Şimdi ne kadarlık hamilesiniz kaçıncı gün embriyosu transfer edildiİlk denememiz. Yerleşme kanaması 5+4te filan oldu sonradan kahverengi geldi hala ara ara geliyor doktorum yerleşme kanaması dedi. 4. Gün başladı kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerim felaket ağrıdı
Ah ne güzel bir kavuşma maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü olmalarını nasip etsin çok heyecanlı bi süreç ben de pozitifi görürüm inşallahBenimkide 10 sene sonra ilk defa oldu inan ağladım görünce. Beşinci gün negatifti dünyam yıkıldı. 6ncı gün pozitif görünce hayata döndüö gibi oldu
Aynen ayni ağrılar oldu zaten olması gereken buymus ama herkes farkli yasiyor tabiAh ne güzel bir kavuşma maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü olmalarını nasip etsin çok heyecanlı bi süreç ben de pozitifi görürüm inşallah
7+2 deyiz çok şükür 5. Gün embriyosuydu. Rabbim size de daha kolay daha rahat geçen sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Yerleşme kanaması olduğunu düşündüğümüz kahverengi lekelenmeler beni korkutuyor doktorlar normal diyor ama insan kalbine söz geçiremiyor işte.Şimdi ne kadarlık hamilesiniz kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Benim yerleşme kanamam olmadı sadece ağrılarım var kasık ağrısı bel ağrısı ara ara bacaklarıma vuruyordu o geçti ve göğüslerim çok acıyor hassaslaştı tabi ilaçlarım da yapıyor olabilir çok yoğun kullanıyorum sonuçta7+2 deyiz çok şükür 5. Gün embriyosuydu. Rabbim size de daha kolay daha rahat geçen sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Yerleşme kanaması olduğunu düşündüğümüz kahverengi lekelenmeler beni korkutuyor doktorlar normal diyor ama insan kalbine söz geçiremiyor işte.
Aynen ayni ağrılar oldu zaten olması gereken buymus ama herkes farkli yasiyor tabibu arada test günümüz ayniymis hadi insallah guzel haberler alalim
Çok heyecanlı inşallah güzel haberler alalımmm buraya lütfen kan sonucunuzda da gelinAynen ayni ağrılar oldu zaten olması gereken buymus ama herkes farkli yasiyor tabibu arada test günümüz ayniymis hadi insallah guzel haberler alalim
Benimde pozitifi gördükten nerdeyse 2 hafta sonra oldu zaten. Kanama olup içerde birikiyor sonra yavaş yavaş oksitlenmiş şekilde çıkabiliyormuş. Diğer belirtileriniz bende de vardı hala da var göğüs ağrısı geçti ama kasık ağrısı bazen çok oluyor bugün sabah bayramlaşmayı bıraktık artık eve geldim yattım o derece rahatsız edici bi ağrı olabiliyorBenim yerleşme kanamam olmadı sadece ağrılarım var kasık ağrısı bel ağrısı ara ara bacaklarıma vuruyordu o geçti ve göğüslerim çok acıyor hassaslaştı tabi ilaçlarım da yapıyor olabilir çok yoğun kullanıyorum sonuçta
Bana ne güzel umut veriyorsunuz bi bilseniz buraya bu yazıyı açtığımda içimde kocaman bir korku vardı çok şükür çok güzel şeyler okudum rabbim bana da nasip etsin inşallah çok heyecanlandımBenimde pozitifi gördükten nerdeyse 2 hafta sonra oldu zaten. Kanama olup içerde birikiyor sonra yavaş yavaş oksitlenmiş şekilde çıkabiliyormuş. Diğer belirtileriniz bende de vardı hala da var göğüs ağrısı geçti ama kasık ağrısı bazen çok oluyor bugün sabah bayramlaşmayı bıraktık artık eve geldim yattım o derece rahatsız edici bi ağrı olabiliyor
Ay ben hamileyimm çok şükürrrrMerhaba, var mı bi gelişme Nesrin?
Bende hamileyim bugün öğrendim değeriniz kaçtıAy ben hamileyimm çok şükürrrr
Yaaaa çok sevindimm inşallah sağlıkla kucağımıza alırızBende hamileyimçok şükür
Ay çok sevindim ilk değerin 451- ikinci değer 1206 çıktı çok şükür Çarşamba keseyi görmeye gideceğim Allah'ın izniyleBende hamileyim bugün öğrendim değeriniz kaçtı
11.günde öğrendim 718 bugün sabah öğrendimAy çok sevindim ilk değerin 451- ikinci değer 1206 çıktı çok şükür Çarşamba keseyi görmeye gideceğim Allah'ın izniylesizin değeriniz kaç ne zaman öğrendiniz
9. Gün 451 11. Gün de 1206a çıktı çok şükür11.günde öğrendim 718 bugün sabah öğrendimkaçıncı günde 1206 çıktı
İkiz mi tek mi9. Gün 451 11. Gün de 1206a çıktı çok şükür
Benim de bugün 9 gün 120.17 çıktı çok mu az acaba tedirgin oldum şimdi9. Gün 451 11. Gün de 1206a çıktı çok şükür
İyi bence bir anda pik atabiliyorBenim de bugün 9 gün 120.17 çıktı çok mu az acaba tedirgin oldum şimdi
Tek embriyo konuldu ama 5. Gün diye sanırımİkiz mi tek mi