- 21 Temmuz 2020
- 357
- 1.317
- 28
- Konu Sahibi noxanimagus
-
Tabii canım karantinadayız, eşim de ben de full evdeyiz. Hatta haftasonları fln yasak olduğu zamanlardı. Adamlar geldik evde yoktunuz diye yazı asıp gitmişler. Arıyorum mümkün değil diyorum geldik diyorlar. İadeye düştü kargom o dönem.trendyol express keşke gerçek bi kargo firması olsa ya nazar değmesin ben çok memnunum.haftanın her günü teslimatları var, yeniden getiriyolar çünkü şubeleri yok.çok hızlılar bi de.ennnn kötü ara trendyolu yeniden gelsin dersin.7 kere aramak efsaneymiş ama normal kargocular gelmiyo bile geldik yoktunuz diyo
Sanırsın böbrek bekliyorsunuz da o gelmedi. Nedir bu tavır, panik anlamadım. İşkenceyi siz bize yapıyorsunuz gibi geldi şu an açtığınız konudan, başlıktan dolayı
Biraz maliyeti yüksek alışverişti başka iki kişininde alışverişi benim sepetimdeydi inşdirmli ürünlerden seçildi o nedenle.. birde alışveirşi yaptıktan sonra sipariş numarası hemen oluşuyormuş çok sonra oluştu falan ondan ötürğ
İlk defa trendyoldan alışveriş yaptım diye sanırım.E tamam bekleyin gelmese ne olacak ücret iadesi alırsınız ödeme yapıldıysa bile. Trendyoldan TV, beyaz eşya, telefon, kıyafetler, aksesuarlar neler neler aldık ben de çevrem de. Daha bir sorun yaşamadık. Sakin olun bir şey olmaz.
İlk defa trendyoldan alışveriş yaptım diye sanırım.
Yorumlar için sağolun hanımlar♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?