Transferin 5. Günü

shrhazer

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
468
96
32
Kızlar bugün transferimin 5. Günü 2 tane 5. Gün embriyosu verildi test yapsam çıkar mı yapan var mı çok merak ediyorum

Ben 5. Gün çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Ama çok erken öğrenmek iyi değil , sürekli artık , koyulaşma takip etmeye çalışmak çok stresli. Keşke sabredebilsek test gününe kadar :) Umarım güzel sonuçlar alırsınız.

Yarın yapsam çıkar mı acaba 6. Gün
Merhaba benim 4.gün silik 5.gün negatif 6.gün pozitif çıkmıştı :) Bende her gün yaparak takip etmiştim her gün ölüp dirilmiştim :) içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın sabretmek zor oluyor sizi çok iyi anlıyorum 🙏❤️

Merhaba benim 4.gün silik 5.gün negatif 6.gün pozitif çıkmıştı :) Bende her gün yaparak takip etmiştim her gün ölüp dirilmiştim :) içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın sabretmek zor oluyor sizi çok iyi anlıyorum 🙏❤️
Ya ben şuan öyleyim 2 gün oldum öğreneli her gün yapıyorum acaba koyu olacak mı yoksa silik mi olacak diye çok pişmanım 😂

Ya ben şuan öyleyim 2 gün oldum öğreneli her gün yapıyorum acaba koyu olacak mı yoksa silik mi olacak diye çok pişmanım 😂
😅 Bende 4.günden başlayıp 12.gün kan vermeye gittiğim sabah bile yapmıştım sabah ayrı akşam ayrı olarak günde 2 defa.. o kadar pişman oldum ki kendimi tükettim günlerce . Aslında 2.5 yıl bekledim bi 12 gün mü bekleyemedim diyorum ama işin içine girince vallahi beklenmiyo haklıyız napalım 🤷🏻‍♀️😅

Denesem mi ya negatif çıkarsa
İnanın sizi yönlendiremiyorum şimdi çok geç çıkan da var erken çıkan da var iyi kötü etkilenebilirsiniz.. İsterseniz 2 gün daha bekleyin biraz daha zaman geçsin. Belki yeni tutunuyordur negatif çıkar strese girersiniz boş yere ❤️

😅 Bende 4.günden başlayıp 12.gün kan vermeye gittiğim sabah bile yapmıştım sabah ayrı akşam ayrı olarak günde 2 defa.. o kadar pişman oldum ki kendimi tükettim günlerce . Aslında 2.5 yıl bekledim bi 12 gün mü bekleyemedim diyorum ama işin içine girince vallahi beklenmiyo haklıyız napalım 🤷🏻‍♀️😅
Bende 1 yıl oldu bu ay
3. Denememde ilk çift çizgiti gördüm
Hala idrak edemiyorum. Kalp atışı duymadan da idrak edemeyeceğim herhalde 😂😂

Hiç belirtiniz oldu mu benim hiç belirtim yok o yüzden pek umudum da yok
Benimde belirtim yoktu hep burada belirtisi olmadan hamile kalan insanları okuyup umutlanmaya çalıştım 8-9. Günlerde bi batma ve yalnızca 1 defa bel ağrısı yaşadım o kadar Salı günü keselerini gördük hala belirtim yok bakalım nereye kadar böyle sessiz sedasız gidecekler bilmiyorum 🙏 inşallah siz de pozitif haberi alacaksınızdr 🙏❤️

Benimde belirtim yoktu hep burada belirtisi olmadan hamile kalan insanları okuyup umutlanmaya çalıştım 8-9. Günlerde bi batma ve yalnızca 1 defa bel ağrısı yaşadım o kadar Salı günü keselerini gördük hala belirtim yok bakalım nereye kadar böyle sessiz sedasız gidecekler bilmiyorum 🙏 inşallah siz de pozitif haberi alacaksınızdr 🙏❤️
İnş alırım gözünüz aydın nedense çok umutsuzum bundan önceki denemem olumsuz oldu çünkü onda 7. Günde idrarda pozitif görmüştüm ama kalbi durdu kürtaj oldum bunda da görür müyüm acaba test yapsam çıkar mı çıkmazsa stres olurum diye düşünüyorum

Gebelik testlerinin baz aldigi degerler degisebiliyormus, bazilari atiyorum 10 olsa bile cikartabiliyomus, benimki 6.gun silikti kanda 25 cikmisti degerim. Cok merak ediyorsaniz kanda baktirin bence. Ben kanda baktirdim sonra test yaptim, 4 yil boyunca tek cizgi gormekten bikmistim cunku

Kızlar bugün transferimin 5. Günü 2 tane 5. Gün embriyosu verildi test yapsam çıkar mı yapan var mı çok merak ediyorum
Merhaba, 6. Günde erken gebelik testiyle çok net pozitif gördüm ve gidip acilde kan vermiştim sonuç 35 çıkmıştı varsa çıkar 🌸 her şey gönlünüzce olsun inşallah hamilesinizdir☺️

X