• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rubbyT

♕ إله
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
881
1.109
33
Kızlar Merhaba, 1. tüp bebek denemem negatifti. 2. tüp bebek tedavimdeyim. bugün transferimin 7. günü ve senelerdir yaptığım testlerde ufacık bir şey bile olmamışken bugün çok silik bi çizgi belirdi. o kadar zor bir süreç ki hepiniz beni anlarsınız. bu silik çizgi içimde büyüdü karman çorban oldum. pozitif düşünmeye çalışıyorum ama çok umutlanmakta istemiyorum. foto eklicem çok çıkmamış ama silik çıktı. bu şekilde görüp olumlu olan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz?

rabbim isteyen herkese hayırlı eksiksiz evlat nasip etsin. çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah kucaklarımız boş kalmasın.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-06-13 at 10.22.03 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-06-13 at 10.22.03 (1).jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 445
  • WhatsApp Image 2022-06-13 at 10.22.03.jpeg
    WhatsApp Image 2022-06-13 at 10.22.03.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 412
Kızlar Merhaba, 1. tüp bebek denemem negatifti. 2. tüp bebek tedavimdeyim. bugün transferimin 7. günü ve senelerdir yaptığım testlerde ufacık bir şey bile olmamışken bugün çok silik bi çizgi belirdi. o kadar zor bir süreç ki hepiniz beni anlarsınız. bu silik çizgi içimde büyüdü karman çorban oldum. pozitif düşünmeye çalışıyorum ama çok umutlanmakta istemiyorum. foto eklicem çok çıkmamış ama silik çıktı. bu şekilde görüp olumlu olan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz?

rabbim isteyen herkese hayırlı eksiksiz evlat nasip etsin. çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah kucaklarımız boş kalmasın.
Kaç dakika içinde çıktı

benimde 7 ğünümde böyle çıkmıstı canım ,hayırlı olsun

Ya maşallah görünüyor 🧿 Sağlıkla gelsin 🤲🤲belirtiniz var mıydı?
İnnnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çarşamba günü kan testi günüm umarım olumlu olur🤲🏻 Negatif olan transferimde çok yoğun regli ağrısı hissettim. Ama bunda hiç his yok belirti vs yok o kadar karışığımki

Çatlatma iğnesi yapmış mıydınız? Kan testi vermeden kesin sonuç olmuyor malesef.. ama umarım hayırlı guzel sonuçlar alırsınız...

Çatlatma iğnesi yapmış mıydınız? Kan testi vermeden kesin sonuç olmuyor malesef.. ama umarım hayırlı guzel sonuçlar alırsınız...
inşallah teşekkür ederim. çatlatma iğnesi olmadım bu transferde. sadece estrofem, fitil, oksapar kan sulandırısı ve proluton kullanıyorum daha önceki transferimle aynı ek olarak sadece kan sulandırıcı verdiler çatlatma iğnesi olmadım

Hayırlı olsun👶 ...
2 gün sonra tekrarlayın daha belirgin göreceksiniz sağlıklı gebelik olur inşallah 🧿

inşallah teşekkür ederim. çatlatma iğnesi olmadım bu transferde. sadece estrofem, fitil, oksapar kan sulandırısı ve proluton kullanıyorum daha önceki transferimle aynı ek olarak sadece kan sulandırıcı verdiler çatlatma iğnesi olmadım
Çatlatma iğnesi yoksa inşallah pozitiftir... hızlı çıkmış ikinci çizgi.. hayırlı haberlerinizi paylaşırsınız umarim...

Çatlatma iğnesi yoksa inşallah pozitiftir... hızlı çıkmış ikinci çizgi.. hayırlı haberlerinizi paylaşırsınız umarim...
İnşallah olumlu olsunda heyecanımı paylaşanlarla tabii ki paylaşırım. İsteyen herkese rabbim nasip etsin🤲🏻

Bugun benı

rabbim isteyen herkese hayırlı eksiksiz evlat nasip etsin. çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah kucaklarımız boş kalmasın.bugun benımde 7 günüm. Dün aksam adet oldum şakır şakır kanıyor, hastaneyi aradım adet oldum diye adette olsan beta baktır dedı bugun baktırdım betam 23.81 cıktı. Teste yapmıstım aynı sizinkı gibi silik cıktı. Sanırım benımkı ya kımyasal yada tuttu ama düşüyor

Back