- 25 Şubat 2024
- 123
- 88
- 28
-
- Konu Sahibi sevgim benim
Tabi ki yıprattı. Ama ben Allaha sığındım bundada bir hayır vardır düşündüm. 2 ci denemem tut diye çok çok sevindim.galiba tüm dikkatimi ona verdim. Allah benden aldı. Beni böyle sınadı. Ben Allah'a dahada yakınlaştı. Zaten sana gücüde sabrı da Allah veriyor. Sen dua et inşallah Allah senide sevindirir.İlk denememde negatif olunca yıkıldım valla çok güçlüsünüz 3 kere denemek çok yıpratmadı mı ben nasıl toparlancam bilmiyorum
Sen hemen negatif diye düşünme lütfen, hcg kaç çıktı? Senin daha 5ci gün. Sen bekle 8-9 cu gün yine kan ver. İnşallah artarİlk denememde negatif olunca yıkıldım valla çok güçlüsünüz 3 kere denemek çok yıpratmadı mı ben nasıl toparlancam bilmiyorum
2020 Haziran'da söylemek istediniz galiba. Bendede 24 Haziran'da transfer yapıldı. Ben evde test yaptim 6ci güne kadar negatifdi
Benim ilk denemem kimyasal oldu 2.3 denemem negativ 4sü dölenme nasipİlk denememde negatif olunca yıkıldım valla çok güçlüsünüz 3 kere denemek çok yıpratmadı mı ben nasıl toparlancam bilmiyorum
Siz bekleyin 10Ben sabredemedim inşallah sizin güzel olur sonuç bana haber verin
Öyle yapicamSiz bekleyin 10
Gun tekrar kan verin
Baya zor geçmiş süreciniz. Benim ilk negatif olmasına rağmen çok üzgünüm nasıl toparlancağımı bilmiyorumBenim ilk denemem kimyasal oldu 2.3 denemem negativ 4sü dölenme nasip
Olmadi simdi tekrar denedim 4 embrio
Yerlesti
Sonuçta <5 böyle yazıyo yani 5den küçük değer demek maalesefSen hemen negatif diye düşünme lütfen, hcg kaç çıktı? Senin daha 5ci gün. Sen bekle 8-9 cu gün yine kan ver. İnşallah artar
Benim ilkinde toparlanmam 1 ayi aldi aglamakdan kendime gelelemiyordumBaya zor geçmiş süreciniz. Benim ilk negatif olmasına rağmen çok üzgünüm nasıl toparlancağımı bilmiyorum
Şuan bende öyleyim aynıBenim ilkinde toparlanmam 1 ayi aldi aglamakdan kendime gelelemiyordum
Iyide siz 5 gun test yaptiniz uzmeyin kendinizi bekleyin 10Şuan bende öyleyim aynı
Ben transferin 3cu gününden tesst yapıyorum. 6ci gün sabah bile negatif çıktı. Bugün 7ci günüm öğlen digital bir test yaptım. Pozitif gördüm. Transferin 5ci gününden lekelenmem var. Yerleşme kanaması diye düşünüyorum. Doktorum ilacın dozunu arttırdı.20
Haziran evet … bende 6 gun test yaptim
Negativdi sonraki gun kasik agrisi yasadim ondan sonraki gunde leke geldi
Kendini sakın üzme. Daha çok erken. .bak hamileysen üzüyorsun kendini. İyi düşün iyi olsun.Sonuçta <5 böyle yazıyo yani 5den küçük değer demek maalesef
Lekelenmeden sonrasi dogrudur diye dusunuorumBen transferin 3cu gününden tesst yapıyorum. 6ci gün sabah bile negatif çıktı. Bugün 7ci günüm öğlen digital bir test yaptım. Pozitif gördüm. Transferin 5ci gününden lekelenmem var. Yerleşme kanaması diye düşünüyorum. Doktorum ilacın dozunu arttırdı.
Eğer çok fazla deyilse ve kırmızi değilse sakın korkma. Yerleşme kanamasi oLekelenmeden sonrasi dogrudur diye dusunuorum
Doğru diyosun bekliyim test gününüKendini sakın üzme. Daha çok erken. .bak hamileysen üzüyorsun kendini. İyi düşün iyi olsun.
Kan verdiniz kann sonu 40 çıktı
Çok şükür her şey yolunda. HamileyimSizin sonucunuz ne cıktı
Allah sağlıkla kucaklamayi ve hayırla yaşamayı nasıl etsinÇok şükür her şey yolunda. Hamileyim