Trendyol Express İşkencesi

noxanimagus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
357
1.317
28
Merhaba hanımlar sinirlerim iyice laçka oldu

Perşembe sabah verdiğim sipariş için bugün kargo dağıtıma çıktı diye mesaj aldım teslimat şubesi kapalı diyor resim ekledim bakabilirsiniz.

Dedim bu gelmez kapalı şubeden nasıl gelicek mantığm almadı telefonum odada bende çamaşır asarken az önce yedikez aramış geri aradım zaten o bölgeye ben bakmıodum diyor vs vs

Yarın getirirler diyorlar gelir mi sizce ben ilkkez trendyoldan aldım bilseydim asla almazdım n11 den alırım hep birgünde gelir. Yapa bilen ulaşan evimde bahçeleivlerde ücra bir semtte de değil gelri m isizce

Eklentiler

• 9732F451-E5F0-4E6C-A6DF-77BC4A558009.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 194
trendyol express keşke gerçek bi kargo firması olsa ya nazar değmesin ben çok memnunum.haftanın her günü teslimatları var, yeniden getiriyolar çünkü şubeleri yok.çok hızlılar bi de.ennnn kötü ara trendyolu yeniden gelsin dersin.7 kere aramak efsaneymiş ama normal kargocular gelmiyo bile geldik yoktunuz diyo

Getiririz demiş,neden getirmesin ki?
Alt tarafı Perşembe gunu vermişsiniz kargonuzu. Normalde de pazartesi elinize geçmesi gerekirdi zaten. Pazartesi bekleyin,olmadı Trendyol yardimdaki kadına bildirin, o ilgileniyor zaten her türlü sorunla.
Buncacik olaydan bu kadar tepki vermeye,huzursuz olmaya hiç gerek yok

Trendyol express kargoculardan daha azimli. Bir kere çocuğumu uyutuyorum, zile bastı umursamadım, telefonumu aradı, açmadım mesaj attı, ben trendyoldan geldim yardımcı olur musunuz diye. Mesajı okudum aramaya başladı açtım telefonu şu an açamam kapıyı diyorum, bana kapı şifresini söyleyin sizin kapınıza bırakayım diyor Neticede o gün zorla verdi paketi adam. Aşırı azimliler

Tabii canım karantinadayız, eşim de ben de full evdeyiz. Hatta haftasonları fln yasak olduğu zamanlardı. Adamlar geldik evde yoktunuz diye yazı asıp gitmişler. Arıyorum mümkün değil diyorum geldik diyorlar. İadeye düştü kargom o dönem.

Sanırsın böbrek bekliyorsunuz da o gelmedi. Nedir bu tavır, panik anlamadım. İşkenceyi siz bize yapıyorsunuz gibi geldi şu an açtığınız konudan, başlıktan dolayı

Sanırsın böbrek bekliyorsunuz da o gelmedi. Nedir bu tavır, panik anlamadım. İşkenceyi siz bize yapıyorsunuz gibi geldi şu an açtığınız konudan, başlıktan dolayı

Biraz maliyeti yüksek alışverişti başka iki kişininde alışverişi benim sepetimdeydi inşdirmli ürünlerden seçildi o nedenle.. birde alışveirşi yaptıktan sonra sipariş numarası hemen oluşuyormuş çok sonra oluştu falan ondan ötürğ

Yarın bir daha gelir. Yarın da size ulaşamazlarsa ürün geri gelir. Çok hızlı gelmiş dahası 7 kere aramışlar siz açmamışsınız, kargo firmasında kusur bulamadım ben

E tamam bekleyin gelmese ne olacak ücret iadesi alırsınız ödeme yapıldıysa bile. Trendyoldan TV, beyaz eşya, telefon, kıyafetler, aksesuarlar neler neler aldık ben de çevrem de. Daha bir sorun yaşamadık. Sakin olun bir şey olmaz.

İlk defa trendyoldan alışveriş yaptım diye sanırım.

Yorumlar için sağolun hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…