İnsallah ama hiç bir agrim yok yerleşme kanaması hic bir şeyim yok sizde varmiydiÇok erken test yapmışsınız pozitife tabiki dönebilir siz sabredin daha kana karışacak kadar gelişme olmamıştır kandan sonra idrara geçiyor zaten ben 9. Gün test yaptım öyle pozitif gördüm moralinizi bozmayın inşallah pozitifi görürsünüz
İnsallah ama hiç bir agrim yok yerleşme kanaması hic bir şeyim yok sizde varmiÇok erken test yapmışsınız pozitife tabiki dönebilir siz sabredin daha kana karışacak kadar gelişme olmamıştır kandan sonra idrara geçiyor zaten ben 9. Gün test yaptım öyle pozitif gördüm moralinizi bozmayın inşallah pozitifi görürsünüz
Ben de yerleşme kanaması yaşamadım hatta bu başlığı açmadan önce diğer yazıları okuduğumda başkalarının saydığı hiçbir şey bende yoktu sırf bu yüzden bu konuyu açtım kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşamıştım ben ki hala devam ediyor diğer kadınlar hiçbirini yaşamamıştı ve ben bu yüzden regl olacağımı tutmadığını düşünmüştüm herkesin belirtisi başka olabiliyorİnsallah ama hiç bir agrim yok yerleşme kanaması hic bir şeyim yok sizde varmi
Slm benim bugun 5 gün test yaptım negatif cikti :-(
Ben 5gun oldu negatif gordum pozitif olurmu geri
6ci gün mü yaptın yaniBendede 5 negatifti. 6da çok silik.
Merhaba nesrin hanım durumunuz nedir acabaBen de yerleşme kanaması yaşamadım hatta bu başlığı açmadan önce diğer yazıları okuduğumda başkalarının saydığı hiçbir şey bende yoktu sırf bu yüzden bu konuyu açtım kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşamıştım ben ki hala devam ediyor diğer kadınlar hiçbirini yaşamamıştı ve ben bu yüzden regl olacağımı tutmadığını düşünmüştüm herkesin belirtisi başka olabiliyor
7 haftalık hamileyim inşallah bu perşembe kontrole gideceğim kalp atışını duymak içinMerhaba nesrin hanım durumunuz nedir acaba
Tebrik ederim canim allah kucağına almayı nasip etsin7 haftalık hamileyim inşallah bu perşembe kontrole gideceğim kalp atışını duymak için
Ben tüp bebek transferinden sonra kasık ve bel ağrısı yaşadım bu ağrılar 6. Günden sonra çok arttı ve adet olacağımı düşünmüştüm 9. Günümde dayanamayıp test yaptım pozitif yerleşme kanaması vs yaşamadım ben göğüslerim hassastı ama hormon ne zaman alsam zaten hassas olduğu için bunu belirti olarak düşünmemiştimTebrik ederim canim allah kucağına almayı nasip etsinbelirtilerin nelerdir? Bende 5+2 deyim
Bu arada ben de sizi tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTebrik ederim canim allah kucağına almayı nasip etsinbelirtilerin nelerdir? Bende 5+2 deyim
Amin inşallah allah razi olsunBu arada ben de sizi tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Üzerinden zaman geçmiş umarım görürsünüz bu ağrılar ne zaman geçti bir anda mı bitti ?Ben tüp bebek transferinden sonra kasık ve bel ağrısı yaşadım bu ağrılar 6. Günden sonra çok arttı ve adet olacağımı düşünmüştüm 9. Günümde dayanamayıp test yaptım pozitif yerleşme kanaması vs yaşamadım ben göğüslerim hassastı ama hormon ne zaman alsam zaten hassas olduğu için bunu belirti olarak düşünmemiştim
Aslında belli bir süre devam etti ağrılarım ama hafifleyerek azaldı hala ara ara gelen kasık ağrıları oluyor ama zorlayacak ya da korkutacak kadar değil.Üzerinden zaman geçmiş umarım görürsünüz bu ağrılar ne zaman geçti bir anda mı bitti ?
cnm hamile misinŞimdi ne kadarlık hamilesiniz kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Evetcnm hamile misin