• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 5. günü test yaptım negatif...:(

diferans

nasipte varsa...
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
49
5
16
Kayseri
kızlar erken oldu biliyorum transferden sonra 5 gün geçti ve negatif...ama embriyolog ilk 3 gün içinde tutunur demişti dayanamadım...ayrıca adet sancısı gibi sancılarım var tutunmuştur dedim ama 0.3 çıktı...çoooooook moralim bozuldu dünden beri ağlıyorum...eşim doktoru aramış çıkmaz zaten demiş ama ben bakıyorum diğerlerine şöyle bir mantık yürütüyorum...
12. gün hcg si 100 çıkan birisi diyelim
10. gün 50 olması gerekir yaklaşık
8. gün 25 falan
6. gün 12 lerde
yani 5. gün az çok bişeyler çıkması gerekmez miydi???
arkadaşımınki 6. gün idrarda çıkmıştı...
lütfen yorum yapın...değer yükselebilir mi???moralim çok bozuk...:(((
ne kadar zormuş tüp bebek hem vücudum hem ruhum delik deşik...

bu arada yumurta toplama 2 eylülde oldu transfer 4 eylülde...sadece 2 embriyo döllendi 1 tanesi yaşadı...4 hücreliyken transfer oldu...kızlar lütfen yorum yapın...kimseye söylemiyorum ben tedavi gördüğümüzü...her ay her ay sormaları psikolojimi bozdu yıllardır, düşünmüyoruz diyorum...kimseyle dertleşemiyorum doğal olarak...:(

bu arada yumurta toplama 2 eylülde oldu transfer 4 eylülde...sadece 2 embriyo döllendi 1 tanesi yaşadı...4 hücreliyken transfer oldu...kızlar lütfen yorum yapın...kimseye söylemiyorum ben tedavi gördüğümüzü...her ay her ay sormaları psikolojimi bozdu yıllardır, düşünmüyoruz diyorum...kimseyle dertleşemiyorum doğal olarak...:(

canım mümkün değil çıkmaz, çünkü 9.gün yapan arkadaşların en fazla 9 çıkıyor 7 çıkan var 5 çıkan var 9.gün, embriyo transfer olduktan sonra 6.gün falan tutunuyor daha doğrusu beta hcg salgılıyor ve kanda çıkıyor, umudunu kesme:42:

canım mümkün değil çıkmaz, çünkü 9.gün yapan arkadaşların en fazla 9 çıkıyor 7 çıkan var 5 çıkan var 9.gün, embriyo transfer olduktan sonra 6.gün falan tutunuyor daha doğrusu beta hcg salgılıyor ve kanda çıkıyor, umudunu kesme:42:

canım yaa...dün gece negatif çıkınca ilaçları bile bırakasım geldi...bügün nedreyse hiç yatmadım...rapor alıcaktım almadım yarın işe başlıcam diye...uffff...umarım yaşıyodur...umarım tutunur...

canım yaa...dün gece negatif çıkınca ilaçları bile bırakasım geldi...bügün nedreyse hiç yatmadım...rapor alıcaktım almadım yarın işe başlıcam diye...uffff...umarım yaşıyodur...umarım tutunur...

öncelikle tedavin hayirli olsun ama seninki nasrettin hocanin hikayesine dönmus göle yogurt mayalamis ya tutarsa 5 gun imkansiz en erken 9 gun sakin uzulupte tutcagi varsada bu sansini yok etme zaten anlinda yaziliysa olur sabret dua et rabbimden iste olmamissa bile rabbim seni duyar olmazlari oldurur inan allah yardimcin olsun hayirli haberlerini duyariz isallah

daha çok erken 8. 9. gün yapanlara bile erken diyorlar.. neden 12. günü bekleyin diyorlar ..herşeyin bir zamanı var
ilk denemenizmi ? inşallah pozitiftir ama değilsede dünyanın sonu değil ..
ben 4 sefer denedim şimdi 5. için regl olmayı bekliyorum zorluğunu çok iyi biliyorum
ama böyle streslede hiçbiryere varamazsın
hayırlısı olsun..

canim benim,
bosuna üzülüyosun.bebegin transferden sonra 8.günden itibaren rahimine gömülecek o zaman hormon salgilanacak kanina.yaptigin mantik cok yanlis.isin gercegi budur.8.gün bile gömülmemis olabilir.embriyon 2.gün embriyosuymus.bosuna üzülme tatlim.

kızlar çok haklısınız...umarım yaşıyodur...ilk denemem...2 yılı geçti evleneli ama olmadı...aşılama da olmadı...tüp bebeğe başlayalım dedik...bu kadar stresli olacağını tahmin etmemiştim...10 tane yumurtadan sadece 2 si döllendi onlardan biri de çoğalmadı o kadar ilaca rağmen olgunlaşmamış yumurtalar sanırım erken toplandı...zaten 4 saatlik yola gidip geldik iki güne bir...sıkıntıdan vücudumda yaralar çıktı...ne kadar zormuş...Rabbim isteyen herkese fazla bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin...hepinize...
bu arada ben sürekli yatmıyorum , iğneler için arabayla günde yarım saatlik yolculuk da yapıyorum sıkıntı olmaz inşallah...

