- Konu Sahibi noxanimagus
-
Ben çok alıyorum her zaman da gelmiştir.Merhaba hanımlar sinirlerim iyice laçka oldu
Perşembe sabah verdiğim sipariş için bugün kargo dağıtıma çıktı diye mesaj aldım teslimat şubesi kapalı diyor resim ekledim bakabilirsiniz.
Dedim bu gelmez kapalı şubeden nasıl gelicek mantığm almadı telefonum odada bende çamaşır asarken az önce yedikez aramış geri aradım zaten o bölgeye ben bakmıodum diyor vs vs
Yarın getirirler diyorlar gelir mi sizce ben ilkkez trendyoldan aldım bilseydim asla almazdım n11 den alırım hep birgünde gelir. Yapa bilen ulaşan evimde bahçeleivlerde ücra bir semtte de değil gelri m isizce
Trendyol express kargoculardan daha azimli. Bir kere çocuğumu uyutuyorum, zile bastı umursamadım, telefonumu aradı, açmadım mesaj attı, ben trendyoldan geldim yardımcı olur musunuz diye. Mesajı okudum aramaya başladı açtım telefonu şu an açamam kapıyı diyorum, bana kapı şifresini söyleyin sizin kapınıza bırakayım diyorNeticede o gün zorla verdi paketi adam. Aşırı azimliler
Çünkü gündüz uykusunu uyumaya direnen ama uyumayan bir çocuk da benim ve komşularımın gününü epey zorlaştırıyore o da işini yapmaya çalışıyor neden zorlaştırdınız ki
Kargocu bu kadar azimli davransa eve yemeğe alır karnını doyurur ona bakarak ağlarım ahahahsjkdkdkdkdkde o da işini yapmaya çalışıyor neden zorlaştırdınız ki
Dünya biizm gibi minnoş kalpliler için cehennem akskkflflgşgKargocu bu kadar azimli davransa eve yemeğe alır karnını doyurur ona bakarak ağlarım ahahahsjkdkdkdkdkd
Benim Kargo geldi geçen kapıya kadar tekmeleyerek getirmişler ama yine de teşekkür ettim neden??? çünkü getirmeyedebilirlerdi.....Dünya biizm gibi minnoş kalpliler için cehennem akskkflflgşg
Gelir bir sorun olmuyor merak etmeyinMerhaba hanımlar sinirlerim iyice laçka oldu
Perşembe sabah verdiğim sipariş için bugün kargo dağıtıma çıktı diye mesaj aldım teslimat şubesi kapalı diyor resim ekledim bakabilirsiniz.
Dedim bu gelmez kapalı şubeden nasıl gelicek mantığm almadı telefonum odada bende çamaşır asarken az önce yedikez aramış geri aradım zaten o bölgeye ben bakmıodum diyor vs vs
Yarın getirirler diyorlar gelir mi sizce ben ilkkez trendyoldan aldım bilseydim asla almazdım n11 den alırım hep birgünde gelir. Yapa bilen ulaşan evimde bahçeleivlerde ücra bir semtte de değil gelri m isizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?