- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Kaşınızda bir şey yok ki, gayet güzel görünüyor. Benim doğal hali bundan ince, hiç Ciguli ya da travesti gibi olduğumu düşünmemiştim. Alışmadığınız için kötü geldi size sanırım. Kaş farıyla doldurabilirsiniz, kaleme göre daha doğal duruyor ama bende dökülme yapıyor zaman zaman. Hiç ellemeseniz de olur, çıkar hemen. Küseceğini sanmıyorum bir kere almayla.
Kız bunda ne var bende sandım baya bi oynadı kaşınla.. Allah seni ne yapmasın yaaa.. Bu hemen çıkar merak etme sen göstermesen çok anlamıcam bile o kadar minik bişey
öğle arasında mı gittiniz kuaföre?
mesai arkadaşlarınıza çok kızmayın olur mu.. bir nevi şok durumu olacak bu da. tepkilerinden tamamen mesul sayılmazlar
editto: gördüm. daha eğlenceli bir şekilde oldu zannetmiştimendişelenmeyin belli bile olmuyor
Kaş yapayım derken gözünüzü mü çıkardılar?Şöyle oldu
çok komik nerden buldun
iyide kaşınız gayet normal ?Şöyle oldu
Youtubede ben öyle birine denk geldim baya bir videolarını izledikten sonra öğrendim ki trans mış .Döndüm döndüm videolarına bakıyorum bu transsa ben ne oluyorum diye.Gerçekten çok güzel bebek gibi olanları var.Vede tercih meselesi saygı duymak lazım.Duyar kasmak veya saldirmak amacli yazmiyorum kanka yanlis anlama ama aramizda bu forumu okuyan trans kadinlar genc kizlar olabilir uzulebilirler benim tanidigim iki trans kiz var ikisi de bebek gibi kizlar bence bu tur benzetmelerden kacinmaliyiz saka da olsa.
Onun disinda bence kas bu ya cikar tabi ki yine koku sende diye dusunuyorum.
çok komik nerden buldun
ben daha transım bu abladan vooşşşBu da trans bir birey.
Trans deyince aklımıza ille de neden çirkinlik geliyor ki :)
Kaş yapayım derken gözünüzü mü çıkardılar?
Bu kaşta birşey yok, gözünüz bozuk olmasın
ben daha transım bu abladan vooşşş
bu arada cidden trans benzetmesi çok kötü olmuş ama kökü sende çıkar, kalemle ya da kaş jeliyle boya içini doldur şekillendir bişey olmaz
Sende böyle dersen biz ne yapalımya bir de orayı öyle mahfedince devam ettirmedim zaten diğerine göre de ince oldu
Ne kadar homofobik bir söylem ayrıca ne kadar güzel gözleriniz varŞöyle oldu
Şöyle oldu
Güzel duruyor kız. Baya abartmışsın ben Jeffree Star'ın kaşları gibi bir şey hayal etmiştim.
Merak etme çıkar kaşların bende kaşlarımı çok bozdum incelttim :) eski haline döner Maybelline markasının tatto brow muydu neydi öyle bi ürünü var jel kıvamlı soyulan 2 3, gün kalıcı onunla idare etarkadaşlar iş yerinin kuaförüne gitmek zorunda kaldım dedim ki sadece çıkanları al ama resmen kaşımın ortasına 2 sıra girmiş kaşımı oymuş travestiye döndüm napcam ben çok üzülüyorum ya tekrar çıkamazsaciguli gibi oldum ((((
lütfen fikir verin
Benden güzel olmasıBu da trans bir birey.
Trans deyince aklımıza ille de neden çirkinlik geliyor ki :)
Transeksüele benzedi benzemedi bilemem, ne translar var hepimizden güzel bebek gibi bişey diyemeyiz, her cinsel yönelime saygım var (tercih demedim, yönelim dedim, dikkat çekerim)Şöyle oldu
Çayı püskürttüm
Bestami??
Şöyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?