- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Bunda ne var yahu, benim her zamanki hali.Şöyle oldu
Manitan varsa ilişkimize bi süre ara verelim falan de de bari çok fazla buluşmak istemesin.
Badem yağı hem besler hemde sıklaştırır bende kullanıyorum.. çok dert etmeyin bi süre idare ediceksiniz artık geçmiş olsundenediniz mi siz badem yağı hiç
Vah canıııımm : ( çok kötü bir durum yaa bir keresinde ben kendim mahvetmiştim kaşlarımı sonra anladım ki kaş çok önemliymiş hemen mi belli olur ya ufacık hata.. Hemen kaş boyasıyla tadilata geçmiştim bir süre sonra sanki iyi gibi geldi ya da gözüm mü alıştı bilemedim : ) yapacak tek bir şeyin var kaşını boyamak ama abartısız yani anladın sen.. Ama ben olsam bana onu yapan kuaförü bin pişman ederdim.. Ben kendime bile ne kadar kızmıştım oturup ağladım sinirden başkası bana onu yapmış olsa daha fena.. Neyse canım sonuç olarak beyin şoklamasını atlattıktan sonra herşey normale dönecek.. Hele ki bir iki hafta geçsin değme keyfine gelecek kız onlar yerine şimdi sana onları ölümüne kaybettin gibi bir his geliyor anlıyorum ben bilirim ama çok şükür kökü sende.. : ))arkadaşlar iş yerinin kuaförüne gitmek zorunda kaldım dedim ki sadece çıkanları al ama resmen kaşımın ortasına 2 sıra girmiş kaşımı oymuş travestiye döndüm napcam ben çok üzülüyorum ya tekrar çıkamazsaciguli gibi oldum ((((
lütfen fikir verin
Aktarlarda var evet, internet üzerinden de alabilirsiniz, önceki mesajımı düzenledim ama buraya da yazayım ; saçım için kullanırken, saçımı ayrı vücudumu ayrı yıkadım, aktar uyardı vücuduna değdirme tüylerin artar diye. Tümden yıkanmam gerektiğinde sade şampuanla yıkandım
Maybeline kaş dövmesi edinin.
Sürün ve 1 saat bekleyip soyun.
Bayağı işer yarıyor, 3 4 gün de boya ya da düzeltmeye ihtiyaç kalmıyor.
Ben kalemle doldurup idare ettim kaş kalemi çıkar merak etme
ay ne bileyim korktum biraz çıkmaz diye : ( Kuaförü görsen yok normal sana öyle geliyor diyor bir deVah canıııımm : ( çok kötü bir durum yaa bir keresinde ben kendim mahvetmiştim kaşlarımı sonra anladım ki kaş çok önemliymiş hemen mi belli olur ya ufacık hata.. Hemen kaş boyasıyla tadilata geçmiştim bir süre sonra sanki iyi gibi geldi ya da gözüm mü alıştı bilemedim : ) yapacak tek bir şeyin var kaşını boyamak ama abartısız yani anladın sen.. Ama ben olsam bana onu yapan kuaförü bin pişman ederdim.. Ben kendime bile ne kadar kızmıştım oturup ağladım sinirden başkası bana onu yapmış olsa daha fena.. Neyse canım sonuç olarak beyin şoklamasını atlattıktan sonra herşey normale dönecek.. Hele ki bir iki hafta geçsin değme keyfine gelecek kız onlar yerine şimdi sana onları ölümüne kaybettin gibi bir his geliyor anlıyorum ben bilirim ama çok şükür kökü sende.. : ))
önceki sayfada paylaştım : D inşallah çıkar ..
Bi soğuk su isteyip suratına fırlatsaydın gelirdi kendine sonra tekrar bakmasını söylerdin kaşlarına..bu kuaförler zaten bazıları için söylüyorum karşıdakini aptal falan sanıyor birşey istiyorsun kendi kafasına göre yapıp hah süper oldu falan.. Ayy içim bayıldı unutmaya çalış canım bu zor günler geçeçekay ne bileyim korktum biraz çıkmaz diye : ( Kuaförü görsen yok normal sana öyle geliyor diyor bir dehaplı gibiydi zaten kafası güzeldi sanırım
Kız bunda ne var bende sandım baya bi oynadı kaşınla.. Allah seni ne yapmasın yaaa.. Bu hemen çıkar merak etme sen göstermesen çok anlamıcam bile o kadar minik bişeyŞöyle oldu
Bu kaş alınmış bi kaş mı
Şöyle oldu
Şöyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?