Transferin 8.gunu idrar testi

Peki devam ettimi kuzu benim bugünde böyle çıktı 7. Gün
Daha cok kucuk ve erken ogrendigin icin boyle cikmis. Benim normal yolla iliskiden 12gun sonra boyle cikmisti yarisi gun kan verdim 89 cikti. İki gunde bir iki katina cikti cok sukur. Sende kan ver canim. Hayirli olsun bebişin

Daha cok kucuk ve erken ogrendigin icin boyle cikmis. Benim normal yolla iliskiden 12gun sonra boyle cikmisti yarisi gun kan verdim 89 cikti. İki gunde bir iki katina cikti cok sukur. Sende kan ver canim. Hayirli olsun bebişin
Ayy inş kuzum benim pazartesi ilk işim kan vermek olacak tüp bebek benimki ve 6 cı denemeydi ve son olacaktı çünkü çok yıprandım evlat edinmeye başvurdum çok üzgündüm inş dediğin gibidir

Ayy inş kuzum benim pazartesi ilk işim kan vermek olacak tüp bebek benimki ve 6 cı denemeydi ve son olacaktı çünkü çok yıprandım evlat edinmeye başvurdum çok üzgündüm inş dediğin gibidir
Hic uzulme bebisin seninle annesi. Allahin izniyle guzel haberlerle geleceksin. Benim en basta üzüm gebelikten tutta dis gebelige kadar hersey dedi doktorlar deger dusuk oldugu icin. İhtiyacin olan tek sey moral ve inanmak. Bebisin seninle pazartesi merabaaaa annecimm diyecek. Hayirli ve guzel haberlerini bekliyorum. Bu arada sakın idrar testi yapma bida. Ben idrarla takip ediyim dedim netlesmedi cizgi cok agladim ama kandaki deger onemli cok sukur ikiye katlanmisti. Simdi bende pazartesi bikere daha kan verip degere gore kadin doguma gidecem. Birbirimize dua edelim

Canım benim inş allahım senide güldürsün bebişin seninle kalsın inşallah pazartesi güzel haber alırım senden ve kendimden inş canım benim dualarım seninle ve tüm isteyenlerle

Kizlar bir sey soracagim ilk tup bebek başarısızlik nedeni sizlerde araştırıldı mi? Ben ilk tup bebek transferinde pek arasirilmadi troid hastasıyım normal rutin kontroller kan vs yapıldı konuldu ama 9.gun erken gebelik testinde negatif aldım degilim ikinci trasfer icin embriyo yok donmuş ne yapmami önerirsiniz tüp bebek yönteminde basariyi elden etken moral disinda baska nedir rahime cizik attirmak ve embio yapistirici islem dyorlar onlar fayda edermi ?

Canım benim inş allahım senide güldürsün bebişin seninle kalsın inşallah pazartesi güzel haber alırım senden ve kendimden inş canım benim dualarım seninle ve tüm isteyenlerle
İnsaAllah canim guzel haberler verecez birbirimize

Ben bugün kan verdim bekliyorum sonucumu kuzu dua er dün çok az lekem geldi çok agladım inan ki çok zor
Simdi gordum canim. Arkadasim uc ay kanamasi oldu simdi bal gibi evlatlari var ikisindede ayni yasadi. Annelik cok zor ama kucagina alinca hepsi unutuluyo. Ben inaniyorum bebisin seninle. Hayirli haberini bekliyorum. Lutfen Allahim bugun guzel haberler almasini nasip et mutlulugunu benimle paylasmasini nasip et

Çok isterdim çok hemde ama buhün 8. Günüm ve 0 çıktı kan degerim ama doktorum salı günü tekrarlayalım dedi ama benim umudum kalmadı

Çok isterdim çok hemde ama buhün 8. Günüm ve 0 çıktı kan degerim ama doktorum salı günü tekrarlayalım dedi ama benim umudum kalmadı
Umudumuzu yitirdigimiz gun biz olmayiz bu sebepten umudumuzu hicbirzaman yitirmeyecez Birgün Hersey Cok Guzel Olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…