transferin 5. günü test yaptım negatif...:(

kızlar bende dayanamadım 10.gün test yaptım ve 34.50 çıktı ne dersiniz sizce hamilemiyim....3 eylülde transferim oldu dün birazda kanamam çok sıkıldı cnm dayanamadım sonuçta ne dersiniz...?

tüp bebekte embriyo nereye bırakılıyor tam olarak bilmiyorum yani tüplere mi yoksa direkt rahme mi,ama doğal döllenmede bile tüplerde döllenen embriyo rahme gelip yerleşmeye başlayana kadar 6-7 gün geçiyor dolayısıyla öyle olmuş olabilir

Son düzenleme:
kızlar bende dayanamadım 10.gün test yaptım ve 34.50 çıktı ne dersiniz sizce hamilemiyim....3 eylülde transferim oldu dün birazda kanamam çok sıkıldı cnm dayanamadım sonuçta ne dersiniz...?

hamilesin canım tebrikler...ben de bugün idrar yaptım dayanamadım yine çıkmadı...pozitifi görmek için neler vermezdim ama...belki çıkmamıştır...benim de 10 günümdü bügün...

arkadaslar yapmayın rahat bırakın şu yavruları siz annesinizin neden bebeklerinizin huzurunu degilde merakınızı düşünüyorsunuz anlamıyuorum. lütfen bi sakin olun bi bırakın hayat kendisi ilerlesin. plan yapmayın ... yaşayın sadece... huzurla sükunetle...

canım benim bi arkadaşım da tüp bebekle hamile kaldı...6. gün idrarda çıkmıştı...ondan çok etkilendim galiba...10. gün bitti bugün hiç mi 2. çizgi olmaz...(

canım benim bi arkadaşım da tüp bebekle hamile kaldı...6. gün idrarda çıkmıştı...ondan çok etkilendim galiba...10. gün bitti bugün hiç mi 2. çizgi olmaz...(

umutlan diye inan söylemiyorum bu topktede bir arkadaşın 12 kanda çıktığı halde idrarda çıkmamıştı taki kan tahlilinden 1 hafta sonrasına kadar....

umutlan diye inan söylemiyorum bu topktede bir arkadaşın 12 kanda çıktığı halde idrarda çıkmamıştı taki kan tahlilinden 1 hafta sonrasına kadar....

inşallah canım...bir umut yarını bekliyorum...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...çok zormuş...

cnm benım sende pek acele etmişssın reamen boşyere moral bozmak olmuş
kanda gebelık testı ıcın hcg hormonunun kana karışması gerekıyo oda en azından 7 8 gunluk bı zman zarfı ıcınde gercekleşir kı en az bence sen 12 gun gecmeden test falan yapmakı durduk yere canın sıkılmasın tamamı tatlı dularım senınle

Klasik tüp bebek tedavisi (IVF) veya ICSI (mikroenjeksiyon) gibi hangi yöntemle yapılırsa yapılsın tüp bebek tedavisinde embriyonun rahim içerisine transfer edilmesinden 12 gün sonra gebelik testi yapılır. Rahim içerisine yerleştirilen embriyoya ait hücrelerin B-HCG hormonu salgılaması ve bu hormonun anne kanına geçmesi için yaklaşık 10-12 gün süre geçmesi gerekir. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.

hamilesin canım tebrikler...ben de bugün idrar yaptım dayanamadım yine çıkmadı...pozitifi görmek için neler vermezdim ama...belki çıkmamıştır...benim de 10 günümdü bügün...

cnm benım hele ıdrarda 10.gun cok erken 2pazartesı kanda baktır derım

cnm ben bıkaç gun öce bırısıyle tanıştım 3 kere klasık tup bebek yapılmış tutmamış sonra 4.de ankaradfa bı merkeze gıtmış ve orda bıkaçkere yapıp tutmamınca şöyle bıyöntem denıylarmış
raımden bı parça alıp döllenmeyı dışarda yapıp 10 gun dışarda tutunma olduktan sonra işlemuı tamamlıyolarmış

cnm benım hele ıdrarda 10.gun cok erken 2pazartesı kanda baktır derım

yarın 12. gün...inşallah pozitifi görürüm...ama olmazsa, bana ders oldu bu 12. günden önce testlerin yanına bile yaklaşmıcam...bi kere üzüleceksem 3 kere üzüldüm...inşallah boşuna ağlamışımdır yarın buraya hamileyim yazmayı o kadar istiyorum ki...

Cok erken...takma kafana.nolur...ben de transferin 8.gunundeyim...deli gibi birşeyi oldum yemin ederim..sagımı solumu dinlemekten yoruldum...aslında sonuca katkısı olmayan düşüncelerin bütünü değil mı stress???? biliyorum ama kontrolden çıkıyor insan bazen..üçüncü denememiz..ilk ikisi negatifti..bakalım umutluyum!!!umut etmek istiyorum..çünkü tüp bebek bizim tek şansımız...ne olur beni de yanlış bırakmayın arkadaslar....3.gun embriyosu e2 transferi oldum..bilmiyorum ki? Ne olacak... Hepiniz gibi çok tedirgini, ama bazılarınız kadar cesaretim yok idrar testi yaptırmaya hatta tahlil gunüm cuma gunü ona bile gitmekten korkuyorum.. Belki de ilk iki negatif olmuştu diye...çok korkuyorum...bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bazen hafif kasık ağrım göğüslerimde hafif sızlıyor bunlar okudum ve yaşadıklarıma göre adet belirtisi de olabiliyor hamilelik de....orda olan kimse varsa konuşalım ...kendimi yalnız hissetmesek iyi gelir bana sanki!!!!

Bende senin gibiydim ilk denememde ama bu sefer hic dinlemiyorum ilkinde kasik agrim vardi bi akrabam tup bebekle hamile kaldi oyleyse kesin tuttu diye herkez umut verdi bana ama malesef olmadi ozaman bende idrar testi yaptim hep uzuldum bu sefer yapmicam beklicem ama bazen kendimi cok kotu hissediyorum yanliz deilsin yani cnm

eylül topiği var bak derya eylül 2012 de tedavi olanlar oraya yazıyormusun scak bir ortamımız var orda bende c.tesi haftaya tahlil günüm:) belirti okumaktan çıldırdım:))

canım Allah yardımcımız olsun...gerçekten çok zor...psikolojim bozuldu benim resmen...inşallah pozitif olur ama olmazsa diğer denememde daha farklı davranıcam...bu arada bizim de tüp bebekten başka şansımız yok...test kesinlikle yapma...ben 5. gün yaptım ağlaya ağlaya bihal oldum...0.3 çıkmıştı...dün gece de idrarda negatif çıktı, gözlerimin şişinden dışarı çıkamadım...Rabbim çektiğimiz sıkıntıları boşa çıkarmasın...Ben kendi adıma çok zorlandım süreçte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…