- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- Konu Sahibi DalgaliCihan
Korkma nasip.. biliyorum zor bir süreç. hic degil yoksa boşuna igne ilac almazsın..Korkuyorum iste negatif sonuctan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma nasip.. biliyorum zor bir süreç. hic degil yoksa boşuna igne ilac almazsın..Korkuyorum iste negatif sonuctan
Gunume bisey kalmadi sabrettim o kadar 2 daha dayanirimKorkma nasip.. biliyorum zor bir süreç. hic degil yoksa boşuna igne ilac almazsın..
Kan verdiniz miBugün testi tekrar ettim, çizgide koyulaşma yok
Hayır test günüm Cuma günü. Erken vermeyi düşünmüyorum. Sabah idrarıyla idrar testi yaptım tekrar, düne göre daha koyu çıkacağını düşünmüştüm ama aynı çıktı hatta daha silik görünüyor gözümeKan verdiniz mi
Neden üzülüyorsun ki? Mutlu olmalısın!Bende bugun test yaptimmm transferin 7. GunuuEki Görüntüle 3031654
öyle hemen bir günde koyulaşmıyor canım bak benim 8.gün ve 9.gün testlerim 8.gün olanı gün içinde yapmıştım 9.gün olanı ilk idrarla yapmıştımBugün testi tekrar ettim, çizgide koyulaşma yok
Bunlardan biri erken gebelik testi biri de normal test sanırım. Aynı test olsaydı böyle olmazdı gibi geliyor banaöyle hemen bir günde koyulaşmıyor canım bak benim 8.gün ve 9.gün testlerim 8.gün olanı gün içinde yapmıştım 9.gün olanı ilk idrarla yapmıştım
inan kaset test ve erken gebelik hiç farketmiyor gebelik varsa ikisi de aynı çıkartıyorBunlardan biri erken gebelik testi biri de normal test sanırım. Aynı test olsaydı böyle olmazdı gibi geliyor bana
Ama yine de umut oldu, desteğiniz için teşekkür ederim
İnşaallah öyledirinan kaset test ve erken gebelik hiç farketmiyor gebelik varsa ikisi de aynı çıkartıyor
Uzulmuyoruuummm sevincten agliyorum ayneenn ben bugun kan vermeye gidicemmm bekleyemiyorum Bende 3 senedir ilk defa goruyorum pozitif bir testNeden üzülüyorsun ki? Mutlu olmalısın!
İnşaallah pozitif görücez kan verdiğimizde de.
Benim neredeyse 5 sene oldu bir kere bile pozitif görmedim. Bu kimyasal da olsa dış gebelik de olsa üzülmem çünkü artık gebe kalabileceğimi biliyorum ve Rabbimin en hayırlı zamanda, en hayırlı şekilde vereceğini biliyorum
Tabii ki negatif olursa gülüp oynayamayız ama ağlamaya da gerek yok.
Sonucunu merakla bekliyorumUzulmuyoruuummm sevincten agliyorum ayneenn ben bugun kan vermeye gidicemmm bekleyemiyorum Bende 3 senedir ilk defa goruyorum pozitif bir test
Hadi hayirli olsun benimde 7.gun zor tutuyotum test icin gerci bugun coktan yapmistim ama esim test aldirmiyor almiyorda ben kanda ogrenmek istiyorum diyor cok sevindim sizler adinaBende bugun test yaptimmm transferin 7. GunuuEki Görüntüle 3031654
Sizin de test gününüz Cuma mı?Hadi hayirli olsun benimde 7.gun zor tutuyotum test icin gerci bugun coktan yapmistim ama esim test aldirmiyor almiyorda ben kanda ogrenmek istiyorum diyor cok sevindim sizler adina
Evet canim cuma 15 inde 2 embriyo transferi oldum bende ama ben cok zor gunler gecirdim kullandigim progestan ignesi enfeksiyon yapti bende buda tutunmayi olumsuz etkiler dediler o yuzden umudum yokSizin de test gününüz Cuma mı?
Kalçamızda mı enfeksiyon yaptı? Ben o yüzden 8. Haftada ameliyat oldum. Çok kötü zamanlar geçirdim. Ama bebek tutundu çok şükür.Evet canim cuma 15 inde 2 embriyo transferi oldum bende ama ben cok zor gunler gecirdim kullandigim progestan ignesi enfeksiyon yapti bende buda tutunmayi olumsuz etkiler dediler o yuzden umudum yok
Evet kaba etten vuruldum 3 yada 4 igne oldum kanimda crn degeri 0 ile 0.5 olmasi gerekirken 200 e yukselmis kanimda oldugu icim bebegin tutunmasini olumsuz etkiler umutlanma uzulme daha 7 embriyon var diyede teselli verdiler saolsunlar sizede cok gecmis olsunKalçamızda mı enfeksiyon yaptı? Ben o yüzden 8. Haftada ameliyat oldum. Çok kötü zamanlar geçirdim. Ama bebek tutundu çok şükür.
İki gün arka arkaya öyle çok koyulaşmıyor zaten. Nerdeyse benzer koyuluk oluyor. Benim de öyle olmuştu. 6-7-8-9. Gün testlerim. Normal kaset test bunlar. 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum.İnşaallah öyledir
Offf eee müdahale etmediler mi? Kalçanızın boyutuna bakın. Ben dokunamadığı için bakamamıştım. Teşhis koyana kadar öldüm resmen. Crp 127 ye çıkında acil ameliyata alındım.Evet kaba etten vuruldum 3 yada 4 igne oldum kanimda crn degeri 0 ile 0.5 olmasi gerekirken 200 e yukselmis kanimda oldugu icim bebegin tutunmasini olumsuz etkiler umutlanma uzulme daha 7 embriyon var diyede teselli verdiler saolsunlar sizede cok gecmis olsun