• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol Express İşkencesi

Merhaba hanımlar sinirlerim iyice laçka oldu

Perşembe sabah verdiğim sipariş için bugün kargo dağıtıma çıktı diye mesaj aldım teslimat şubesi kapalı diyor resim ekledim bakabilirsiniz.

Dedim bu gelmez kapalı şubeden nasıl gelicek mantığm almadı telefonum odada bende çamaşır asarken az önce yedikez aramış geri aradım zaten o bölgeye ben bakmıodum diyor vs vs

Yarın getirirler diyorlar gelir mi sizce ben ilkkez trendyoldan aldım bilseydim asla almazdım n11 den alırım hep birgünde gelir. Yapa bilen ulaşan evimde bahçeleivlerde ücra bir semtte de değil gelri m isizce 😞😞
Ben çok alıyorum her zaman da gelmiştir.

Trendyol express kargoculardan daha azimli. Bir kere çocuğumu uyutuyorum, zile bastı umursamadım, telefonumu aradı, açmadım mesaj attı, ben trendyoldan geldim yardımcı olur musunuz diye. Mesajı okudum aramaya başladı açtım telefonu şu an açamam kapıyı diyorum, bana kapı şifresini söyleyin sizin kapınıza bırakayım diyor😆😆 Neticede o gün zorla verdi paketi adam. Aşırı azimliler

e o da işini yapmaya çalışıyor neden zorlaştırdınız ki

Bu kadar evham yapılacak ne var ki? İllaki gelir perşembe günü vermişsiniz siparişinizi zaten.

trendyol express kargo firmasi falan degil her yerden sorumlu birer kisi var onlar teslimat yapiyor aksine diğer firmalara nazaran daha hızlı
bana teslim edemediklerinde ikinci kez dağıtıma çıkarıyorlar sizde trendyolu bi arayın yardımcı olurlar

Trendyol expres çok azimlidir bende bilirim telefon calmis duymamış saat akşam sekiz gibi sonra mesaj geldi paketiniz vardi bahçeye attım diye evimiz bahceli bahçe kapısı kitliydu zile de calamadigi için bahçeye atıp gitmiş 😁😁😁 size de yarın getiriceklerdir yeniden :)

Merhaba hanımlar sinirlerim iyice laçka oldu

Perşembe sabah verdiğim sipariş için bugün kargo dağıtıma çıktı diye mesaj aldım teslimat şubesi kapalı diyor resim ekledim bakabilirsiniz.

Dedim bu gelmez kapalı şubeden nasıl gelicek mantığm almadı telefonum odada bende çamaşır asarken az önce yedikez aramış geri aradım zaten o bölgeye ben bakmıodum diyor vs vs

Yarın getirirler diyorlar gelir mi sizce ben ilkkez trendyoldan aldım bilseydim asla almazdım n11 den alırım hep birgünde gelir. Yapa bilen ulaşan evimde bahçeleivlerde ücra bir semtte de değil gelri m isizce 😞😞
Gelir bir sorun olmuyor merak etmeyin

Ayyy trendyol expresss en sevdiğim olayı yapmış bulunmakta vallahi de billahi de çok memnunum kargolar çok hızlı geliyor haftasonu da çalışıyorlar bide ertesi gün tekrar getiriyorlar

Back
X