- 25 Şubat 2024
- 123
- 88
- 28
-
- Konu Sahibi sevgim benim
İnşallah öyledir. Bilmiyorum ki. Yarın gidip kan vericem. Bakalım ne olucak. Sabr edemiyorum.Yeni tutunuyordur belkide . Beta hcg kana anca gelir idrarda hemen çıkmayabilir eğer şu an çok düşükse değerin . Bir kaç gün sonra kan testi ver için rahat eder
İnşallah vardır Allahın izniyleİnşallah öyledir. Bilmiyorum ki. Yarın gidip kan vericem. Bakalım ne olucak. Sabr edemiyorum.
İnşallah. Teşekkür ederim. Sende bekleme sürecinde misin?İnşallah vardır Allahın izniyle
Kan sonucunuzu yarın burayada yazın benimde 4.günüm bugün yaptım negatif çıktıİnşallah öyledir. Bilmiyorum ki. Yarın gidip kan vericem. Bakalım ne olucak. Sabr edemiyorum.
Tamam. Hayırlısı olsun hepimiz içinKan sonucunuzu yarın burayada yazın benimde 4.günüm bugün yaptım negatif çıktı
Kan verdiniz miTamam. Hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba daha gitmedim. Çalışıyordum. Birazdan gidip vericem. Ama evde digital test yaptım, Positiv çıktı. İnşallah kandada çıkarKan verdiniz mi
Ayy hadi inşallah benimde bugün 5.gün idrar testi yine negatif çıktı moralim bozuldu bende az önce gittim kan verdim. Hamileysem 10-15 gibi bir değer çıkarmış 5.gündeyken. Sizinde 5 ve 6. Günler evde yaptığınızda negatif çıkmıştı dimiMerhaba daha gitmedim. Çalışıyordum. Birazdan gidip vericem. Ama evde digital test yaptım, Positiv çıktı. İnşallah kandada çıkar
Ben hala bekliyorum. Doktor beni almadı yanınaAyy hadi inşallah benimde bugün 5.gün idrar testi yine negatif çıktı moralim bozuldu bende az önce gittim kan verdim. Hamileysem 10-15 gibi bir değer çıkarmış 5.gündeyken. Sizinde 5 ve 6. Günler evde yaptığınızda negatif çıkmıştı dimi
Hadi hayırlısı olsun. İnşallah çıkar , cevabını alınca buraya yaz tamam mı. Hadi inşallah. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Tez bir zanda sevinelim.Ayy hadi inşallah benimde bugün 5.gün idrar testi yine negatif çıktı moralim bozuldu bende az önce gittim kan verdim. Hamileysem 10-15 gibi bir değer çıkarmış 5.gündeyken. Sizinde 5 ve 6. Günler evde yaptığınızda negatif çıkmıştı dimi
Benim maalesef negatif sonucumHadi hayırlısı olsun. İnşallah çıkar , cevabını alınca buraya yaz tamam mı. Hadi inşallah. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Tez bir zanda sevinelim.
Üzülme canım vallahi erken. Sen 9-10cu gunu dene birde. Ben bundan önceki transferdede galiba 7ci günde HCG 7,6 olmuştu. Yani bazen bebek geç tutuna biliyor.Benim maalesef negatif sonucum
Diz cok erken yaptiniz bana sret kamarda 20Kan sonucunuzu yarın burayada yazın benimde 4.günüm bugün yaptım negatif çıktı
20 Haziran'da söylemek istediniz galiba. Bendede 24 Haziran'da transfer yapıldı. Ben evde test yaptim 6ci güne kadar negatifdiDiz cok erken yaptiniz bana sret kamarda 20
Temmuzda transfer yapildi 2 temuzda kan testi yapicaksiniz dedi bende yaeini bekliorum
Erken yapipda korkuorum negativ olur diye
Bu sizin kaçıncı denemeniz benim ilk denemem valla çok üzgünümÜzülme canım vallahi erken. Sen 9-10cu gunu dene birde. Ben bundan önceki transferdede galiba 7ci günde HCG 7,6 olmuştu. Yani bazen bebek geç tutuna biliyor.
Ben sabredemedim inşallah sizin güzel olur sonuç bana haber verinDiz cok erken yaptiniz bana sret kamarda 20
Temmuzda transfer yapildi 2 temuzda kan testi yapicaksiniz dedi bende yaeini bekliorum
Erken yapipda korkuorum negativ olur diye
Bu benim 3cü denemem. 1 ci denemem hiç tutmadı. 2 ci denemem tutdu ama nisanda sonlandirmak zorunda kaldik bazi problemler olduğu için. Haziranda yeniden denedim dondurulmuş embriyom vardı.Bu sizin kaçıncı denemeniz benim ilk denemem valla çok üzgünüm
İlk denememde negatif olunca yıkıldım valla çok güçlüsünüz 3 kere denemek çok yıpratmadı mı ben nasıl toparlancam bilmiyorumBu benim 3cü denemem. 1 ci denemem hiç tutmadı. 2 ci denemem tutdu ama nisanda sonlandirmak zorunda kaldik bazi problemler olduğu için. Haziranda yeniden denedim dondurulmuş embriyom vardı.