Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine benimde 5. Gün embriyosu 11 yıldır bekliyorum bu sefer olur inşallahBundan bes yil önce 5 gün embriyosu dondurulmus tedavisinde 6 günde böyle silik cizgi görüp hemen kan testi yaptirmistim degerim 36 cikmisti. Suanda icerde uyuyor ve 5 yasinda cok sükür. Var gibi görünüyor hayirli olsun diyelim insAllah katlanarak devam etsin.![]()
Bence kan daha vermeyin ben vermeyi düşünmüyorum 12. Günü beklemek istiyorum inşallah pozitif alırız inşallahMrb benimde bugün 6. Günüm silik çizgi cikti. Öğlen kan vercem sonucu sizle paylaşırım. İnşallah vardır. Bekleyen herkesin yüzü güler inşallah![]()
Tabikide siz bilirsiniz ama düşük değer çıkıcak siz ne kadar takmam desenizde 6. Günün erken olduğunu bilsenizde belki üzülüceksiniz daha cok etkilicek sizi bence bekleyin bende şuan cok zor duruyorum ama merkezin şehir dışında burdaki hastane uzakta gitmiyorum beklicem benÇok merak ediyorum yaa. Bilmiyorum eşimde verme diyor ama dayanamıyorum.
Çok zor haklısın ama nolur bekle içine kötü bir şüphe düşürme allaha dua etmekten başka çaremiz yok rabbim bu çıktığımız yolda bizim kucağınızı boş bırakmasın perşembe benim testim sizin hangi günBekliycem galiba bende herkes bekle diyor sizin gibi![]()
Benimde 27si aynı gün transfer olmuşuz sanirimÇok zor haklısın ama nolur bekle içine kötü bir şüphe düşürme allaha dua etmekten başka çaremiz yok rabbim bu çıktığımız yolda bizim kucağınızı boş bırakmasın perşembe benim testim sizin hangi gün
15 de transfer oldum biran önce perşembe gelsede gitsek kan versekBenimde 27si aynı gün transfer olmuşuz sanirim
Her gün okuyorum canım sende onu rabbim şu günlerin yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallahBenimde 15i ay inşallah![]()
Ben dayanamadım kan verdim. Şuan pozitif görünüyor 21.77Her gün okuyorum canım sende onu rabbim şu günlerin yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah![]()
Yaa çok sevindim inşallah katlanarak devam eder ben cesaret edemiyorumBen dayanamadım kan verdim. Şuan pozitif görünüyor 21.77
İnşallah benimde öyledir benimde vardır artık perşembe günü görücez kısmetseİnşallah amin. Bence seninde bu civarlarda. Benim testimde silikti cunku![]()
Belirti var mı peki benim daha 5. Günİnşallah benimde öyledir benimde vardır artık perşembe günü görücez kısmetse![]()