- 29 Ağustos 2023
- 6
- 1
- 6
- 31
- Konu Sahibi kubramengus
-
Dondurmuş ebriyoydu onun etkisi geçeli çok olmuştur . Amin inşallah tüm bekleyenlerin inşallahOvitrelle kullanmısmiydin etkisi geçtiyse eğer gözün aydın olsun. Bende görüyorum darısı başıma
O zaman var canım ben olsam hemen verirdim. İnşallah sağlıkla ilerler kucağına alirsinDondurmuş ebriyoydu onun etkisi geçeli çok olmuştur . Amin inşallah tüm bekleyenlerin inşallahgidip kan testi yapsam mı yarınımı beklesem acaba o kadr heyecan yaptım ki şimdi
Etkisi geçmiştir canıöm ne zaman iğne oldun testin pozitifDondurmuş ebriyoydu onun etkisi geçeli çok olmuştur . Amin inşallah tüm bekleyenlerin inşallahgidip kan testi yapsam mı yarınımı beklesem acaba o kadr heyecan yaptım ki şimdi
Temmuz ayında çatlatmayın olmuştum 2 adet dönemi donduruldu embriyo 16 eylülde transfer oldum. Ayy inşallah hala inanamıyorum yarın test günüm inşallah oradan da görürüm pozitifiEtkisi geçmiştir canıöm ne zaman iğne oldun testin pozitif
Çıkar canım rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hayırlı haberler alalım yarın benim de test günüm yarınMerhabalar , dondurulumuş 5.gün embriyo transferi bugün 10.gün testlerde silik çıktı, en alttaki kaset test resimde tam gözükmüyor ama ben görüyorum. Yarın kan testi vermem gereken gün. Sizce kanda çıkarmı?
İnşallahÇıkar canım rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hayırlı haberler alalım yarın benim de test günüm yarın
12 günde geçiyor iğnenin etkisi test iğnenin etkisi değil inşallah pozitif görürsünüzTemmuz ayında çatlatmayın olmuştum 2 adet dönemi donduruldu embriyo 16 eylülde transfer oldum. Ayy inşallah hala inanamıyorum yarın test günüm inşallah oradan da görürüm pozitifi
Merhaba sonucunuz ne oldu?Kızlar merhaba hep okuyucuydum bugün ben sormak için yazıyorum. Transferimin 9. Günü bugün 5. Gün embriyo transfer edildi yarın test günüm ama dayanamayıp bugun bunu yaptım 2 çizgi var dimi ben kendim görmek istediğim için görmüyorum 3. Tedavim bunu bile gördüğüme inanamıyorum
Malesef kimyasal gebelikmiş betahcg de çıktınönce arttı sonra düştüMerhaba sonucunuz ne oldu?
Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda pozitif alırsınızMalesef kimyasal gebelikmiş betahcg de çıktınönce arttı sonra düştü
Teşekkür ederim tekrar başlıyorum hakkımızda hayırlısıÇok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda pozitif alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?