• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 8.günü idrar testi negatif yardım arkadaşlar

aysem1973

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
17
1
86
Diğer
Dayanamadım transferin 7 ci ve 8. ci günü idrar testi yaptım. Çıkmadı. Transferin 8. günü kemiklerime kadar ağrılarım vardı akşam ateşlendim. Benim durumunda
olupda 12 gün kan testinde hamile olan arkadaşlar varmı? Tercübelerinizi paylaşırsanız beni rahatlatmış olursunuz. Tşk.

Dayanamadım transferin 7 ci ve 8. ci günü idrar testi yaptım. Çıkmadı. Transferin 8. günü kemiklerime kadar ağrılarım vardı akşam ateşlendim. Benim durumunda
olupda 12 gün kan testinde hamile olan arkadaşlar varmı? Tercübelerinizi paylaşırsanız beni rahatlatmış olursunuz. Tşk.

canım benim sabah idrarıyla hassas testle bayada belirgin ikinci çizgi çıktı tabi eminde olmadım hasta oldum aynı gün acillik olunca orda hcg kanda baktılar varsa çıkar dedi doktor ona göre bana orda filim ilaç kullandırmak için ilk iş o testti yaptılar 35,7 çıktı bir haftalık var dediler zaten bi hafta önceydi trasverim 7. gündü yani idrarımdakide dogruymuş ama daha kanda düşük oldugu için ucuzluk normal testte çıkmazdı belkide hassas testle yap yapıcaksan yada kanına baktır genede acele etme herkezde hemen çıkmıyor ..

Back