Kızlar. Bugün trasnfer sonrası 9. Günüm (5. Gün emrbiyosu 2 adet) transfer edildi kan değerim 13,79 çıktı normal mi? Çok düşük değil mi? Lütfen acil yardım edin böyle başına gelen oldu muu??
Çatlatma iğnesi değil benim yaptığım başka bir iğneymiş doktora sordumDeğerden ziyade 2 gün sonraki artış önemli, çatlatma iğnesinin yükseltmediğine emin misiniz? Ben opudan önce vurulmuştum o iğneden 3 adet.
İnşaAllah ama idrar testlerimde hep çıktıDüşük canım.
Ama düşük olması önemli değil, 2 gün sonraki artış oranı önemli.
Yani ben çok eminim, sizin doktorunuz neden böyle söyledi bilemiyorum ama ben kasım ayında yumurta toplamadan 36 saat önce aynı iğneden vuruldum, 3 tane. Doktorum yumurta çatlatma iğnesi olduğunu söyledi. İnternette de yumurta çatlatma iğnesi olduğunu görebilirsiniz zaten. Bir de gününü karıştırdığınız halde yine yapın demesi vs beni düşündürdü açıkçası, o nedenle söyledim yanlış anlamayın. Siz iki günde bir kan verip değeri takip edin bence artış iyiyse problem olmayabilir.Çatlatma iğnesi değil benim yaptığım başka bir iğneymiş doktora sordum
Evet pazartesi kan vereceğim tekrardan 3 gündür idrar testi yapıyorum pozitf çıktı bilemedim ki ya çok çok üzüldüm acaba başka bu şekilde oluğ yükselen var mıYani ben çok eminim, sizin doktorunuz neden böyle söyledi bilemiyorum ama ben kasım ayında yumurta toplamadan 36 saat önce aynı iğneden vuruldum, 3 tane. Doktorum yumurta çatlatma iğnesi olduğunu söyledi. İnternette de yumurta çatlatma iğnesi olduğunu görebilirsiniz zaten. Bir de gününü karıştırdığınız halde yine yapın demesi vs beni düşündürdü açıkçası, o nedenle söyledim yanlış anlamayın. Siz iki günde bir kan verip değeri takip edin bence artış iyiyse problem olmayabilir.
Var tabi ki ben çok gördüm, önemli olan yükselmesi. İlaçlarınızı bırakmayın sakın.Evet pazartesi kan vereceğim tekrardan 3 gündür idrar testi yapıyorum pozitf çıktı bilemedim ki ya çok çok üzüldüm acaba başka bu şekilde oluğ yükselen var mı
Canm transfer gununle beraber mi 9 gün yada haricinde mi. Bı dahaki teste kadar ilaçlarını bırakma mucizeler çok.. seni de çok iyi anlıyorum ama stres yararına değil zararına olur.9. Gün çift embriyo bets 13,79 ya bu düşük bayaartar mı ki
Transfer hariç 9. Gün akşamı yaptımm haklısın ama yemin ederim elimde değil çok yoruldum artıkCanm transfer gununle beraber mi 9 gün yada haricinde mi. Bı dahaki teste kadar ilaçlarını bırakma mucizeler çok.. seni de çok iyi anlıyorum ama stres yararına değil zararına olur.
burda çok mucizeler var.. inşallah sen de yaşarsın o mucizeyi.. ben 27 gibi bir değerle öğrenmiştim ama devam etmedi kimyasala cevirdi. Başka bir arkadaş vardı forumda transferden on gün sonra 10 küsür bi değerle öğrendi, devam etti hamileliği ve bebeğini kucağına aldı..Transfer hariç 9. Gün akşamı yaptımm haklısın ama yemin ederim elimde değil çok yoruldum artık
Canım merhaba 1 tanesi tutmuş olabilir birde Ne zaman test gunun hergun değer çıkıyor test gününü beklesen iyi olur bence daha net sonuç çıkabilir kan için erken birazKızlar. Bugün trasnfer sonrası 9. Günüm (5. Gün emrbiyosu 2 adet) transfer edildi kan değerim 13,79 çıktı normal mi? Çok düşük değil mi? Lütfen acil yardım edin böyle başına gelen oldu muu??
Pazartesi kan vereceğim sonuç salı çıkacakCanım merhaba 1 tanesi tutmuş olabilir birde Ne zaman test gunun hergun değer çıkıyor test gününü beklesen iyi olur bence daha net sonuç çıkabilir kan için erken biraz
Hadi ya hadi hayırlısı olsun inşallahPazartesi kan vereceğim sonuç salı çıkacak
Dün özelde yaptırdım 300 verdik yarın saate çıktı pazartesi sağlıkocağına vericem zaten hevesim kalmadıHadi ya hadi hayırlısı olsun inşallahdevlette mi yaptirmiyosun testi bende dayanamayacagim için özelde yaptırıyorum hemen almak için sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?