Merhaba pgt den gelen embriyolar mı kimyasal oldu, sonraki transfer için farklı bir şey yapıldı mı aynı durumu bende yaşadım o yüzden merak ettimHerkese merhabalar ;
21.eylul de 2 adet 5aa kalitede genetigi olumlu gelen 5. Gun embriyo transferi oldum. Daha once ki transferimde kimyasal gebelik gecirdim. Suan 5.gündeyim dayanamayip comcofrt erken gebelik testi yaptim. Fotografi paylasiyorum bakabilirmisibiz boyle olupda devam eden gebeligi var mi ?
Valla 6. Gun 7. Gun baska baska markadalardan gebelik testi yaptim hepside yanlis degildir sanirim :)))Merhaba pgt den gelen embriyolar mı kimyasal oldu, sonraki transfer için farklı bir şey yapıldı mı aynı durumu bende yaşadım o yüzden merak ettim
Hayırlı olsun tutmuş gibi :) hemen kan ver benceHerkese merhabalar ;
21.eylul de 2 adet 5aa kalitede genetigi olumlu gelen 5. Gun embriyo transferi oldum. Daha once ki transferimde kimyasal gebelik gecirdim. Suan 5.gündeyim dayanamayip comcofrt erken gebelik testi yaptim. Fotografi paylasiyorum bakabilirmisibiz boyle olupda devam eden gebeligi var mi ?
Yaaa 6. Gün sanki 5. Güne gore dha silik ama ilk idrar degil 6. Gün yaptigim bu kadar erken gunlerde koyulasmasi da normal mi bilemiyorum kiHayırlı olsun tutmuş gibi :) hemen kan ver bence
İlk idrar çok önemli. 5. Gün silik gördüğüm testte, 6. Gün öğlen çizgi çıkmadı. Ama 7. Gün koyulaşmış bence var hayırlı olsun inşYaaa 6. Gün sanki 5. Güne gore dha silik ama ilk idrar degil 6. Gün yaptigim bu kadar erken gunlerde koyulasmasi da normal mi bilemiyorum ki
Bir onceki transferim kimyasal oldu bayagi korkuyorun gene olur diye ama o kimyasalda 7.8. Gunlerde cok silik cikiyordu hic koyulasmiyorduİlk idrar çok önemli. 5. Gün silik gördüğüm testte, 6. Gün öğlen çizgi çıkmadı. Ama 7. Gün koyulaşmış bence var hayırlı olsun inş
2 Embriyo transferi olmuşsun ve 5. Gün embriyolari. Ben tek transfer olmuştum 12. Gün 646 çıktı değerim. Muhtemel bu zamanlarda test yapsam benimki de silik çıkardı diye düşünüyorum. O yuzden kan ver bekleme dedim :) Korkunun ecele faydası yok olmadıysa zaten bir şekilde öğreneceksin. Hiç olmazsa 3 kere kan testi verirsinYaaa 6. Gün sanki 5. Güne gore dha silik ama ilk idrar degil 6. Gün yaptigim bu kadar erken gunlerde koyulasmasi da normal mi bilemiyorum ki
Dogru diyorsunuz .. dun birde lekelenme gibi birsey oldu kahverengi hani cok suren birsey olmadi sadece peceteye geldi bu sbh da aynisi oldu ama hayirlisi diyorum artik allaha sigindim korkumdan kanda veremiyorum ya deger dusuk cikarda iyice moralim bozulursa diye2 Embriyo transferi olmuşsun ve 5. Gün embriyolari. Ben tek transfer olmuştum 12. Gün 646 çıktı değerim. Muhtemel bu zamanlarda test yapsam benimki de silik çıkardı diye düşünüyorum. O yuzden kan ver bekleme dedim :) Korkunun ecele faydası yok olmadıysa zaten bir şekilde öğreneceksin. Hiç olmazsa 3 kere kan testi verirsin
İnş gönlüne göre olurBir onceki transferim kimyasal oldu bayagi korkuyorun gene olur diye ama o kimyasalda 7.8. Gunlerde cok silik cikiyordu hic koyulasmiyord
Bende 1 günlük bir lekelenme yaşadım. Kasık batmalari oluyordu belirti olarak. Bir de göğüs damarlarımda damarlasma vardı sanki 10. Gün falan baktığımda.Dogru diyorsunuz .. dun birde lekelenme gibi birsey oldu kahverengi hani cok suren birsey olmadi sadece peceteye geldi bu sbh da aynisi oldu ama hayirlisi diyorum artik allaha sigindim korkumdan kanda veremiyorum ya deger dusuk cikarda iyice moralim bozulursa diye
Valla lekelenmeyi soyledim de doktora simdi proluton depot vurdurtturdu hic kan testi yapmayacam aglamakli oluyorum ne olursa 12. Gün gorecez artik ya :)Bende 1 günlük bir lekelenme yaşadım. Kasık batmalari oluyordu belirti olarak. Bir de göğüs damarlarımda damarlasma vardı sanki 10. Gün falan baktığımda.
Değer düşük çıkarsa diye bekleyebilcek misin 12. Güne kadaraklın fikrin orda kalir
Hakkında hayırlısı olsun o zamanValla lekelenmeyi soyledim de doktora simdi proluton depot vurdurtturdu hic kan testi yapmayacam aglamakli oluyorum ne olursa 12. Gün gorecez artik ya :)
5. Gün çıkması bile çok zor sizinki iyi çıkmış aşırı koyulaşma beklemeyin test gününüzde yaparsanız biraz daha koyu çıkarHerkese merhabalar ;
Bugun 8.gün sbh ilk idrarla yaptim baska bir marka oda bir oncekilerden daha silik cikti valla kan verecektim dayanamayip ama bugun pazar her marka farklimi oluyor acaba bilmiyorum5. Gün çıkması bile çok zor sizinki iyi çıkmış aşırı koyulaşma beklemeyin test gününüzde yaparsanız biraz daha koyu çıkar
Testlerde yanılırsınız kan verip artışa bakmak en doğrusuBugun 8.gün sbh ilk idrarla yaptim baska bir marka oda bir oncekilerden daha silik cikti valla kan verecektim dayanamayip ama bugun pazar her marka farklimi oluyor acaba bilmiyorum