Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olmuş hayırlı olsun :)dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum 3 aralıkta. Bugün dayanamayıp kan verdim 79 çıktı beta değerim. Kızlar sizce oldu mu
Benim de transferim 3 aralıktı 5. Gün embriyosuydu. Ben de dayanamayıp dün kan vermiştim benim de 51 çıkmıştı. Bir de yarın vereceğim bakalım ne gelecekdondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum 3 aralıkta. Bugün dayanamayıp kan verdim 79 çıktı beta değerim. Kızlar sizce oldu mu
ay hadi inşallah yaa doktoruma sordum sevinebiliriz ama erken vermişsin 3 gün sonra tekrar bakalım dedi inşallah katlanarak artar hepimiziiinnnBenim de transferim 3 aralıktı 5. Gün embriyosuydu. Ben de dayanamayıp dün kan vermiştim benim de 51 çıkmıştı. Bir de yarın vereceğim bakalım ne gelecek
Bana da aynısını söyledi doktorum inşallah inşallah her şey hayırlısıyla en güzel şekilde ilerlesinay hadi inşallah yaa doktoruma sordum sevinebiliriz ama erken vermişsin 3 gün sonra tekrar bakalım dedi inşallah katlanarak artar hepimiziiinnn
Amiinn inşallahBana da aynısını söyledi doktorum inşallah inşallah her şey hayırlısıyla en güzel şekilde
Belirti yok sadece regl ağrısı varBelirtileriniz nelerdi ben de 2 aralıkta oldum tranfer ama belirtim yok
Zaten en önemli belirti o eğer o varsa hamilesindir benim bu dördüncü tutanların hepsinde adet agrisi vardı ama bu seferki de maalesef hiç bir belirti yok sadece diğerleri taze tranfer bu dondurulmus natürel transfer acaba ondan mı yok diye düşünmeden edemiyorum cevabınız için teşekkürlerBelirti yok sadece regl ağrısı var
Ben de de regl öncesi ağrıların sıkışıklığın aynısını hissediyorum göğüslerim çok hassas ama ilaçlara bağladım onu bilemiyorumBelirtileriniz nelerdi ben de 2 aralıkta oldum tranfer ama belirtim yok
Ben de de regl öncesi ağrıların sıkışıklığın aynısını hissediyorum göğüslerim çok hassas ama ilaçlara bağladım onu bilemiyorum
Ins güzel sonuçlar alırsınız benim hep adet agrisi gibi olanlar tuttu ama kalpleri durdu maalesefBen de de regl öncesi ağrıların sıkışıklığın aynısını hissediyorum göğüslerim çok hassas ama ilaçlara bağladım onu bilemiyorum
Çok üzüldüm sizin için inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınızIns güzel sonuçlar alırsınız benim hep adet agrisi gibi olanlar tuttu ama kalpleri durdu maalesef
Amin çok teşekkür ederimÇok üzüldüm sizin için inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız