• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betahcg 2000 e kadar yükselip düşen var mı?

3. Denemem benimde.
Ne diyim ki gerçekten çok yorucu 😥 ve yıpratıcı süreçler ne hayallerle başlıyorsun neyle karşılaşıyorsun insan gerçekten mental olarak çöküyor daha maddi kısmını da söylemiyorum dilerim Rabbim yüzümüze baksın birgün bizde sağlıklı bir şekilde emeklerimizin karşılığını alalım inşallah Allahtan ümit kesilmez 🤲🥹 4. Başlamak istiyorum ama cesaretim yok kafam karışık acaba nasıl olur aynı şeyleri yaşarmıyım embriyo oluşacak mı transfer olabilecekmiyim pozitif olur mu vs inan ki çok zor benim hiç dondurulmuş embriyom da yok her seferinde sil baştan başladık bu sefer yaparsam yine sil baştan yapacağım onun için açıkçası korkuyorum olumsuz olucak diye bakalım nasip kısmet artık herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah 🤲❤️

Ne diyim ki gerçekten çok yorucu 😥 ve yıpratıcı süreçler ne hayallerle başlıyorsun neyle karşılaşıyorsun insan gerçekten mental olarak çöküyor daha maddi kısmını da söylemiyorum dilerim Rabbim yüzümüze baksın birgün bizde sağlıklı bir şekilde emeklerimizin karşılığını alalım inşallah Allahtan ümit kesilmez 🤲🥹 4. Başlamak istiyorum ama cesaretim yok kafam karışık acaba nasıl olur aynı şeyleri yaşarmıyım embriyo oluşacak mı transfer olabilecekmiyim pozitif olur mu vs inan ki çok zor benim hiç dondurulmuş embriyom da yok her seferinde sil baştan başladık bu sefer yaparsam yine sil baştan yapacağım onun için açıkçası korkuyorum olumsuz olucak diye bakalım nasip kısmet artık herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah 🤲❤️
En baştan başlaması çok zor.inanın okadar çok iyi anlıyorum ki.allah emeklerimize acısın o ilaçları tekrar almak çok zor.bukadar isterken olmamasına anlam veremiyorum.

merhaba ben de sizinle ayni gun transfer olmusum bi 4 bi 6 ocakta test yaptim sonra beta olcmeyi biraktim ultrasona gececegiz dendi cunku 5 gun sonrasina yani 11 ocak a bana kese gorme randevusu verildi, siz ultrasonda keseyi gordunuz mu?
Peki keseyi görebildiniz mi? Bide değerleriniz kaç çıktı.kaçıncı gün embriyosuydu?

Hayır kese için çağırılmadım ben.doktorum sürekli beta sonucu istiyor.bundan bir önceki transferimde kimyasalla sonuçlanmıştı.ama değerimde bu kadar yükselmemişti.neden böyle olur anlayamıyorum.
Nasıl sürekli beta ister ? 1.000 üzerinde kese görünüyor normalde. Dış gebelikte bu şekilde pik yapıp düşüyor allahım korusun. Aklıma gelennen iyi ihtimal ilk önce çift embriyo tutunduğu, sonrasında birinin devam ettiği, inşallah bu şekilde bir şey olmuştur 🥹
Bence siz bir an önce ultrasona girin. Acilden bile girseniz nöbetçi doktor bakar size.

Pik yapmadı ama hiç en fazla iki bin oldu sonrasınsa yine istediği için yaptırdıgımda düştü belkide sonrasında çok stres yaptım daha da düşmeye devam etti bilemiyorum ultrasonla hiç bakmadı bana çağırmadı bile 4. Sonuçtan sonra çağırcağını söylemişti ama düşmeye devam edince yarınki sonuca göre konusalım dedı.

Birde 1200 dü iki gün önce suan trensferden sonrakı 24.günüm değer yınede düşük değil mi

Birde 1200 dü iki gün önce suan trensferden sonrakı 24.günüm değer yınede düşük değil mi
Transferden sonraki 24. Güne göre bana biraz düşük geldi değer. Kimyasala dönmüş gibi ama hiç belli de olmaz yalnız ilk defa 24e kadar beta yaptıran görüyorum ben ilk 10. Günde yapmıştım sonra 13,16ydı sanırım en son sonuçtan 10 gün sonra da görmek için çağırmıştı

Back