Transferin 4. Günü

sevda5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
66
10
88
33
Tüm dualarımız kabul olsun rabbim elimizi doldursun kucağımızı boş bırakmasın.
22 sinde sabah 10 da transfer yapıldı. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. Transfer günü yarım doz ovitrelle yapmışlardı. Onun etkisimi bilmiyorum ama bi bakarsanız sizde. Sizce ovitrelle etkisimi. Kutu üstündeki foto ilk 2 dk da. Diğeri yarım saatte çıkan çizgi.

Eklentiler​

• IMG_3608.webp
    IMG_3608.webp
    158,2 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_3607.webp

Tüm dualarımız kabul olsun rabbim elimizi doldursun kucağımızı boş bırakmasın.
22 sinde sabah 10 da transfer yapıldı. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. Transfer günü yarım doz ovitrelle yapmışlardı. Onun etkisimi bilmiyorum ama bi bakarsanız sizde. Sizce ovitrelle etkisimi. Kutu üstündeki foto ilk 2 dk da. Diğeri yarım saatte çıkan çizgi.

Eklentiler​

• IMG_3608.webp
    IMG_3608.webp
    158,2 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_3607.webp
Amin ❤️ Gebelik idrara yansıması için çok erken bir dönem bence. Evet bana da söylemişlerdi iğne etkisi olabilir diye evde test yapma 7-8 günden önce demişlerdi hatta.
Kaçıncı gün embriyosu ? Ama üzülmeyin sabredin ve bence gününde kan testi verin ben hiç idrar testi yapmamıştım

Amin ❤️ Gebelik idrara yansıması için çok erken bir dönem bence. Evet bana da söylemişlerdi iğne etkisi olabilir diye evde test yapma 7-8 günden önce demişlerdi hatta.
Kaçıncı gün embriyosu ? Ama üzülmeyin sabredin ve bence gününde kan testi verin ben hiç idrar testi yapmamıştım
5. Gün embriyosu🥹 dayanamadım ve 2 negatif üzerine sabrım azaldı

5. Gün embriyosu

5. Gün embriyosu
Gerçekten çok erken,bu yanıltıcı sonuç ise sizi daha çok üzecektir.
Benim de bir başarısız negatif denemem var sizi anlıyorum.
sabredin dua edin test gününüzü bekleyin evet beklemesi gerçekten zor ama bi şekilde bekleniyor ben 2 denememdede hiç evde test yapmadım direk gününde kan verdim

Gerçekten çok erken,bu yanıltıcı sonuç ise sizi daha çok üzecektir.
Benim de bir başarısız negatif denemem var sizi anlıyorum.
sabredin dua edin test gününüzü bekleyin evet beklemesi gerçekten zor ama bi şekilde bekleniyor ben 2 denememdede hiç evde test yapmadım direk gününde kan verdim
Ya ne güzel sabırlı davranmak ama benim sanırım öyle bir gücüm yok öyle bir enerjim yok. Rabbimin gücüne gitmesin ama bezdim.

Transferiniz hayırlı olsun öncelikle.
Şunu diye bilirim, ilk fotoğraf kaset test ve gebelik varsa bile kaset testte erken gebelik testine göre daha geç yansıya biliyor.
Kaset testteki iğnenin etkisi ola bilir.
Ben transfer günü hariç 10.gün erken gebelik testi yapmıştım ve silik ikinci çizgi çıkmıştı.
Biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapın. Ama ovitrelleden kaynaklı 10.gün de erken ola bilir, 12.günü beklemek daha sağlıklı sizin durumda.

Teşekkür ederim. İsteyen herkesin tutunsun sıkıca inşallah. Buda bugün yaptığım erken test 🥺 bilmiyorum tutamıyorum kendimi

Eklentiler

• IMG_3619.webp
    IMG_3619.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 14
Back
X