Transferin 7. Günü beta hcg

Benim de transferim 3 aralıktı 5. Gün embriyosuydu. Ben de dayanamayıp dün kan vermiştim😂😂😂 benim de 51 çıkmıştı. Bir de yarın vereceğim bakalım ne gelecek 🫠
ay hadi inşallah yaa doktoruma sordum sevinebiliriz ama erken vermişsin 3 gün sonra tekrar bakalım dedi inşallah katlanarak artar hepimiziiinnn

ay hadi inşallah yaa doktoruma sordum sevinebiliriz ama erken vermişsin 3 gün sonra tekrar bakalım dedi inşallah katlanarak artar hepimiziiinnn
Bana da aynısını söyledi doktorum 😂😂😂 inşallah inşallah her şey hayırlısıyla en güzel şekilde ilerlesin🙏🏻

Belirti yok sadece regl ağrısı var
Zaten en önemli belirti o eğer o varsa hamilesindir benim bu dördüncü tutanların hepsinde adet agrisi vardı ama bu seferki de maalesef hiç bir belirti yok sadece diğerleri taze tranfer bu dondurulmus natürel transfer acaba ondan mı yok diye düşünmeden edemiyorum cevabınız için teşekkürler 💞

Ben de de regl öncesi ağrıların sıkışıklığın aynısını hissediyorum göğüslerim çok hassas ama ilaçlara bağladım onu bilemiyorum 🥹

Ben de de regl öncesi ağrıların sıkışıklığın aynısını hissediyorum göğüslerim çok hassas ama ilaçlara bağladım onu bilemiyorum 🥹
Ins güzel sonuçlar alırsınız🤲 benim hep adet agrisi gibi olanlar tuttu ama kalpleri durdu maalesef 😥

X