Transferın 6 gunu evde test

Merhabalar kızlar ben 5 gün embiyosu 2 transfer oldum benim de bugün 9 günün transferin 2 de kahverengi et parçası geldi ve 5 günde geldi aynı şekilde ve sonra hiç bir belirti yok bugün idrar testi yaptıp çıkmadı çok ağladım sizde belirti olmayıp hamile kalan var mı ve inşallah herkes meleklerine kavuşur😢🤲
Belirti olmayıp hamile kalan çok insan var belirti aramayın kendinizde🌸 aslında 9.günde kan verseniz çıkar neden vermediniz

Benimde 5.günüm 21 kasımda oldum yarın kan testi verebilirim
Cok erken olmaz mı ya kacıncı gün embriyosuydu ?
Benimde 5.günüm 21 kasımda oldum yarın kan testi verebilirim
cok erken olmaz mı ya daha 1 hafta bile olmadi mesela.. ben pazara kadar beklemeyi düşünüyorum bir oncekinde erken test yapıp pisman olmustum :) bilmemek bazen daha iyi

Cok erken olmaz mı ya kacıncı gün embriyosuydu ?

cok erken olmaz mı ya daha 1 hafta bile olmadi mesela.. ben pazara kadar beklemeyi düşünüyorum bir oncekinde erken test yapıp pisman olmustum :) bilmemek bazen daha iyi
Arkadaşım 6.günde 86 ile öğrenmişti 6.günde kesinlikle çıkıyor 12 ile öğrenende var

Ins kuzum oyledır🙏
İçini ferah tut 8. Gün 27 10. Gün 44 gelmişti benim beta 12. Gün 110a 14. Gün 302 ye yükseldi 18. Gün 1300 e çıktı şimdi doktor kontrolünü bekliyorum stres yapma sen her şey olacağına varır. İlk transferimde 9. Gün 279 11. Gün 816 çıkmıştı beta ama düşük yaptım embriyo sağlıklıysa beta düşük de olsa sağlıklı artış gösterirse alırız kucağımıza bebeklerimizi Rabbim büyük 🙏🏻

İçini ferah tut 8. Gün 27 10. Gün 44 gelmişti benim beta 12. Gün 110a 14. Gün 302 ye yükseldi 18. Gün 1300 e çıktı şimdi doktor kontrolünü bekliyorum stres yapma sen her şey olacağına varır. İlk transferimde 9. Gün 279 11. Gün 816 çıkmıştı beta ama düşük yaptım embriyo sağlıklıysa beta düşük de olsa sağlıklı artış gösterirse alırız kucağımıza bebeklerimizi Rabbim büyük 🙏🏻
Allah razı olsn ıcım bıraz rahatladı duamız allah kuzum rabbım en hayrlsıını nasıp etsın surec cok zor malum ıster ıstemez sonuca odaklanıyoruz rabbmın vardr bı bıldıgı ıns guzel ılerler 🙏😔

X