trb_cadisi' nın Başarı Öyküsü

• Konu Sahibi Konu Sahibi trb_cadisi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

trb_cadisi

Ziyaretçi
uzun zamandır yaptıgınız paylaşımları takip ediodum ve ılık su elma sirkesi az yemek yiyerek 1 haftada 6 kg verdım hemde negatif herşeye olumsuz bakan ben çok mutluyum gercekten istedikten sora yapamicamız birşey yok ayrıca bn sporda yapmıodum 60 kg dan 54 e düşdüm hepinise çpk teşekkür ederim:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5

cnm gerçekten iyi vermişsin ..nasıl bi yemek düzenin vardı ki?

Cok hızlı olmamıs mı canım.Ama madem spora devam geri alacagını sanmıyorum.Darısı bana insallah.Bende acı cehre sparis ettim.Umudumu ona bagladım artık.Bogazımı tutmayı bir türlü ögrenemedim

canım ya 1 haftada 6 kilo fazla değilmi hızlı verirsen hızla geri alırsın çok dikkat etmelisin.bende sirkeli suyla bir haftada verdim 3 kiloyu lahana suyu denedim işe yaramamıştı.şimdi geçirdiğim griptenmi yoksa sirkeli sudanmı emin olmasamda yinede seviniyom 3 kilo için :)

1 haftada 6 kilo !!!
gerçekten de çok fazla her ne kadar kiloya göre değişsede miktar haftada 6 kilo vermen için 480 kilo olman gerekir :))
ancak o şekilde sağlıklı denebilir haftada 6 kiloya
ayda vermen gerekn kilo miktarı toplam kilonun %5 idir
örneğin ben 55 kiloyum kilo vericeğim zaman ayda vermem gerekn kilo en fazla 2,75 tir
evet çok az dimi
senin 1 haftada verdiğin kilonun çok çok altında
ama çok çok sağlıklı
zaten o 6 altı kilonun yağ olması mümkün değil
yani sen sırf su ve kas kaybetmişsin canım
kilo verme işi çok riskli bişey
eğer ki doğru yaparsan daha da sağlıklı olursun
ama olurda yanlış yaparsan sağlığından sağlık götürür

BENİM AKLIM ERMEDİ BU 6 kilo işine
umarım kaybın kas değildir
darısı benim başıma

şaşırdımmmmmm gerçekten ben çok denedim veremedim ama benim tiroidlee ilgili bi sorunumdaa vardı şimdi hapını kullanıyorum belki harcadığım emekler boşunaa gitmez bundan sonraa :)

inanılmaz ya
nasıl yani 1 haftada 6 kilo
şoktayım şu an
az yiyerek nasıl ne yedin yani san a göre az ne kadar bunu merak ettim

herşeyden yedim ama azar azar mesela şeker yediysem önce 3 böldüm çikolatamı şekerimi yemekden önce elma sirkesi sora ılık limonlu su içiodum tabe aralardada akşam 6dan sora hiç bişi yemek olarak yemedim tabe bazen kaçamaklarım oldu çok canım çekdiyse 1 kaşık 2 kaşık yiordum fakat bunun yanında meyveyle ılıksuyu hiç bi zaman ihmal etmedım hep bunları yaptım az birasda tepbomu artırdım merdivenleri inip çıkdım akşamlarıda ufak hareketler yaptım bide veremm sakın demeyin çünkü inanın 17 yaşımda olmama rahmen metobolizmam çok yavaş çalışıo arkadaşlarımı gördükçe üzülüordum bide eger mideniz beyniniz sizi yemek yemeye iterse arkadaşlarınız veya zayıf birisinn fotoraflarına bakıp kendınısı engelleyebilirsiniiz

kas ve su kaybetdime inanmıorum çünkü saglıksız bişi yaptıma inanmıorum ılıklimonlu suyun yagları eritdini biliorum çünkü ve bende hergün limonlu su içdim açıkdıysam bile ve benm arkadaşımda 1 gün limonlu su içerek oda bi kg verdi şuan kendimi daha iyi hissetiorum

Cok hızlı olmamıs mı canım.Ama madem spora devam geri alacagını sanmıyorum.Darısı bana insallah.Bende acı cehre sparis ettim.Umudumu ona bagladım artık.Bogazımı tutmayı bir türlü ögrenemedim

merhaba benimde denemedigim kalmadı ama sonuç sıfır ama bu acı cehreyı hıç duymadım tarif edebilirmisin şimdiden tesekkürler

oncelikle bnde kendımı frenleyemıorum ve ben 4şırı çikol4t4 t4tlı h4st4sıyım eger c4nınıs seker çekıos4 gündüs yiin çünkğ 4kş4m4 doru şekerinis fırlıo bud4 direk beyne gitdi işçin dol4pl4r4 hucum ediorus ben kendımı 4rtık göslerimi k4p4t4r4k bi fisik görünümüyle kendırıorum işe y4rıo

elma sirkesini nasıl içiyorsunuz??? ben gebelik planlıyorum bi sakıncası olurmu sirkenın acaba şimdiden teşekkurler

sabah ögle akşam biR bardak ılık suya bi kaşık elma sirkesi koyuorum ben 4m4 yemeklerden once yemeklerden sorada lımonlu ılık su

((bence de çok hızlı bir kilo kaybı.umarım daha fazlasıyla almazsın.

bence çok yanlış sağlığın bozulur benim arkadaşım iki haftada 14 kilo verdi ama hastanened açtı gözünü resmen ölümden döndü

bana bişi olmadı:)

canım regl döneminden hemen sonramı başladın diyete.çünkü 2 kilo kadar şişkinlik ödem olurmuş bitimde.çünkü olağanüstü:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…