Valla dayanamadm kan verdim sonucu bekliyorummmmBende 1 günlük bir lekelenme yaşadım. Kasık batmalari oluyordu belirti olarak. Bir de göğüs damarlarımda damarlasma vardı sanki 10. Gün falan baktığımda.
Değer düşük çıkarsa diye bekleyebilcek misin 12. Güne kadaraklın fikrin orda kalir
105.31 cikti betam 9. Gün bugunTestlerde yanılırsınız kan verip artışa bakmak en doğrusu
Hadi hayırlı olsun sonucun güzel çıkmış:) 2 gün sonra tekrar verValla dayanamadm kan verdim sonucu bekliyorummmmdedigin gibi oldu aklim fikrim orda kaldi
normalde zaten carsambayda test gunum o gunde veririm guzel olur insallahhhhhhhHadi hayırlı olsun sonucun güzel çıkmış:) 2 gün sonra tekrar ver
Beklemek zor süreç ben dedim dayanamazsın diyenormalde zaten carsambayda test gunum o gunde veririm guzel olur insallahhhhhhhkoyulugu takip ediyordum dun bayagi silik cikti korktum bugunde koyu cikinca dedim amman kan vericem ne olursa olsunnnn :))
Cok tesekkurlerrr insallahhhh allah dualarimi emeklerimi bosa cikartmasinBeklemek zor süreç ben dedim dayanamazsın diyedayanamadığın 5. Günden test yapmadan belliydi. Hadi sağlıkla ilerlesin inşallah ilk aşama güzel duruyor. Güzel artışlar göresin
İyi çıkmış 2 gün sonra yine verin105.31 cikti betam 9. Gün bugun
2. Gün sonra zaten test gunum klinigede attim onlarda testiniz guzel gelmis test gununuzde bir dha test yapin dediler bakalim hayirlisi allah buyukİyi çıkmış 2 gün sonra yine verin
Herkese merhabalar ;
21.eylul de 2 adet 5aa kalitede genetigi olumlu gelen 5. Gun embriyo transferi oldum. Daha once ki transferimde kimyasal gebelik gecirdim. Suan 5.gündeyim dayanamayip comcofrt erken gebelik testi yaptim. Fotografi paylasiyorum bakabilirmisibiz boyle olupda devam eden gebeligi var mi ?
merhabalar, öncelikle umarım gebesinizdir . Eğer anlatmak sizi üzmeyecekse birkaç şey sormak isterim. Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum ve 10. ve 12.gün değerlerim hem düşük hem de 2 kat artış göstermedi. Doktorum ilaçlara devam etmemi ve 4 gün sonra tekrar test vermem gerektiğini söyledi. Kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek hatta ben kabullendim sadece doktorun dediklerini yapmamış olmamak için ilaçlara devam ediyorum. Göğüslerimde inanılmaz hassaiyet var, herhangi bir lekelenmem yok. Sizin süreciniz nasıldı, en önemlisi ilaçları kestikten sonra mı adet oldunuz yoksa kesmeden mi? Estroferm ve progestan fitil ile iğne kullanıyorum belki de onlar adet olmamı engelliyordur. Biraz bilgi verebilir misiniz süreciniz hakkında acaba?EVet pgt gelen embriyoda kimyasallik yasadik. Tam sebebi bilinmiyor maalesef bu kimyasal gebeligin. Bu transferde birsey degistirmedi doktor ayni ilaclar devam
Daha onceden de tup bebekle dusuklerim 2 tane o yuzden pgt yapalim diye onermisti smdi bakalim nasil olacak.
Kimyasal gebeligimde 8. Günde bile asiri silik cikiyordu 12. Gun beta 14.81 cikmisti
14.gun 35.63 16. Gun 100 cikmisti sonra 18. Gun 30 lara geri dusmustu doktorda olabiliyor dedi
Merhabalarmerhabalar, öncelikle umarım gebesinizdir . Eğer anlatmak sizi üzmeyecekse birkaç şey sormak isterim. Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum ve 10. ve 12.gün değerlerim hem düşük hem de 2 kat artış göstermedi. Doktorum ilaçlara devam etmemi ve 4 gün sonra tekrar test vermem gerektiğini söyledi. Kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek hatta ben kabullendim sadece doktorun dediklerini yapmamış olmamak için ilaçlara devam ediyorum. Göğüslerimde inanılmaz hassaiyet var, herhangi bir lekelenmem yok. Sizin süreciniz nasıldı, en önemlisi ilaçları kestikten sonra mı adet oldunuz yoksa kesmeden mi? Estroferm ve progestan fitil ile iğne kullanıyorum belki de onlar adet olmamı engelliyordur. Biraz bilgi verebilir misiniz süreciniz hakkında acaba?
Naptin bugün bir kez daha kan verdin mi? İyi gidiyor gibi :)Selam.kizlar tekrardan bugun transferin 11. Günü test günüm.bugundu haliyle yaptirdim sabah sabah 187.88 cikti ilk testimi 9. Gün yaptirmistim 105 di insallah saglikla ilerler
Ne yaptınız basıl gidiyor sonuçlar umarım herşey yolundadırSelam.kizlar tekrardan bugun transferin 11. Günü test günüm.bugundu haliyle yaptirdim sabah sabah 187.88 cikti ilk testimi 9. Gün yaptirmistim 105 di insallah saglikla ilerler
Ben de test yaptım 7. Gün aynen sizinki gibi silik çıktı. Ben yarın test yapacağım aslında perşembe ama dayanamayacağım artıkSelam.kizlar tekrardan bugun transferin 11. Günü test günüm.bugundu haliyle yaptirdim sabah sabah 187.88 cikti ilk testimi 9. Gün yaptirmistim 105 di insallah saglikla ilerler
Cok yolunda gitmiyor gibi aslinda 2 günden kanamadan dolayi yatiyorum. Beta degerim iyi cikiyor cok cok ufacik kese gozuktu ama kanamam var suanBen de test yaptım 7. Gün aynen sizinki gibi silik çıktı. Ben yarın test yapacağım aslında perşembe ama dayanamayacağım artık
Korkma dua et hiçbişey olmayacak inşallah çokça dinlen bak ne güzel kan değerleri iyi çok şükürCok yolunda gitmiyor gibi aslinda 2 günden kanamadan dolayi yatiyorum. Beta degerim iyi cikiyor cok cok ufacik kese gozuktu ama kanamam var suan
Transfer gününü saydınız mıYaaa 6. Gün sanki 5. Güne gore dha silik ama ilk idrar degil 6. Gün yaptigim bu kadar erken gunlerde koyulasmasi da normal mi bilemiyorum ki