- 3 Temmuz 2024
- 61
- 66
- 29
Siz kaçınca güne kadar negatif gördünğzde pozitife döndü bu arada inş devam etmiştir gebeliğinizMerhaba bugün yine kan verdim 12 çıktı ama sevinemiyorum bile çok düşük
6. Gün negatifti 8. Gün pozitif oldu 488 e kadar da katlayarak arttı ama sonuç düşük.. bugün kanamam da başladıSiz kaçınca güne kadar negatif gördünğzde pozitife döndü bu arada inş devam etmiştir gebeliğiniz
Ama benim gibi başlayıp olumlu devam eden bir sürü insanla konuştum bir sürü yorum okudum yani benimkinin düşükle sonuçlanması sizi demoralize etmesin.. bir de bekleyebiliyorsanız 10. Güne kadar bekleyin ben çok pişman oldum çok strese soktum kendimi6. Gün negatifti 8. Gün pozitif oldu 488 e kadar da katlayarak arttı ama sonuç düşük.. bugün kanamam da başladı
Çok geçmiş olsun üzüldüm6. Gün negatifti 8. Gün pozitif oldu 488 e kadar da katlayarak arttı ama sonuç düşük.. bugün kanamam da başladı
Anladım teşekkür ederim siz de caninizi çok sıkmayın lütfen benim daha dördüncü gün evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı değişik bir durum isterdim en azından silik çıkmasınaAma benim gibi başlayıp olumlu devam eden bir sürü insanla konuştum bir sürü yorum okudum yani benimkinin düşükle sonuçlanması sizi demoralize etmesin.. bir de bekleyebiliyorsanız 10. Güne kadar bekleyin ben çok pişman oldum çok strese soktum kendimi
4. Gün çıkanlara bakmayın siz 4. Gün çok çok erken 8. Gün bile erken yani öyle söyleyeyim yine de hiç duramam derseniz 8. Gün yapın..Anladım teşekkür ederim siz de caninizi çok sıkmayın lütfen benim daha dördüncü gün evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı değişik bir durum isterdim en azından silik çıkmasına
Dayanmaya çalışacağım teşekkür ederim4. Gün çıkanlara bakmayın siz 4. Gün çok çok erken 8. Gün bile erken yani öyle söyleyeyim yine de hiç duramam derseniz 8. Gün yapın..
Benim de bugün beşinci günüm canım ama maalesef negatif ideal testi yaptım üç sefer üçünde de tek çizgi şimdi sen bana umut oldun yarın sabah bir daha yapacağım inşallah pozitif olurCanım merhaba, 4.gün ve 5.gün test yaptım negatif çıktı baya üzüldüm ve evi süpürdüm, balkon yıkadım bulaşık çamaşır saldım yani, ama 6.gün tekrar yapayım dedim hafif silik, 7.gün kanda öğrendim sonra, ki bence 6çgğn bile test için çok erken yine çıkmayabilirdi, içini ferah tut, tutanakları varsa ve sağlıklı bir gebelik ise her türlü tutunur, stres yapmamaya bak
Tabiki her şeye kendimizi hazırlamalıyız ama burda 12.gün kanda hcg 10 çıkan bile gördüm o yüzden kendine dikkat et canım, umarım bebeğin seninledirBenim de bugün beşinci günüm canım ama maalesef negatif ideal testi yaptım üç sefer üçünde de tek çizgi şimdi sen bana umut oldun yarın sabah bir daha yapacağım inşallah pozitif olur