlü?? ACİL YARDIM
Merhaba arkadaşlar ben forumda aradım ama bulmadm bi şampuan varmış tresan mıydı neydi papatya özlüsü saçın rengini açıyomus diye duymustum doğrumu acaba yoksa başka bi şampuanmıydı bu bide tresansa nerden bulabilirim bu şampuanı hiç görmedim daha önce de
Merhaba arkadaşlar ben forumda aradım ama bulmadm bi şampuan varmış tresan mıydı neydi papatya özlüsü saçın rengini açıyomus diye duymustum doğrumu acaba yoksa başka bi şampuanmıydı bu bide tresansa nerden bulabilirim bu şampuanı hiç görmedim daha önce de
canım tresan marketlerde,eczanelerde ve de aktarlarda var.
papatya özlüsünü ben bir ara kullandım ama saçımın rengini açmadı açıkçası.
ama yumuşak yaptı.
canım bu şampuanın üretim sebebi saçı yumuşatması demekki kimi arkadaslarımızda açılma etkiside göstermiş değişik bişeymiş ama denemeden anlayamazsın diye düşünüyorum cünkü bu tarz seyler genelde birbirini tutmuyo saç tipinden dolayı yani onun için denemeden anlayamayız gibime geliyo canım..
saçların koyu sarı ise işe yarayabilir hatta yanıltmak istemiyorum ama ıhlamur suyunu da saçına sürüp güneşin altında ya da ısı vererek kurutursan saçın açılabilir
almanyada hep kulladığım markadır mükemmel bir kokusu vardır ama üzgünüm canım bu şampuan saçları açmıyor burada da satılıyor görürsün bi büyük avm gir şampuan reonlarında tresan yazar
Konu güncellensin Kizlar burdan bir arkadas tresan isirgan otlu sampuanin koyu kumral olan saclarini acik kumral yaptigini söylemisti. Ben deneyecegim. Belki ise yarar. Papatyaliyi kullanip da öyle bir etki gören var mi?
Konu güncellensin Kizlar burdan bir arkadas tresan isirgan otlu sampuanin koyu kumral olan saclarini acik kumral yaptigini söylemisti. Ben deneyecegim. Belki ise yarar. Papatyaliyi kullanip da öyle bir etki gören var mi?
almanyada hep kulladığım markadır mükemmel bir kokusu vardır ama üzgünüm canım bu şampuan saçları açmıyor burada da satılıyor görürsün bi büyük avm gir şampuan reonlarında tresan yazar