- 9 Mayıs 2018
- 1.155
- 937
- 123
- 33
Çizgi var burda isterseniz erken gebelik testi yapın daha net çıkacaktır. Hayırlısı olsunBöyle çıktı benim o yüzden çok üzgünüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi var burda isterseniz erken gebelik testi yapın daha net çıkacaktır. Hayırlısı olsunBöyle çıktı benim o yüzden çok üzgünüm
Daha cok kucuk ve erken ogrendigin icin boyle cikmis. Benim normal yolla iliskiden 12gun sonra boyle cikmisti yarisi gun kan verdim 89 cikti. İki gunde bir iki katina cikti cok sukur. Sende kan ver canim. Hayirli olsun bebişinPeki devam ettimi kuzu benim bugünde böyle çıktı 7. Gün
Ayy inş kuzum benim pazartesi ilk işim kan vermek olacak tüp bebek benimki ve 6 cı denemeydi ve son olacaktı çünkü çok yıprandım evlat edinmeye başvurdum çok üzgündüm inş dediğin gibidirDaha cok kucuk ve erken ogrendigin icin boyle cikmis. Benim normal yolla iliskiden 12gun sonra boyle cikmisti yarisi gun kan verdim 89 cikti. İki gunde bir iki katina cikti cok sukur. Sende kan ver canim. Hayirli olsun bebişin![]()
Şimdi eklediğim erken gebelik canım böyle çıktıÇizgi var burda isterseniz erken gebelik testi yapın daha net çıkacaktır. Hayırlısı olsun
Hic uzulme bebisin seninle annesi. Allahin izniyle guzel haberlerle geleceksin. Benim en basta üzüm gebelikten tutta dis gebelige kadar hersey dedi doktorlar deger dusuk oldugu icin. İhtiyacin olan tek sey moral ve inanmak. Bebisin seninle pazartesi merabaaaa annecimm diyecek. Hayirli ve guzel haberlerini bekliyorum. Bu arada sakın idrar testi yapma bida. Ben idrarla takip ediyim dedim netlesmedi cizgi cok agladim ama kandaki deger onemli cok sukur ikiye katlanmisti. Simdi bende pazartesi bikere daha kan verip degere gore kadin doguma gidecem. Birbirimize dua edelimAyy inş kuzum benim pazartesi ilk işim kan vermek olacak tüp bebek benimki ve 6 cı denemeydi ve son olacaktı çünkü çok yıprandım evlat edinmeye başvurdum çok üzgündüm inş dediğin gibidir
Canım benim inş allahım senide güldürsün bebişin seninle kalsın inşallah pazartesi güzel haber alırım senden ve kendimden inş canım benim dualarım seninle ve tüm isteyenlerleHic uzulme bebisin seninle annesi. Allahin izniyle guzel haberlerle geleceksin. Benim en basta üzüm gebelikten tutta dis gebelige kadar hersey dedi doktorlar deger dusuk oldugu icin. İhtiyacin olan tek sey moral ve inanmak. Bebisin seninle pazartesi merabaaaa annecimm diyecek. Hayirli ve guzel haberlerini bekliyorum. Bu arada sakın idrar testi yapma bida. Ben idrarla takip ediyim dedim netlesmedi cizgi cok agladim ama kandaki deger onemli cok sukur ikiye katlanmisti. Simdi bende pazartesi bikere daha kan verip degere gore kadin doguma gidecem. Birbirimize dua edelim![]()
İnsaAllah canim guzel haberler verecez birbirimizeCanım benim inş allahım senide güldürsün bebişin seninle kalsın inşallah pazartesi güzel haber alırım senden ve kendimden inş canım benim dualarım seninle ve tüm isteyenlerle
Ben bugün kan verdim bekliyorum sonucumu kuzu dua er dün çok az lekem geldi çok agladım inan ki çok zorİnsaAllah canim guzel haberler verecez birbirimize![]()
Simdi gordum canim. Arkadasim uc ay kanamasi oldu simdi bal gibi evlatlari var ikisindede ayni yasadi. Annelik cok zor ama kucagina alinca hepsi unutuluyo. Ben inaniyorum bebisin seninle. Hayirli haberini bekliyorum. Lutfen Allahim bugun guzel haberler almasini nasip et mutlulugunu benimle paylasmasini nasip etBen bugün kan verdim bekliyorum sonucumu kuzu dua er dün çok az lekem geldi çok agladım inan ki çok zor
Çok isterdim çok hemde ama buhün 8. Günüm ve 0 çıktı kan degerim ama doktorum salı günü tekrarlayalım dedi ama benim umudum kalmadıSimdi gordum canim. Arkadasim uc ay kanamasi oldu simdi bal gibi evlatlari var ikisindede ayni yasadi. Annelik cok zor ama kucagina alinca hepsi unutuluyo. Ben inaniyorum bebisin seninle. Hayirli haberini bekliyorum. Lutfen Allahim bugun guzel haberler almasini nasip et mutlulugunu benimle paylasmasini nasip et![]()
Umudumuzu yitirdigimiz gun biz olmayiz bu sebepten umudumuzu hicbirzaman yitirmeyecez Birgün Hersey Cok Guzel OlacakÇok isterdim çok hemde ama buhün 8. Günüm ve 0 çıktı kan degerim ama doktorum salı günü tekrarlayalım dedi ama benim umudum kalmadı![]()