- 3 Eylül 2023
- 422
- 197
- 29
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
Merhabalar transferin 7. Günü kandaki değerim 4.31 çıktı. Bu kadar düşük değer alıp sağlıkla değeri yükselen var mı acaba??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım belki yeni oluşuyordur yarın birde test yap evde inşallah hayırlısıyla silik çıkar yine sonraki gün de kan verirsin bu arada transfer hariç mi 7Kimse yok muu???
Kaçıncı gün embriyosuMerhabalar transferin 7. Günü kandaki değerim 4.31 çıktı. Bu kadar düşük değer alıp sağlıkla değeri yükselen var mı acaba??
Hayırlı olsun canım var gibi gözüküyor ama yeni tutunmamış galiba kaçıncı gün embriyosu 3 gün embriyosu ise normalMerhabalar transferin 7. Günü kandaki değerim 4.31 çıktı. Bu kadar düşük değer alıp sağlıkla değeri yükselen var mı acaba??
Biri 2. Gün biri 5. Gün cift embriyoydu7. Günü erken bence. Kaçıncı gün embriyosuydu
Yeni tutunuyor olabilir.Biri 2. Gün biri 5. Gün cift embriyoydu
Evde yaptıklarım silik cıkmıstı ondan heveslenip verdim ama böyle cıktı maalesef canım, evet pazartesi transfer oldum 7.gün bugünCanım belki yeni oluşuyordur yarın birde test yap evde inşallah hayırlısıyla silik çıkar yine sonraki gün de kan verirsin bu arada transfer hariç mi 7
Yok canım biri 2. Gün biri 5. Gün embriyosuHayırlı olsun canım var gibi gözüküyor ama yeni tutunmamış galiba kaçıncı gün embriyosu 3 gün embriyosu ise normal
İnsallah öyledir herkes 7.günde yüksek değerlerle öğrenince benim olmadığını kimyasal olduğunu düşündümYeni tutunuyor olabilir.
Merhabalar transferin 7. Günü kandaki değerim 4.31 çıktı. Bu kadar düşük değer alıp sağlıkla değeri yükselen var mı acaba??
Evde 3 ayrı testte silik görünce bi an yaptırmak istedim bu kadar düşük beklemiyordum ama cidden üzücü oldu benim icinDoktorlar 10ncu günden önce kan vermeyin dedikçe neden verip kendinizi strese sokuyorsunuz anlamıyorum
Evde 3 ayrı testte silik görünce bi an yaptırmak istedim bu kadar düşük beklemiyordum ama cidden üzücü oldu benim icin