kızlar bende dayanamadım 10.gün test yaptım ve 34.50 çıktı ne dersiniz sizce hamilemiyim....3 eylülde transferim oldu dün birazda kanamam çok sıkıldı cnm dayanamadım sonuçta ne dersiniz...?
arkadaslar yapmayın rahat bırakın şu yavruları siz annesinizin neden bebeklerinizin huzurunu degilde merakınızı düşünüyorsunuz anlamıyuorum. lütfen bi sakin olun bi bırakın hayat kendisi ilerlesin. plan yapmayın ... yaşayın sadece... huzurla sükunetle...
canım benim bi arkadaşım da tüp bebekle hamile kaldı...6. gün idrarda çıkmıştı...ondan çok etkilendim galiba...10. gün bitti bugün hiç mi 2. çizgi olmaz...(
umutlan diye inan söylemiyorum bu topktede bir arkadaşın 12 kanda çıktığı halde idrarda çıkmamıştı taki kan tahlilinden 1 hafta sonrasına kadar....
hamilesin canım tebrikler...ben de bugün idrar yaptım dayanamadım yine çıkmadı...pozitifi görmek için neler vermezdim ama...belki çıkmamıştır...benim de 10 günümdü bügün...
daha çok erken 8. 9. gün yapanlara bile erken diyorlar.. neden 12. günü bekleyin diyorlar ..herşeyin bir zamanı var
ilk denemenizmi ? inşallah pozitiftir ama değilsede dünyanın sonu değil ..
ben 4 sefer denedim şimdi 5. için regl olmayı bekliyorum zorluğunu çok iyi biliyorum
ama böyle streslede hiçbiryere varamazsın
hayırlısı olsun..
cnm benım hele ıdrarda 10.gun cok erken 2pazartesı kanda baktır derım
Cok erken...takma kafana.nolur...ben de transferin 8.gunundeyim...deli gibi birşeyi oldum yemin ederim..sagımı solumu dinlemekten yoruldum...aslında sonuca katkısı olmayan düşüncelerin bütünü değil mı stress???? biliyorum ama kontrolden çıkıyor insan bazen..üçüncü denememiz..ilk ikisi negatifti..bakalım umutluyum!!!umut etmek istiyorum..çünkü tüp bebek bizim tek şansımız...ne olur beni de yanlış bırakmayın arkadaslar....3.gun embriyosu e2 transferi oldum..bilmiyorum ki? Ne olacak... Hepiniz gibi çok tedirgini, ama bazılarınız kadar cesaretim yok idrar testi yaptırmaya hatta tahlil gunüm cuma gunü ona bile gitmekten korkuyorum.. Belki de ilk iki negatif olmuştu diye...çok korkuyorum...bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bazen hafif kasık ağrım göğüslerimde hafif sızlıyor bunlar okudum ve yaşadıklarıma göre adet belirtisi de olabiliyor hamilelik de....orda olan kimse varsa konuşalım ...kendimi yalnız hissetmesek iyi gelir bana sanki!!!!
Cok erken...takma kafana.nolur...ben de transferin 8.gunundeyim...deli gibi birşeyi oldum yemin ederim..sagımı solumu dinlemekten yoruldum...aslında sonuca katkısı olmayan düşüncelerin bütünü değil mı stress???? biliyorum ama kontrolden çıkıyor insan bazen..üçüncü denememiz..ilk ikisi negatifti..bakalım umutluyum!!!umut etmek istiyorum..çünkü tüp bebek bizim tek şansımız...ne olur beni de yanlış bırakmayın arkadaslar....3.gun embriyosu e2 transferi oldum..bilmiyorum ki? Ne olacak... Hepiniz gibi çok tedirgini, ama bazılarınız kadar cesaretim yok idrar testi yaptırmaya hatta tahlil gunüm cuma gunü ona bile gitmekten korkuyorum.. Belki de ilk iki negatif olmuştu diye...çok korkuyorum...bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bazen hafif kasık ağrım göğüslerimde hafif sızlıyor bunlar okudum ve yaşadıklarıma göre adet belirtisi de olabiliyor hamilelik de....orda olan kimse varsa konuşalım ...kendimi yalnız hissetmesek iyi gelir bana sanki!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?