ben yazmıştım...2 eylül 4 eylül farkı...:)

:))))demek dogruymus..................
canim yolculuktan korkma.stresten kork.ne kadar stresli olursan hormonlarin altüst olur.insaallah tutunur bebegin de ilk defada yüzü gülen annelerden biride sen olursun.yaptigin testi unutt.kesinlikle gecersiz.ona takilip stres yapma.sende bize dua et canim.

kızlar bişey daha...
dün adet sancısı gibi sancılarım vardı...bugün hiç bişey hissetmiyorum...iyi mi kötü mü acaba...??? uffff...

kızlar bişey daha...
dün adet sancısı gibi sancılarım vardı...bugün hiç bişey hissetmiyorum...iyi mi kötü mü acaba...??? uffff...

ilk denemede hamile kalan biri olarak söylüyorum. kesinlikle belirti arama. hamilelik belirtileri 6. haftadan sonra ortaya çıkıyor. yani sen hamile olduğunu öğrendikten tam 2 hafta sonra.
çok erken test yapmışsın ve boşu boşuna canını sıkmışsın.
sen dualarına devamet gerisini düşünme
Allah her şeyi en iyi şekilde ayarlayandır.
hıı birde benimde sadece 2 yumurtam döllendi. 2 side transfer oldu

aynı gün olmuş transferimiz, tabi benim yumurtalarım bir ay önce toplanmıştı öyle bir fark var :1:
ben test yapmam gereken tarih olan 16 eylülde bile değilde acaba garanti olsun diye 17 eylülde mi yaptırsam diye düşünürken sen nasıl aceleci bi tavuksun öyle 5. günde gittin yaptırdın cık cık cık, şahsen kızdım... he bazen şeytan dürtüyo idrar testi yap diye beni ama onunda sonuç ne çıkarsa ne sevinicem ne üzülücem dediğim için yapmıyorum (bide bizim topikte sadece aklımdan geçirdim diye bile fırça yiyip duruyorum, korku belası da var :37: )

ben yatıp dinlenme kısmını çoktan bıraktım (cuma itibari ile) şimdi normal hayatıma devam ediyorum, böylesi sürekli düşünmemek için iyi...
belirtiler kısmına gelince, yok öyle bişey arkadaşım, adet ağrısı gibi ağrı, gerçekten adet ağrısıda olabilir hamilelikten dolayı ağrıda olabilir, göğüslerin acıması falan bunlar ilaçların etkiside olabilir hamilelik belirtiside olabilir dolayısı ile sancım var adet olucamda diyemezsin sancım var kesin hamileyimde diyemezsin aman ha sakın belirti arayıp belirti yorumlama canını sıkma (ben yapmıyorum şahsen, herşeyi iki türlü düşünüyorum oladabilir olmayadabilir, olma ihtimaline karşı hareketlerime dikkat ediyorum, olmama ihtimaline karşı ruhumu hazırlıyorum)
ilaçlarınıda sakın test sonucunu görmeden bırakma sakın :20:

kısacası arkadaşım relax...

inş bebeğiniz karnınızdadır şuan
bende 3.tüp denememde kızımı kollarıma aldım
her denememde kanamam oldu şakır şakır
ama ol deyince oluyor
korkma dua et
bende dua edeceğim sana...

canım zaten sende ikna olmuşun çok erken davrandığına.. beta hcg hormonu kana en erken 9. gün geçiyor idrara ise 11. gün.. ben kan testimi 14. gün yaptırdım o güne kadar hiçbir test uygulamadım. merak etmedim mi ? öldüm meraktan ama bi gün veriyosa doktorlar demekki anlamı var.. o yüzden hiç canını sıkma canım.. sürekli yatmakta rahme kan gitmesini engellediği için çok tavsiye etmemişti doktorum. ilk gün sürekli yatıp diğer günler yavaş hareketlerde bulunmuştum.. inşallah meleğin, mucizen seninledir canım.. Allah bu yolda çabalayan herkesin kucağını melekleriyle doldursun inşallah. burdan güzel haberini alacağız inşllah..

inş bebeğiniz karnınızdadır şuan
bende 3.tüp denememde kızımı kollarıma aldım
her denememde kanamam oldu şakır şakır
ama ol deyince oluyor
korkma dua et
bende dua edeceğim sana...

Allah razı olsun...Allah bağışlasın kızınızı...ne zor bir imtihan...tüp bebeği basit bişey sanıyodum ama ömrümü yedi şu 20 gün...iğneler iğneler iğneler...oldu mu olmadı mı düşüncesi ayrı bişey zaten...işe başladım iki gündür daha iyiyim, aklıma gelmiyo gündüzleri en azından...

Back