- 12 Aralık 2024
- 45
- 6
- 1
- Konu Sahibi prensesperii
arkadaslar bu kargolar nasıl geliyor gizli kargo tam olarak nedir bu kuryelerin pnti paketlerini açmalarından sonra kimse kargomda ne oldugunu bilmesini istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paketlı gelıyor trendyolun kendı ambalajında veya magazanın acık ürün gelmes oylearkadaslar bu kargolar nasıl geliyor gizli kargo tam olarak nedir bu kuryelerin pnti paketlerini açmalarından sonra kimse kargomda ne oldugunu bilmesini istemiyorum
İki poşetle geliyor altta başka üstte kargo posetiarkadaslar bu kargolar nasıl geliyor gizli kargo tam olarak nedir bu kuryelerin pnti paketlerini açmalarından sonra kimse kargomda ne oldugunu bilmesini istemiyorum
aa bu çok iyiymis hic böyle dusunmemistim, çok tesekkurlerGizli paketleme yapıyorlar veya gel al noktası daha iyi aslında kendin sana gelen şifre ile girip kilitli kasadan aliyorsun
Bizim burda gel al noktası ATM gibi düşün kargo sirketind3n gelen şifre ile giriş yapıp kasanın kapağı açılıyor kendin alıyorsun paketiaa bu çok iyiymis hic böyle dusunmemistim, çok tesekkurler
ne görseliAy aklıma bi görsel geldi. Buldum ama paylaşamıyorum
Bak şimdi herkes merak ederAy aklıma bi görsel geldi. Buldum ama paylaşamıyorum
Nasıl paylaşabilirimmm. BeceremedimBak şimdi herkes merak eder
Yazdığın yerde görsel ekle varNasıl paylaşabilirimmm. Beceremedim
Tarif ettim ama belki çok açık fotoğraftir kurallara aykırı olabilirNasıl paylaşabilirimmm. Beceremedim
gif gibi bir şey mi yoksa takim mi buldunuzz takımsa link bırakabilirsinizAy aklıma bi görsel geldi. Buldum ama paylaşamıyorum
Estetik başlıklarında memelerini çekip atiyolar direktTarif ettim ama belki çok açık fotoğraftir kurallara aykırı olabilir
Sende haklisin canım olabilir dedim atacagin görselin ne olduğunu bilmiyorumEstetik başlıklarında memelerini çekip atiyolar direkt