İnş güzel sonuçlar alırsınNegatifi görüp üzülmektense ilaçları iğneleri vurdurmam diye sabırlı olmayı seçtim nasip herşey Allah büyüktür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş güzel sonuçlar alırsınNegatifi görüp üzülmektense ilaçları iğneleri vurdurmam diye sabırlı olmayı seçtim nasip herşey Allah büyüktür.
Kim dedi mesela? Neler kullandiniz. Ben embriyologtan egitim aldim . 3. Gun embriyosu varsa 3.4. Gun arasi 5. Gun embriyosu ise 2.3. Gun arasi tutunuyor zaten varsa. Yani oyuzden pozitif gostermesi 4 ve 5. Gunden sonra olasi. 9. Gun coktaaaan tutunmus oluyor dedigim gibi varsa. O zamana kadar beklemiyor yani . Yalanci pozitif gosterdiyse sebebi test kullandiginiz ilaclar degil. Ben 4 kere yaptirdim tecrubeliyim merak etmeyin :)Kullandığınız ilaçlar neler bilmiyorum ama zaten vücut gebeliğe önceden hazırlandığı için (bende öyle oldu) transferin ilk günü de test yapsan erken test pozitifi illaki görürsün denilmişti. 9 ile 12 gün arasında tutunma işlemi bittiği için bu testte değişiklik gösterme olasılığı yükseliyor
Sadece biraz bel ağrım oldu oda ilaçlar yüzünden oluyo diye düşündüm başka hiç bişy olmadıHerhangi bir belirti yaşadınız mı ?
inşallah hersey istediğiniz gibi sonuçlanırSadece biraz bel ağrım oldu oda ilaçlar yüzünden oluyo diye düşündüm başka hiç bişy olmadı
Insallah dogrudur onu bilmiyorum hic.Daysdoctor diye bi test eczanede başka yoktu onu aldım
İnş hepimizininşallah hersey istediğiniz gibi sonuçlanır
Başka yoktu ama yarın başka bi marka alıp denemeyi düşünüyorumInsallah dogrudur onu bilmiyorum hic.
Yarın daha 7. Günüm olacak doktorum 10. Gün gel demişti neden geldin der mi acaba çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinHamilesiniz bence yarın gidin hemen kan verin. Benim bundan da daha silikti ilk basta hic ikinci cizgim gorulmuyordu kurudukca belli olmuştu. Ertesi gün gittim kan verdim kesinleşti. Yalancı pozitif diye bir şey hiç duymadım ben. Bence yarın gidip kan verin. Bende test günümden bir gün önce vermiştim kan. İnşallah her şey güzel ilerler sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
Evet var hayırlıs olsunKızlar bugün transferin 6. Günü bazılarında sonuç çıkıyormuş bende bi denemek istedim yanıltma payı var mı . Dondurulmuş embriyo transferi oldum iğne etkisi yok
Hm anladım o zaman yine doktorunu dinle senYarın daha 7. Günüm olacak doktorum 10. Gün gel demişti neden geldin der mi acaba çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
İnş teşekkürlerEvet var hayırlıs olsun
Kendim test yapıp koyulaşmayı izlerim dayanamamHm anladım o zaman yine doktorunu dinle sen
Hamilesiniz çok net, tebrik ederim Benim de 6. Gün böyleydi 8. Gün hatta kıpkırmızı oldu. Evde gene test yapıp izleyin gününde de kan verinKızlar bugün transferin 6. Günü bazılarında sonuç çıkıyormuş bende bi denemek istedim yanıltma payı var mı . Dondurulmuş embriyo transferi oldum iğne etkisi yok
Evet o olabilirKendim test yapıp koyulaşmayı izlerim dayanamam
İnş hayırlısı olur kimyasal falan olabilir diye korkuyorum aslında birazHamilesiniz çok net, tebrik ederim Benim de 6. Gün böyleydi 8. Gün hatta kıpkırmızı oldu. Evde gene test yapıp izleyin gününde de kan verin
İnş öyledirBence de hamilesin, tebrik ederim. Bende çıkmamıştı böyle