bu arada yumurta toplama 2 eylülde oldu transfer 4 eylülde...sadece 2 embriyo döllendi 1 tanesi yaşadı...4 hücreliyken transfer oldu...kızlar lütfen yorum yapın...kimseye söylemiyorum ben tedavi gördüğümüzü...her ay her ay sormaları psikolojimi bozdu yıllardır, düşünmüyoruz diyorum...kimseyle dertleşemiyorum doğal olarak...
canım mümkün değil çıkmaz, çünkü 9.gün yapan arkadaşların en fazla 9 çıkıyor 7 çıkan var 5 çıkan var 9.gün, embriyo transfer olduktan sonra 6.gün falan tutunuyor daha doğrusu beta hcg salgılıyor ve kanda çıkıyor, umudunu kesme
canım yaa...dün gece negatif çıkınca ilaçları bile bırakasım geldi...bügün nedreyse hiç yatmadım...rapor alıcaktım almadım yarın işe başlıcam diye...uffff...umarım yaşıyodur...umarım tutunur...
pardonn 2.gün embriyosunu nerden cikardim ki karisti kafam bak:26:
ben yazmıştım...2 eylül 4 eylül farkı...:)
kızlar bişey daha...
dün adet sancısı gibi sancılarım vardı...bugün hiç bişey hissetmiyorum...iyi mi kötü mü acaba...??? uffff...
bu arada yumurta toplama 2 eylülde oldu transfer 4 eylülde...sadece 2 embriyo döllendi 1 tanesi yaşadı...4 hücreliyken transfer oldu...kızlar lütfen yorum yapın...kimseye söylemiyorum ben tedavi gördüğümüzü...her ay her ay sormaları psikolojimi bozdu yıllardır, düşünmüyoruz diyorum...kimseyle dertleşemiyorum doğal olarak...
inş bebeğiniz karnınızdadır şuan
bende 3.tüp denememde kızımı kollarıma aldım
her denememde kanamam oldu şakır şakır
ama ol deyince oluyor
korkma dua et
bende dua edeceğim sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?