• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Treasure Isle oynayan var mı?

ben oynuyorum çokda eğlenceli geldi bana yanlız taş bulması biraz zor oluyo

ben oynuyorum çokda eğlenceli geldi bana yanlız taş bulması biraz zor oluyo

evet adayı sürerken cok nadir tas veriyor. ancak komsun cok olacak hergün ziyaret edip agaclarından toplarsan alabiliyorsun. tabi birde yayınlarlarsa. bunun dısında yönten var mı bilmiyorum

sen kacıncı lvl dasın?
ben 28

çılgınlar gibi oynuyorum o oyunu :) ilerleyen seviyelerde zorlaşıyor, tekrar oynamak için harita isteğinde bulunun bol bol, çünkü ilerleyen sevileyerde o taşlardan bir toteme 10 tane gerek oluyor.

evet adayı sürerken cok nadir tas veriyor. ancak komsun cok olacak hergün ziyaret edip agaclarından toplarsan alabiliyorsun. tabi birde yayınlarlarsa. bunun dısında yönten var mı bilmiyorum

sen kacıncı lvl dasın?
ben 28

ben 54 lvldeyim
taşları çok sıkışınca yeşil paralarla alıyorum
çok eğlenceli geldi bana

ben 54 lvldeyim
taşları çok sıkışınca yeşil paralarla alıyorum
çok eğlenceli geldi bana

57 lvl oldum. sıkısınca bende yesil paralarla alıyorum. komsun cok mu? benim düzenli oynayan 5 tane komsum var geri kalanı üye olmus ama oynamıyor

57 lvl oldum. sıkısınca bende yesil paralarla alıyorum. komsun cok mu? benim düzenli oynayan 5 tane komsum var geri kalanı üye olmus ama oynamıyor

aynen benimde düzenli oynayan iki komşum
zaten toplam altı komşum var
biraz fukarayım yani
idare etmeye çalışıyorum hatta az önce büyük kayaları patlatmak için dinamit almaya param yetmedi
kendi adamdaki kaplumbağaları sattım:kedi::kedi:

aynen benimde düzenli oynayan iki komşum
zaten toplam altı komşum var
biraz fukarayım yani
idare etmeye çalışıyorum hatta az önce büyük kayaları patlatmak için dinamit almaya param yetmedi
kendi adamdaki kaplumbağaları sattım:kedi::kedi:

bu oyunu oynayan az malesef.
bende müceherlerden dolayı sıkıntı cekiyorum. artık 10 tane istiyor yok etmek için

bendede hep yeşil taş sıkıntısı var, bir tane arkadaşımda var, bazıları çok hızlı level atlıyorlar aka nasıl bilmem, bide biten adaları tekrar kazmak için kağıt parçası gibi bişey istiyor o ne?

bendede hep yeşil taş sıkıntısı var, bir tane arkadaşımda var, bazıları çok hızlı level atlıyorlar aka nasıl bilmem, bide biten adaları tekrar kazmak için kağıt parçası gibi bişey istiyor o ne?

o harita parcası. hani sandıklardan cıkan objeler var ya bazen onları tamamlamak için tekrar aynı yeri yapmak gerekiyor. ben 1 kere yaptım baska yapmadm. bazıları bir kac adres alıp kendisine hediye gönderiyor. bende esimin adresine girip onun adına oynuyorum ordan yolluyorum kendime hediye.

arkadaşlar biliyordunuzdur belki :utangac: buldukları taşları bu oyunu oynayan arkadaşlarımız ana sayfalarında yayınlattığı zaman get a gem e bastığımızda o taşlardan bizde alabiliyoruz, diğer şeylerdede geçerli bu enerji ve para içinde oluyor. aynı zamanda harita için ask a bastığımızda sayfamızda yayınlatıp arkadaşlarımız helpe bastığında harita parçalarımız oluyor, gönderebilinen hediye harita dışında kaydirigubbakcemile5

evet bende bu oyunu çok begeniyorum ama enerji çok çabuk bityor yaa.. Bende turuncu taş bulmada zorlanıyorum...

artık komşularınızın adalarını ziyaret ettikçe taş ve harita veriyo
çok iyi olmuş bu değişiklik

kizlar bende ben face e yeni uye oldu ve bu oyunu oynuyorum. simdilik hic komsum yok komsu olmak isterseniz face adresimi verebilirim

Back