Transferin 8. Günü göğüs hassasiyeti:(

Canim ya çok sevindim benim olmuş gibi Allah bizi de kurtarsın inşallah ben de 30 yaşındayım rezerv sıkıntılı spermden yana sorun yok ama ya döllenme olmuyor ya da döllenen gelişmiyor 5 kere falan denedik iki kere transfere gidebildik ilki tazeydi tutmadı bu dondurulmuş o yüzden umudum vardı ben de çok ilaç kullanıyorum ay heyecan yaptım yarın versem mi kan :)
Bgn bnm 11. Gunum dunde cikardi idrarda ve kanda sabretmeye calistm seninde 10 gun olduysa cikar kendini hazir hissedyrsan yap cnm

selam kizlar bugün benim 10 günün ve test günün. sabah gittim hastaneye kan verdim sonuç 18
sevineyimmi uzuleyimmmi bilemiyorum doktorum 5 üstünü gebe sayiyoruz 2 gun sonra artış güzel ilerlese sağlıklı gebelik deriz dedi. belirsizlik çok kötü arkadaşlar

selam kizlar bugün benim 10 günün ve test günün. sabah gittim hastaneye kan verdim sonuç 18
sevineyimmi uzuleyimmmi bilemiyorum doktorum 5 üstünü gebe sayiyoruz 2 gun sonra artış güzel ilerlese sağlıklı gebelik deriz dedi. belirsizlik çok kötü arkadaşlar
Kesinlikle olumsuz düşünme hamilesin tatlım keyfini çıkar:) darısı bizlere inşallah 3. Gün embriyosu ise o yüzden azdır değer

Kesinlikle olumsuz düşünme hamilesin tatlım keyfini çıkar:) darısı bizlere inşallah 3. Gün embriyosu ise o yüzden azdır değer

sizin sonucu çok merak ettim. Umarım hayırlı evlatlarınız olur. Yarın bekliyorum pozitif sonucunuzu

ayy canim ya ins. ama çok korkuyorum 5 ci transferim bu geçen sefer 6 haftalık düşük yaptim ki değer cok guzel ilerliyordu. bu sefer çok düşük bi değer kimyasal mi diye düşünüyorum pazartesi nasıl gelicek bilmiyorum. bu arada 5 gün embiyosu 2 tameydu

sizin sonucu çok merak ettim. Umarım hayırlı evlatlarınız olur. Yarın bekliyorum pozitif sonucunuzu
Ben de çok merak ediyorum:) yarın yaparım herhalde test yazarım tabi sürekli elim göğsümde sızlıyor mu diye kontrol ediyorum :KK43: hiç sizlamasa sorun yoktu ama ilk başta sizlayip şimdi azalınca korkuyorum açıkçası

Arkadaşlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum uyuyamıyorum stresten mi yoksa bebek yok ondan mı:KK43: valla tüm belirtiler kayboldu keşke hiç belirti olmasa ama önce olup sonra kaybolunca insan kendini yiyor ben normalde soğukkanlı mantıklı bir kadınım ama şu anda beynim durdu lütfen bir el atın bana :KK43:

Arkadaşlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum uyuyamıyorum stresten mi yoksa bebek yok ondan mı:KK43: valla tüm belirtiler kayboldu keşke hiç belirti olmasa ama önce olup sonra kaybolunca insan kendini yiyor ben normalde soğukkanlı mantıklı bir kadınım ama şu anda beynim durdu lütfen bir el atın bana :KK43:
Cnm bu bekleme suresi cok felaket gercekten insan ister istemez vucudunu tariyor ayni seyleri bnde yasadim anlik ruh hali degisimleri oluyor. Bgn test yaparim diyordun daha fazla belirti arama stresine girme madem test yap kan ver hatta kesin ogren. Ins guzel haberlerinj aliriz

Cnm bu bekleme suresi cok felaket gercekten insan ister istemez vucudunu tariyor ayni seyleri bnde yasadim anlik ruh hali degisimleri oluyor. Bgn test yaparim diyordun daha fazla belirti arama stresine girme madem test yap kan ver hatta kesin ogren. Ins guzel haberlerinj aliriz
Aksam üzeri yapayım diyorum eşim ise gidecek ona sürpriz olsun Allahım inşallah pozitif olur hayirlisi ile

Aksam üzeri yapayım diyorum eşim ise gidecek ona sürpriz olsun Allahım inşallah pozitif olur hayirlisi ile
Ins cnm bnm gogus hassasiyetimde azaldi uclarda hassasiyet var brz yani suan poztf kan sonucumu gormeseydim vucuduma bakarak hamileyim diyemezdim

Sonucumu aldım arkadaşlar malesef negatif tahmin ettiğim gibi Allah sizin yüzünüze baksın destekleriniz için teşekkürler

Sonucumu aldım arkadaşlar malesef negatif tahmin ettiğim gibi Allah sizin yüzünüze baksın destekleriniz için teşekkürler
Allah tez zmnda guzel haberler almayi da nasip etsin cnm pes etme kendini toparla devam et bnmde 3. Tup bebegimdi.

Allah tez zmnda guzel haberler almayi da nasip etsin cnm pes etme kendini toparla devam et bnmde 3. Tup bebegimdi.
Ben bilemiyorum canım beş kere toplama yapıldı ama iki defa gittik transfere sanırım iki deneme sayılıyor hayırlısı olsun inşallah canım sen de sağlıkla al kucağına inşallah duana beni de katmayı unutma

Hugul merhaba hikayeni okudum. Merak ettim tekrar denedin mi?

X