• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 6. Günü test

Dnz1234

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
498
297
303
32
Transferimin 6. Günü erken gebelik testi ama güvenemedim böyle olup pozitif olan var mı kan test günüm ayın 27 sinde

ace84102-f3ac-4c6d-a5eb-293b01490321.webp

Bundan bes yil önce 5 gün embriyosu dondurulmus tedavisinde 6 günde böyle silik cizgi görüp hemen kan testi yaptirmistim degerim 36 cikmisti. Suanda icerde uyuyor ve 5 yasinda cok sükür. Var gibi görünüyor hayirli olsun diyelim insAllah katlanarak devam etsin. 🌹

Son düzenleme:
Bundan bes yil önce 5 gün embriyosu dondurulmus tedavisinde 6 günde böyle silik cizgi görüp hemen kan testi yaptirmistim degerim 36 cikmisti. Suanda icerde uyuyor ve 5 yasinda cok sükür. Var gibi görünüyor hayirli olsun diyelim insAllah katlanarak devam etsin. 🌹
Ay inşallah şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine benimde 5. Gün embriyosu 11 yıldır bekliyorum bu sefer olur inşallah 🙏🏻♥️

Mrb benimde bugün 6. Günüm silik çizgi cikti. Öğlen kan vercem sonucu sizle paylaşırım. İnşallah vardır. Bekleyen herkesin yüzü güler inşallah🤲🤲

Eklentiler

• 1000004022.webp
    1000004022.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 89
Mrb benimde bugün 6. Günüm silik çizgi cikti. Öğlen kan vercem sonucu sizle paylaşırım. İnşallah vardır. Bekleyen herkesin yüzü güler inşallah🤲🤲
Bence kan daha vermeyin ben vermeyi düşünmüyorum 12. Günü beklemek istiyorum inşallah pozitif alırız inşallah 🙏🏻

Çok merak ediyorum yaa. Bilmiyorum eşimde verme diyor ama dayanamıyorum.
Tabikide siz bilirsiniz ama düşük değer çıkıcak siz ne kadar takmam desenizde 6. Günün erken olduğunu bilsenizde belki üzülüceksiniz daha cok etkilicek sizi bence bekleyin bende şuan cok zor duruyorum ama merkezin şehir dışında burdaki hastane uzakta gitmiyorum beklicem ben

Bekliycem galiba bende herkes bekle diyor sizin gibi 🥺
Çok zor haklısın ama nolur bekle içine kötü bir şüphe düşürme allaha dua etmekten başka çaremiz yok rabbim bu çıktığımız yolda bizim kucağınızı boş bırakmasın perşembe benim testim sizin hangi gün

Çok zor haklısın ama nolur bekle içine kötü bir şüphe düşürme allaha dua etmekten başka çaremiz yok rabbim bu çıktığımız yolda bizim kucağınızı boş bırakmasın perşembe benim testim sizin hangi gün
Benimde 27si aynı gün transfer olmuşuz sanirim

Back
X