- 16 Kasım 2023
- 26
- 15
- 26
- Konu Sahibi yagmur0909
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var duruyor koyulaşmayı takip ettin mi tekrar test yaptın mı ?Arkadaşlar 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi 6 eylülde, bugün öğleden sonra bebetime erken gebelik testi bu şekilde, sizce var mı?
Evet canım ertesi gün kan testi verdim pozitif çıktıVar duruyor koyulaşmayı takip ettin mi tekrar test yaptın mı ?
Çok sevindim maşallah kaç çıktı peki değer?Ben de iki güne kan vereceğim kaç çıkması lazımmış?Evet canım ertesi gün kan testi verdim pozitif çıktı
Teşekkür ederiim Cuma 48çıktı, bugün yükselme takibi için verdim 190di canım, kaç çıkması gerekli bilmiyorum ama doktorum yükselme için iyi dedi bana, Salı günü tekrar kan vereceğim, sen ne zaman transfer oldun?Çok sevindim maşallah kaç çıktı peki değer?Ben de iki güne kan vereceğim kaç çıkması lazımmış?
Adetinize kaç gün kala 48 çıktıTeşekkür ederiim Cuma 48çıktı, bugün yükselme takibi için verdim 190di canım, kaç çıkması gerekli bilmiyorum ama doktorum yükselme için iyi dedi bana, Salı günü tekrar kan vereceğim, sen ne zaman transfer oldun?
Adetime 8 gün vardı, transferimin 7.günüydüAdetinize kaç gün kala 48 çıktı
Adet döngünüz kaçtırAdetime 8 gün vardı, transferimin 7.günüydü
Düzensizdir, pcosluyum, ilaçla adet görüyorum ama son 4 5 adetim ilaçla 30 32 gün arası düzen oturtmuştukAdet döngünüz kaçtır
Ben de Salı günü kan vereceğim ben de 6.günde test yaptığımda öyle silik çizgi gördüm de ondan sordum kaç çıkıyor diyeTeşekkür ederiim Cuma 48çıktı, bugün yükselme takibi için verdim 190di canım, kaç çıkması gerekli bilmiyorum ama doktorum yükselme için iyi dedi bana, Salı günü tekrar kan vereceğim, sen ne zaman transfer oldun?
Umarım sizde pozitif sonuç alırsınız doktorun söylediği gün mü vereceksinizBen de Salı günü kan vereceğim ben de 6.günde test yaptığımda öyle silik çizgi gördüm de ondan sordum kaç çıkıyor diye
İnşallah sağlıkla olsun Amin.Evet doktorun dediği gün oluyorUmarım sizde pozitif sonuç alırsınız doktorun söylediği gün mü vereceksiniz
En iyisi, çünkü cumadan beri yok yükselecek mi öyle mi böyle mi diye kafayı yedimİnşallah sağlıkla olsun Amin.Evet doktorun dediği gün oluyor
Evet onu yaşamamak için ben de dişimi sıkıyorum siz 8. Gün verdiniz galiba test?En iyisi, çünkü cumadan beri yok yükselecek mi öyle mi böyle mi diye kafayı yedim
Amin inşallah Sizde mutlaka haber verin, umarım her şey gönlünüzce olurPardon üstte 7. Gün verdiğini söylemişsinizHayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin Amin
Ben de 7 Eylülde transfer oldum.Haber veririm teşekkürler sevgilerAmin inşallah Sizde mutlaka haber verin, umarım her şey gönlünüzce olur