Travma sonrası yaygın anksiyete bozukluğu

Terapi aldım çok şükür daha iyiyim ama gündemdeki kötü haberlerden dolayı çok etkileniyorum yine anksiyete başlıyor
İyi olmanıza sevindim,hem de çok herşey düzelecek,son olayları ben izlemiyorum bile,çünkü üzülüyorum,ve malum durumumuz tekrar ataklara musait

Terapi aldım çok şükür daha iyiyim ama gündemdeki kötü haberlerden dolayı çok etkileniyorum yine anksiyete başlıyor
Siz ilaç kullanıyor musunuz?İlaç ve terapi ile mi atlattiniz?Ben sizin yazıları okuyunca üzüldüm,o uzden merak ettim nasılsınız diye,iyi olmanıza da çok sevindim,bizim durumda olanlar ancak anlar cunku

İyi olmanıza sevindim,hem de çok herşey düzelecek,son olayları ben izlemiyorum bile,çünkü üzülüyorum,ve malum durumumuz tekrar ataklara musait
Haber izlemiyorum sosyal medyada görüyorum bu sefer ona da kısıtlama getirmeyi düşünüyorum buraya da girince görüyorum bu hastalık en ufak kötü bir haberde nüksediyor ve baş etmesi oldukça zor

Siz ilaç kullanıyor musunuz?İlaç ve terapi ile mi atlattiniz?Ben sizin yazıları okuyunca üzüldüm,o uzden merak ettim nasılsınız diye,iyi olmanıza da çok sevindim,bizim durumda olanlar ancak anlar cunku
İlaç kullanmıyorum terapi aldım 2 yıl belli aralıklarla doktoruma gittim o dönem ilacımı bırakmıştım doğudaki deprem olmuştu dayanamayip doktorumla konuşup ilaca başlamıştık geçen yıl Şubat ayında bıraktım ilacı ama şu sıra yine yoğun anksiyete yaşıyorum biraz zorluyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…